DERMOECZANEM-DERMOBAKIM-DERMOSTİL

- -Öncelikle hemen belirteyim bu bir alışveriş yazısından farklı bir yazı olacak.Blogumu takip eden herkes biliyor ki ben sık alışveriş yapan biriyim ve alışverişlerimde hız,özen ve samimiyete dikkat ediyorum. Bugüne kadar blogumda benim satın almadığım bir ürün yazısı okumadınız. Hiç bir firma bana bugüne kadar tanıtmam için ürün göndermemiştir ve arkadaşlarımdan gelen hediyeler hariç her şeyi satın aldım. 

Bugün sizlere alışveriş yapıp memnun olduğum ve memnun olmadığım sitelerden bahsedeceğim. Önceliği benim sık alışveriş yaptığım eczane sitelerine vermek istedim.Beni en mutlu eden siteyi sona bıraktım. Buyrun başlayalım:)

1- DERMOSTİL.COM





Dermostil.com sitesinden bugüne kadar 3 kere sipariş verdim. Dermostil aynı zamanda onlineeczanem.com kuruluşuymuş. Onlineeczanem alışverişimi yazıp hiç memnun kalmadığımı daha önce yazmıştım.Hatırlamak için tık tık . Dermostil'den ilk alışverişimde özenlilerdi. Ancak hız konusunda çok başarılı değillerdi. İkinci alışverişim biraz hayal kırıklığıydı derken üçüncü alışverişim gerçekten mutsuz edici cinsten oldu.

18.04.2013 tarihinde havalesini yaptığım siparişim 22.04.2013 tarihine kadar kargoya verilmedi ve bana haber de verilmedi. Yoğunluktan ilgilenemedim ama neredeyse' siparişimi unuttunuz galiba' diye mail atacaktım.24.04.2013 tarihinde kargom geldi.Sarmışlar sarmalamışlar. Güzel. Zaten olması gereken bu. Bomboş bir kutu karşıladı beni.Mahalledeki eczaneye gitsem daha mutlu açıyorum poşetlerimi yani.Hiçbir süprizi olmayan 1 haftada zor teslim edilmiş öylesine bir siparişti yani. Hiç mutlu ve de memnun olmadığımı belirteyim. Hem geç kargo için özür maili bile almadım. Bu eczanenin İstanbul içinde olduğunu da belirteyim.

Arkadaşım aldığım bir seti beğenmişti ve şu anda dermostil.com da var. Sanırım ona hediye etmek için son bir sipariş vereceğim ve dermostil.com'dan alışveriş yapmamaya çalışacağım artık.

2- DERMOBAKIM.COM:



Yine bir online eczane sitesi dermobakım.com. Siteyi gezindim, fiyatlar diğer sitelerle aynı aralıktaydı. Dermoeczanem.com'un stoğunda kalmayan kirpik besleyiciyi görünce hadi bu siteyi de denemiş olayım diye biraz da yüksek fiyatlı bir sipariş verdim. Keşke vermeseymişim.Önce sitede seçtiğim ruj için iki gün sonra aradılar ve bu ruj Türkiye'ye gönderilmiyormuş bu rengi temin edemiyoruz dediler. Bende sitede görünen renklerden seçtiğimi belirttim. Yani anlayacağınız her renk yazıyor ama her renk ellerinde yok. Neyse aradılar diye istediğim diğer bir rengi sipariş ettim.

19.04.2013 tarihinde verdiğim sipariş 24.04.2013 tarihinde teslim edildi. Bu eczane İstanbul'un göbeğinde Cağaloğlunda. 

Kutuyu görüyorsunuz,öyle sarmak filan yok.Rujun kapağını açtığımda ucunun ezilmiş olduğunu görmek ayrıca sinir bozucuydu. Zaten ruj için özür filan da yok. Tek bir sample ürün yollamamışlardı. Genelde okuyucular bloggerlara sampleların fazla fazla yollandığını düşünüyorlar ama görüyorsunuz yüklü siparişlere bile yollamıyorlar. Sanırım ayrıca talep etmek gerekiyor. Geçen gün  dermobakım alışverişini yazan bir blogger arkadaşın yazısında kutusunu görünce 'Hayret dedim. Benim siparişimde ne sorun vardı acaba?' Sanırım bir daha uğramayacağım bir site olacak. Size de tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Paramızın karşılığı hız ve hizmet bu olmamalı.

 3- DERMOECZANEM.COM:




Bugüne kadar dermoeczanem.com 'dan 4 kez alışveriş yaptım. Her alışverişimde havaleyi yapmamın ertesi günü siparişim teslim edildi ve dermoeczanem Zonguldak'ta. Siparişimin ertesi gün hemen teslim edilmesi zaten bir mutluluk sebebiyken ,kutularının özenli olması ve gelen ürünlerin temizliği ayrıca memnuniyet verici.İlk siparişimde blogum olduğundan bile haberleri yoktu ve aynı özen mevcuttu. Yani dermoeczanem'den memnuniyet verici bir alışveriş yapmanız için blogunuz olmasına gerek yok. 

Sevgili arkadaşım İnci blogumda yazısını görünce sipariş vermişti ve aynı hız ve özenle aldı kargosunu. Aynı şekilde alışveriş yapan diğer arkadaşlarımda çok memnunlar.Her kutumdan deneme boyu bir ürün veya tester çıktı. Her kutum özenle paketlenmişti ve her kutum siparişimin ertesi günü teslim edildi. 

Ben buradan da dermoeczanem.com'a beni mutlu eden özenli kutuları ve hızları için tekrar teşekkür ediyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Siteyi ziyaret etmek için dermoeczanem.com

İlk alışverişimi okumak için tık tık
Diğer alışverişlerime de dermoeczanem etiketini tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Son dermoeczanem.com alışverişimi ve sitenin harika kampanyasını size daha sonraki yazımda yazacağım. Takipte kalın:)
Sevgiler, Selin:)

seregonsworld@gmail.com

8 yorum:

  1. Edit :) Onlineeczanem kuruluşu değil dermostil ayrı bir kuruluş oradan tecrübeyle yola çıkmışlar ticari ve aktif olarak bir bağları yokmuş Selincim :)
    Hani onlineeczanem.com alışverişini Dermostil ile referans almasın diye diyorum bunu. Ben alışveriş yapmadan önce mutlaka online yazışma yaparım site ekibiyle bu tarz kuruluşlar fazla yoğun oluyor ve herkesin özel bir isteği illa ki mevcut o sebeple direk isteğimi aktardığımdan mağdur olmuyorum hiç bir zaman.Dermostil hız konusunda çok başarılı birer gün ara ile verdiğim siparişlerimdeki değişikliğe bile ayak uydurdular o derece.Sana denk gelmesi kötü olmuş :/
    Dermobakımdan alışveriş yapmaya değer mi diye düşünüyordum izlemeye almıştım ama bu yazından sonra direk eledim...
    Dermoeczanemi de senden duydum şimdi :)

    YanıtlaSil
  2. İlk dermostil alışverişimde sen söyleyince öğrenmiştim onlineeczanm kuruluşu olduğunu:) demek değillermiş. Ancak devam siparişlerimi vermemde bu sitenin onlineeczanem'e göre daha özenli olması sebebiyle vermiştim. Yazdığım gibi son siparişim hiç memnun edici olmadı. Yoğunluk böyle siteler için mazeret olamaz Edacığım. Ben özel muamele olmadan da herkesin alışveriş yapacağı siteleri tercih etmeye devam edeceğim. Dermostil'den alışveriş yaparsam da yazdığım yazıları mail atıp, isteklerimi ve kargoyu hızlı göndermelerini isteyeceğim artık n'apalım.

    dermobakım'ı hiç tavsiye etmiyorum. Gerek yok.

    dermoeczanem beni bugüne kadar hiç üzmedi.Özel bir talebe de gerek yok zaten özenle hazırlıyorlar kutuları. Bence memnun kalırsın:)

    YanıtlaSil
  3. Edacığım dermostil fazla enerji gerektiriyormuş:) ben kolay, hızlı , temiz alışveriş seviyorum:) sizin sorun yaşamamanıza sevindim. Ama ben memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
  4. Sensibo görüyorum oradaa :) Ben de en son hassascilt.com 'dan alışveriş yaptım ve beni resmen tester a boğdular!!Aldığım ürünün iki katı tester vardı pakette! Şiddetle tavsiye ediyorum.

    Bu arada sana da sevgiler :) (çok pis üstüme alınırım ehueheu :D)

    YanıtlaSil
  5. Oraya da göz atarım. Testerı geçtim, hızlı ve özenli olsalar o da iyi. Bende dermoeczanem'i tavsiye ederim. Şimdi hassasciltte bir gezineyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hızı ve paketlemesine de kefilim. Ertesi gün elime ulaştı siparişlerim. aynı bu şekilde tek tek balonlu ambalaja sarılı olarak.

      Ben de dermoeczanem'e terfi olayım. En iyi reklam müşteri memnuniyeti diye bir şey var hakikaten :)

      Sil
  6. Güle güle kullan hepsini, ben çok dermokozmetik almadığım için bu siteleri bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  7. :) teşekkür ederim Onur. Alışveriş yapmak istediğinde aklında olsun:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...