NUXE ÇOK AMAÇLI KAPATICI MAKYAJ FIRÇASI

- -

Merhaba:)

Son günlerde severek kullandıklarım yazılarımda bahsettiğim ve son alışverişlerimde gördüğünüz Nuxe Kapatıcı makyaj fırçasını inceleyeceğiz bugün.





Nuxe kapatıcı makyaj fırçası bu tarz ürünlerde alışkın olduğumuz fırçalı bir uca sahip. Ancak bu ürünün ucu muadillerine göre daha büyük ve geniş. Bu da yüzde kullanımını kolaylaştırıyor.

Güzel olan tarafı ise çevirmeli değil. Sanki tükenmez kalemin arkasına basar gibi basarak ürün çıkarılıyor. Yani fazla miktarda ürün çıkması gibi bir problem yaşamıyorsunuz.

Açık ve orta tonu olmak üzere iki tonu var elimde.


Açık- Orta


Üstte yer alan orta ton, doğal görünüm seven orta ve koyu tenli herkese uyum sağlayacaktır. Ancak açık tenlilerde uygun değil.

Açık ton ise her renk tenin kullanabileceği bir renk bence. Çünkü aydınlatıcı olarak da kullanılabilir.Ben açık tonu daha çok seviyorum.


İyice dağıtılınca renkler daha çok yumuşuyor.

Bu ürün mineral yağ ve hayvansal madde içermiyor. Ancak içerik pür-i pak değil tabii. Dimethicone ve glikol içeriyor. Ama mineral yağ içermemesi  nedeniyle göz çevresinde de kullanıyorum.

Komodojenik değil.

Yumuşak ve aydınlatıcı bir yapısı var. Cilde sürerken adeta kayıyor.Kullanımı pratik ve keyifli. 

Topaklanma, birikme yapmıyor. Alerjik bir reaksiyon olmadı bende.

Aydınlatıcı etkisi güzel.

Kapatıcı fırçayı gözaltı halkalarını kapatmak için, burun kenarları,dudak kenarları ve yüzdeki lekelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

6.5 ml ve fiyatı eczanelerde 79.50 TL. Online satışlarda ise 50-71 TL. arası fiyatlara bulabilirsiniz.

Ben dermoeczane.net kampanyasında 25 TL. fiyat etiketiyle almıştım. İkisi tek bir ürün fiyatına çok avantajlı geldi:)

 Ben severek kullanıyorum. 

Siz bu kapatıcı fırçaları denediniz mi?

seregonsworld@gmail.com







5 yorum:

  1. Ben böyle ürünlere bayılıyorum ve çoook uygun fiyata almışsın. Bir sonraki kampanyayı haber ver olur mu? :))) Öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haber veririm Başak'cım:) aslında kampanya devam ediyor ama 02 rengi var sadece. O da sana koyu gelebilir şekerim. Öptüm:)

      Sil
  2. Bende stoklarda varken alsam mı almasam mı derken kararsız kaldım bak şimdi pişman etti beni yazın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stoklar tükenmiş mi? Ben son baktığımda 02 numara vardı oysa ki...Ama şeker ben alışveriş yazılarımda da son günlerde severek kullandıklarım yazılarımda da yazdım hep kampanya var güzel bir ürün diye:( Online Eczaneler sık sık indirim yapıyor ne de olsa yakalarız sana da:)

      Sil
  3. Pratik bir ürün ,teşekkür ederim Eda'cım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...