Can Sıkıntısı

- - Can sıkıntısı mı gerçekten yoksa tekrar tekrar dinlediğim şarkılar gibi kendimi mi tekrar ediyorum bilemedim. Birbirine benzeyen rujlar almak gibi kendimi tekrar ediyorum. Yeni bir ben gibi geliyor önce sonra hep aynı hatayı yaptığımı farkediyorum.

Bu gece nedense Cem Adrian dinleyip durdum. ' Her Aşkın Bir Şarkısı Var' ı belki 30 kere çevirip çevirip dinledim. Hayır sevgilimden ayrılmak gibi bir durum yok. Onu yapalı oldu bir süre.

Bir kaç gündür sinirli bir ruh halindeyim. Bugün yaptığım bir plan alt-üst oldu, haberi olmadan 'elveda' dedim. Haberi bile olmayacak. Üç gün sonra aradığında her şey normalmiş gibi görünecek.

Bugün çok vurdumduymaz hissediyorum kendimi.

Canım sıkılıyor.

Tekrar tekrar.

http://m.youtube.com/watch?v=JI5bgH8VLEM&feature=related

3 yorum:

  1. O can sıkıntısı bende de var:( ayrıca birinin hayatından sessizce çıkma huyu da... üzme tatlı canını canım benim umarım neşeli hallerine yeniden döneceksin:)

    YanıtlaSil
  2. her şeyi değiştirme, sıfırlama, yeniden başlama isteğinin ardından, karar verip sıfırdan da başlasak aynı şeyleri tekrar yapmak, hayatın bizim için çizdiği yol mu acaba?! aslında yaşamamız gereken tecrübeler mi tüm yaptıklarımız?!

    daha canlı parçalar dinlemeni isterim, baharın ışıltısı gibi parlaman için... sana ve diğer herkese sıkıntı yakışmıyor...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Kızgınlığım geçti, baktım geriye kırgınlık kalmış:) o da geçer:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...