Yaz Sezonunun Olmazsa Olmazları

Merhaba :)

Hepimizin olmazsa olmazları vardır ve bunlar, mevsime göre değişiklik gösterir. Mesela kışın benim olmazsa olmazlarımın başında kahve, rengarenk eldivenlerim, tavşanlı panduflarım ve yabancı diziler.

Mevsim yaz olunca, kışlıkları rafa kaldırıyorum tabi! Doğruyu söylemek gerekirse, yazın gerektirdikleri kışa göre daha da artıyor. İşte benim için yazın olmazsa olmazları;

1- Güneş Gözlüğü; Benim için yazın en vazgeçilmezi, güneş gözlüklerim. Stilimi farklı güneş gözlükleriyle tamamlamayı seviyorum! Göz çevremi, güneşin zararları ışınlarından koruduğunu belirtmeme bile gerek yok sanırım. Bence yazın, 'Olmazsa olmaz' lafını en hak eden şey güneş gözlüklerim...



2- Elbiselerim; Renkli, farklı modellerdeki elbiseler yazın olmazsa olmazlarım arasında. Düşünün, şık bir elbise ve altına hem rahat hem de şık bir bayan sandalet. Hafif bir makyaj, minik bir çanta. Daha ne olsun! Biz kadınların işi hem zor, hem de eğlenceli :)

3- Güneş Kremi; Yazın değil, baharda hatta kışın bile güneş kremi çantamdan ayırmadıklarımdan. Neye gözünü kırpmadan tüm paranı dökersin deseler cevabım 'Güneş kremi' olur diyebilirim!

4-Bikini; Bikini aşkımı yazın yaptığım yayınlardan anlamanız mümkün :) Farklı renklerde, farklı modellerde bikiniler giymeyi çok seviyorum. Yazın büyük bölümünü plajda geçirdiğimi düşünürsek, farklı modeller tercih etmede hiç de haksız değilim. Bu konuda yine erkek olmadığıma şükrediyorum ve bayan giyimin bol nimetlerinden faydalanıyorum :)

5- Termal Su; Termal suyu bir çok alanda severek kullanıyorum. Bitmeden yedeklediğimi takip edenler bilirler :) Yazın da termal su kullanımım neredeyse iki katına çıkıyor, bitenler yazılarımda bolca göreceksiniz. Yazın serinlemek ve yenilenmek için termal su çantamdan ayırmadıklarım arasında.

Düşündüm de, benim yazın ayrılamadığım 5 şey bunlar. Bunlar olmadan bir yaz düşünemiyorum :) Sizin yazın yanınızdan ayırmadıklarınız, olmazsa yapamam dedikleriniz neler?


3 yorum:

  1. Fıslıyoruz:))) Sandaletler bazen kurtarıcı oluyor Eda'm:) öperim!

    YanıtlaSil
  2. Güneş gözlüğü, güneş kremi ve yağ emici mendil diyorum ben de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağ emici mendilleri nasıl unuttum ben! Çantamdan eksik etmediğim bir şey daha:)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...