Garnier Sivilce Kapatıcı Roll-on

- -Garnier sivilce kapatıcı roll-on sadece 8 Mart indiriminde 8 lira olduğu için hadi deneyeyim diyerek  aldığım bir ürün oldu:)) Renk bana yine koyu:) Garnier orta koyuluktaki cilt rengi anlayışını değiştirmeli bence.


Sivilceler üzerinde iyileştirici bir etkisi var mı bilmiyorum çünkü bunu deneyecek kadar çok kullanmadım. Şu anda sivilcem de yok:) Ama bir kapatıcı olarak ambalajı ve kullanımı bence gayet güzel. Yüksek bir kapatıcılığı yok. Sıvı bir formu var. İlk elime aldığımda içimden bütün yüzüme sürmek geldi. Roll-on başlıklar çok keyifli oluyor:)



Bence kullanım kolaylığı nedeniyle alınabilir bir kapatıcı. Formu çok katı olan kapatıcıları zaten sevmiyorum. Ben Garnier BB Kremin altına denedim. Tek başına yetersiz gibi gelebilir ama BB Kremle gayet başarılı bir performans sergilediler. 15 ml. bir tüp ve fiyatı indirimsiz 15-16 lira. Ama sık indirime girdiği için 10 liraya gayet rahat bulabilirsiniz. Yaz için hafif ve güzel bir seçenek olacağını düşünüyorum.



Son fotoğrafı sıvı formunu görebilmeniz için ekledim. Rengin açık çıktığına bakmayın daha yukarıdaki fotoğraf gerçek rengi yansıtıyor.
Sizde roll-on başlıkları sevdiniz mi?


Bunlarda aile fotoğrafı çektiren Garnier ailesi:)) 

seregonsworld@gmail.com
www.bloglovin.com/seregonsworld

1 yorum:

  1. Roll-on başlıklar eğlenceli geliyor bana.Elime alınca bütün yüzüme sürmek istiyorum. Garnier BB Kremi bu başlıkla yapsaydı keşke:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...