ANTALYA'NIN EN ÇOK BAHARI GÜZELDİR

- -Antalya dönüşü depresyondayım:) Sakin trafik,güneşli ılık hava ve telaşsız geçirdiğim 4 günlük Antalya gezim bitti:( İstanbul'da hava aksi gibi soğuk ,yağmurlu ve karanlıktı. Üç yıldır görmediğim çocukluk arkadaşımı görmenin dışında işimin yolunda gitmesi ayrıca güzel oldu.İnsanın yıllarca görüşmese bile aynı dili konuşabileceği arkadaşlarının olması çok güzel bir şey. Sevgili arkadaşımın yaramaz kedisiyle de iyi anlaştım. Kedicik fotoları sanırım telefonumun hafızasında kalmış.Bu arada cumartesi günü herkes denize giriyordu:(


Kaleiçi'nin sokaklarında gezdikten sonra soluklanmak için oturduğumuz çay bahçesi ve yorgun ben:)


Piyazcı Sami'de yediğim tahinli -haşlanmış yumurtalı piyaz:)


Piyaz köftesiz olmaz:) Yolunuz Antalya 'ya düşerse mutlaka Piyazcı Sami'yi sorun ve bu harika,kimyonlu köftelerden yiyin:) Hayatımda yediğim en güzel piyazlardan biri olan piyazını da yanında sipariş etmeyi unutmayın:)Karnım acıktı yahu:)))


Evlerin bahçelerinde bile böyle portakal ağaçları var. Atatürk Caddesinde sık sık limon ağaçları var ve şu anda hepsi çiçek açmışlar, mis gibi kokuyorlar.


Antalya'da güneş batıyor.


Lara'da ılık bir gün ve sade kahvem:)


Gelecek ay gidebilirsem daha uzun kalmak istiyorum:) En azından  bir haftacık. Bence Antalya'nın en çok baharı güzel:) Sizce?

12 yorum:

  1. Tatilin iyi geçmesine sevindim tatlım, bence de vaktin varsa bir hafta daha kal, baharları en güzel zamanları olur akdenizin, ama aman haa yazın ise cehennem, ayrıca seni de kısmi olarak görmüş olduk oleey:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) inşallah Ayselciğim gelecek ay 1 hafta kalacağım.

      Sil
  2. 21 yılımı antalyada geçirdim,şimdi izmirdeyim dediğin gibi en ççok baharı güzel en çok özlenen mevsim de bahar gerçi izmirle çok farkı yok ama Antalya-İstanbulu karşılaştırırsak Antalyanın ılık baharı gibisi hiçbir yerde olmaz :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ah ah bende özledim larayı ne güzeldir oralar şimdi tadını çıkarsaydın iyice (: Baharında gitmedim sanırım ama yaz tatili için çok gidip gezdim lara ve çevresini.

    YanıtlaSil
  4. bencede çok güzel üniyi orada okudum yazını okuyunca oraya gittim sanki çok özlemişim:(

    YanıtlaSil
  5. bencede baharı kimse yazı demesin durabilene aşkolsun zaten duranda denizin içinde duruyo :) ben kışınıda seviyorum bahar havasında geçiyo. güzel şeyler paylaşmışsınız teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar benimde favorim. Antalya'nın denizi sıcak olduğu için ben yazın pek sevmiyorum.

      Sil
  6. Aynen öyle oldu Eda:) Ben geldim, Antalya arkamdan fırtınalı gözyaşları döktü:))))

    YanıtlaSil
  7. ay harikasın,bu haftasonu antalya yolcusuyuz mutlaka köfte piyaz yemeliyim yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de bu köfte-piyazı kaçırmamalısın Gülşen:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...