HAYATIMIN DUDAK BALMINI BULDUM!!!!!

- - Jane Iredale Lip Drink  Spf 15 Dudak Balmı kesinlikle ve kesinlikle benim bugüne kadar kullandığım en başarılı dudak balmı. Jane Iredale bu balmı dudak içeceği olarak adlandırmış ve kesinlikle bir balmdan öte olan bu besleyiciyi adını hak edecek şekilde hazırlamış.

Benim alt dudaklarımın ortası çok kurudur. Çatlar filan can sıkıcıdır yani. Yıllardır denemediğim dudak balmı kalmamıştır ve severek kullandıklarım olsa da sorunuma çözüm üretenini bulmuş değildim. Bu besleyiciyi denedikten sonra dudaklarıma gerçekten hayat içeceği gibi geldi. Artık alt dudağımın ortası kuru değil:) Çatlamıyor:) Koparmıyorum:)


Renksiz bir balm. 
SPF 15 güneş koruması içeriyor. UVA ve UVB korumasına sahip.
Ambalajı çok kaliteli ve şık görünüyor.Parlak füme rengi, metal kaplamalı bir ambalajda.Üzerinde altın sarısı el yazısıyla marka yazıyor.


İçeriğinde macadamia fındığı yağı var.
Hiç bir petrol hammaddesi içermiyor.İçeriği güzel.
Limonlu muhteşem bir kokusu var. Limonata gibi:)


Açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresi var.
5.2 gr. ve fiyatı 44 TL. Ben indirimde 34 liraya aldım.
3 al 2 öde kampanyası da olunca hediye gibi oldu:)
Nemlendirmesi mükemmel.

Çatlayan , kuruyan dudak problemimi çözdü. Her gün ya tek başına ya da rujlarımın altına uyguluyorum. Benim çok sevdiğim ve bundan sonra sürekli kullanacağım bir balm oldu.

İçerik listesi şöyle:
Ingredients: Vegetable Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Octyldodecyl Neopentanoate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Lotus Corniculatus (Lotus Flower) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Coconut Alkanes, Stearic Acid, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Coco-Caprylate/Caprate, Ascorbyl Palmitate,  Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil

Kuruma,çatlama problemi olan bütün dudaklara ve akne tedavisi için antibiyotik kullananlara önereceğim bir balm. Hatta dudak balmı kullanmayı seviyorsanız hemen almanızı öneririm. Sevdiğim diğer balmları da yazacağım zamanla.Ancak favorim budur:)

Öpücükler:)

seregonsworld@gmail.com 

5 yorum:

  1. :))))) Bende elimdeki lip balmları topluca fotoğrafladım:) Yakında başka balm yazıları da gelecek ama bu başka bir şey Eda:) Buna sadece balm demek ayıp olur. Hatta bu balm ise diğerleri neydi diyorum:)))

    YanıtlaSil
  2. Öyle bir anlattın ki ağzım sulandı resmen spf li oluşu içeriği dudak ortası sorunu her cümlede evet eveet ben dee ben deee dedim ya hahahah :)))
    Dudak balm konusunda arsız bir sevdam stoğu az eritiyim bunu almazsam var ya yara çıkarırım :)))

    YanıtlaSil
  3. Eda benim gibi dudak balmlarını sevdiğini biliyorum:)Ama bunu aldığına pişman olmazsın bence. Hele limon kokusu seviyorsan bu balmı daha da çok seversin:)Tabii herkesin cildi dudağı filan aynı şeylere aynı tepkileri vermiyor ama bu bana gerçekten çok iyi geldi. Dudaklarım kuru değil artık:)

    YanıtlaSil
  4. ay denesem mi ki:/ dudaklarım katır kutur çatlıyor artık öyle böyle değil. çok sevdiğim blistex med plus bile artık yeterli gelmiyor:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence dene. Ben Blistex'i pek beğenmiyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...