COLLISTAR PURO LIPSTICK SATIN FINISH 63 RUJ

- -

Collistar markası Tekin Acar'a gittiğimde gördüğüm ama nedense hiç denemediğim bir markaydı. Geçen haftalarda tüm etkinlikler için Tekin Acar'dan aranmam üzerine birine katılmaya karar verdim. Şansıma Collistar denk geldi. Collistar makyaj artisti Francesca Stefani bana harika bir makyaj yaptı:) Kendisi de çok hoş ve samimiydi:)




Hiç ihtiyacım olan bir şey olmadığı için bende far ve rujlara baktım. Serumlarından beğendim ama kalmamıştı. Başka bir sefere artık.

Rujlardan ilk seçtiğim ve elime sürer sürmez alıyorum dediğim puro lipstick satin finish serisinden 63 numaralı bu ruj oldu.Mağazadan farklı serilerden iki ruj ve bir far satın aldım. Onların yazılarını da önümüzdeki günlerde yazacağım.

Rengi benim çok sevdiğim biraz kiremit alt tonlu bir kırmızı ve dokusu harika. 

Mat bitişli bir ruj ama yumuşacık bir sürümü var ve dudakları kurutmuyor nemlendiriyor.

Her ne kadar ruj için satin finish demişlerse de bence kadifemsi bir bitişi var. 

Hafif bir kokusu var ve hiçbir şekilde rahatsız edici değil.



Ruju açınca rujun kendisine basılmış Collistar'ın damgası hoş bir detay olmuş.


Rengini tek katta veriyor ve kalıcılığı harika.Sabah sürüyorum saatlerce kaybolmuyor. Arada içtiğim şeyler bile ruju yok etmiyor.

Hyaluronik asit,maya,aloe vera, E vitamini ve pirinç özü içeren bu rujun aynı zamanda anti-aging etkisi var. Lifting etkisi  de olan bu ruju ben çok beğendim. 


Swatchta bütün ruj dudağıma sabitlendiği için ancak bu kadarı kağıda çıkıyor:)

Ne kadar opak ve kalıcı olduğunu bu bile gösteriyor.


Rujun ambalajı kalın buzlu plastikten yapılmış ve altın detaylarla şık bir görünüm kazandırılmaya çalışılmış. Bence çarpıcı değil ama güzel bir ambalajı var ve çok sağlam.

4.5 ml. ve  59 TL. fiyatı var.

Son olarak Collistar ürünlerini Tekin Acar Mağazalarından alabilirsiniz.

Siz Collistar marka rujları denediniz mi?

seregonsworld@gmail.com

3 yorum:

  1. Rengini çok çok beğendim! Güzel bir yazı olmuş!!! Teşekkür ederiz! Güzel günlerde kullan! :)

    YanıtlaSil
  2. Renk son günlerin favorisi. Nars sex machine mat ruju bu hafta elimden bıraktıran ruj oldu bu ruj:) teşekkürler Aylin:)

    YanıtlaSil
  3. Eda'cım renk benim çok sevdiğim bir tonda:) Teşekkür ederim canım.Markayı bende Tekin Acar'da görmüştüm ilk başka bir yerde rastlamadım. Ama Milano'da faaliyette olan bu markanın standını sık sık ziyaret edeceğim gibi geliyor.Hem farını hem rujlarını çok beğendim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...