PHYSICIANS FORMULA HAPPY BOOSTER ALLIK

- -Uzun süredir yazacağım dediğim yazıyı sonunda yazdım. Benim en sevdiğim allıklarımdan biri olan Physicians Formula Happy Booster her hafta mutlaka kullandığım bir allıktır. Pembe ambalajı, şirin görüntüsüyle kalbimde taht kurdu desem yeridir. Bir yıla yakındır kullanıyorum ve hiç sıkılmadım.


Happy Booster Glow&Mood Boosting Blush isimli bu allık 7 gr. ağırlığında ve fiyatı 50 lira. Yurtdışı fiyatı 25-30 liraya filan denk gelirken Türkiye fiyatı yine iki katı ( Ama bence fiyatını hakeden bir allık).


Bende Natural rengi var. Harika  ve doğal bir renk veriyor yanaklara.Renk güneş ışığına çıktığımda daha çok ortaya çıkıyor. Çünkü ortamdaki ışığa uyum sağlıyor bu allık:) Yani rengi belli olmadı galiba diye sakın fazla sürmeyin.
 Işıltısı çok sağlıklı gösteriyor cildi.İçerik olarak beğendiğim bir marka Physicians  Formula. Bu allık da gönül rahatlığıyla kullandıklarımdan.


Allığın ambalajı çok güzel, altında fırçası ve aynası var.


Ambalajı bile içimi açıyor:)


Fırçasının rengini görüyorsunuz çok güzel. Acele uygulamalar ve tazeleme için yeterli bir fırça.


Taze görünen yanaklar elde etmek istiyorsanız kesinlikle Happy Bosster allıklara bakmanızı öneririm.

seregonsworld@gmail.com

5 yorum:

  1. Selincim ya süper seçim biz adaşla buna bayılıyoruz :) Ambalajı süper süper şirin bu markayı cok seviyor ben :)

    YanıtlaSil
  2. Markayı bende seviyorum Edacığım, bugüne kadar kullandığım ürünleri beni hiç mutsuz etmedi. Eyelinerlarını, göz kalemlerini, maskaralarını gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Allık internet satış sitelerinden 40 liraya alınabiliyor gördüğüm kadarıyla. Düşünüyorsan tavsiye ederim canım. Pembesi de mevcut.

    YanıtlaSil
  3. :( bayıldım ben bunaaaa.kalpli şeyler manyağıyımdır :( ama bana göre değil pahalı yani :( zaten ender makyaj yapıyorum ucuz olsa sırf kalpleri için almak isterdim :)
    çok güzelmiş gerçekten

    YanıtlaSil
  4. O kalpler falan nasıl güzel, bir gün alırsam ne duruşu, kalitesi, ne içeriği için sadece o desenler için alacağım :) Çok güzel, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim:) deseni gerçekten çok şeker:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...