HAFTA SONU OJESİ-4- PASTEL MAGIC SAND 722 ve SEPHORA L23

- -Bugün bir arkadaşımın nikahı vardı. Ben yine taşınma işine kafamı taktığım için son dakika hazırlanıp koşa koşa gitmek zorunda kaldım:) 

Hızlıca hazırlanmam gerektiği için ojelerimi çok özenli süremedim ama ben görür görmez beğenince İnciciğimin aldığı Pastel ojeyi sürmek zaten aklımdaydı.

Bej rengi elbisemi giyip ayaklarıma dore-taba dolgu topuklularımı giyince dalgalı saçlar ve hafif ışıltılı bir makyajla kendimi memnun hissettim:)

Bakalım bu iki oje birlikte nasıl bir performans sergilemiş:))










Pastel ojeyi çok beğendim:)

Tırnaklarımı altın kuma batırmışım gibi:)









Dolgu topuk Enzo Angiolini de oje postuna girmiş oldu:))))

Siz Pastel Magic Sand ojeleri denediniz mi? 





4 yorum:

  1. Uyumlarına bayıldım :)
    Enzolar çok yakışmış ki ne zamandır oje almıyorum yeminliydim koca bir sepet var hiç açılmamışlar var ama o kadar güzel seriler çıktı ki artık yoldan çıkma zamanı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende artık ojeleri bir yerlere sığdıramıyorum eda:)))) dağıttım bir de çoğunu:) sürekli güzel bir şeyler çıkıyor denemek geliyor içimden:))) ama bu dokulu ojelere bir şans ver bence . Pembe ve altın renkte olanlarını ben çok beğendim:)

      Sil
  2. Edacığım magic sandleri pullu ojelerden çok daha rahat çıkartıyorum. Normal ojeleri nasıl çıkarıyorsam aynı şekilde çıkıyor. Sadece biraz daha bol kullanıyorum oje çıkarıcıyı:) denemeni tavsiye ederim çok güzel duruyorlar.

    Enzo'yu çok beğenerek almıştım:) seninde beğenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  3. Magic sand mat olanlar kolay çıkıyor. Simli olan biraz daha uğraştırıyormuş:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...