DIRTY WORKS: BRIHTENING MASK - DETOX MASK - MOISTURE MASK

- -

Bugün günlerden bakım günü :)

Bu yılın başında Dirty Works ürünleri Gratis raflarında yerini almıştı. Vücut Kremlerini güzel ambalajları nedeniyle almıştım. Maskelerini ise merakım üzerine aldım. Bakalım maskeler için ben ne diyorum?



Benim seçtiğim üç maske Brightening Mask (C Vitaminli Aydınlatıcı Maske) , Detox Mask ( Yabanmersinli Kil Maskesi), Moisture Mask ( Gül ve E Vitamini Özlü Nem Maskesi )



BRIGHTENING MASK (C VİTAMİNLİ AYDINLATICI MASKE)

Aydınlatıcı maskeleri seviyorum. Kullandıklarım arasında ilk defa partiküllü olan bir aydınlatıcı maskeye denk geldim.Partiküllü olması sebebiyle ben maskeyi tüm yüzüme ve boynuma sürdükten sonra 5 dakika bekletip ovalamadan ve sertçe bastırmadan ıslak yüz temizleme süngeriyle silip yıkıyorum. Partiküller biraz iri, haliyle hassas ciltlere önermem.  Kullanır kullanmaz aydınlatıcı bir etkisi yok. Zamanla olur ümidindeyim:)))

İçerik olarak paraben ve mineral yağ içermiyor. Ama tertemiz değil. Yine de fiyat performans ve içerik olarak iyi buldum. 

Tekrar alır mıyım? 

Partiküller sebebiyle hayır.


DETOX MASK ( YABANMERSİNLİ KİL MASKESİ)

Karma ve yağlı ciltlerin dostu kil maskesi:) Benim cildim karma ve genelde bakımımda bir kil maskesi yer alır.Son zamanlar Organique kil maskesi kullanıyor olsam bile bu beni yeniliklerden uzak tutamadı ve herkesin bayıldığı Detox Maskesini deneyeyim dedim.

Yabanmersini nedeniyle hoş bir kokusu var. Rahatsız edici değil. Kıvamı güzel. Tüm yüz ve boyun bölgesine sürdükten 10 dk. sonra yine ıslak süngerle yumuşakça silip yıkıyorum. 

Cildiniz çok yağlı değilse kil maskelerini cildinizde kurutmayın. Yoksa cildinizdeki nemi alır götürür:) Ben kurumaya başlarsa biraz termal su sıkıyorum.

Haftada bir kere kullandım. Temizlenmiş bir etki bırakıyor ama ben 10 dk. tutamıyorum cildimde hafif bir yanma yapıyor. Hassas ciltler kullanmamalı.

İçerikte alkol ve dipropylene glycol var.

Tekrar alır mıyım?
Hayır.

Dipropylene Glycol  liste sonu bile olsan seni sevmiyorum. Ayrıca yüzümde yanma yaptı. dekoltemde kullanıyorum şimdi:)))


ROSE&GLOW MOISTURE MASK ( GÜL VE E VİTAMİNİ ÖZLÜ NEM MASKESİ)

Nem maskesi yine haftada bir kere temizleyici maskelerden sonra uyguladığım bir maske. Nemlendirme performansı güzel. Kuru ciltler bile seveceklerdir. Ancak hassas ciltler uzak dursunlar. İlk defa bir nem maskesi yüzümde yanma yaptı. Hafif bir yanma oluyor cildimde beklerken. Bu nedenle 5 dk. bekletip temizliyorum ve cildimi yıkayıp termal su sıkıyorum.

İçerik olarak beğenmedim. Parfüm, Feniksetanol (üst sıralarda), Sodium Benzoate gibi içerikler mevcut. 

Tekrar alır mıyım?

Hayır.

Yüzümde yanma yapan bir maskeyi tekrar almaya gerek yok ki Caudalie varken bunları ne diye aldım bende bilmiyorum.

Merak kediyi öldürür!

seregonsworld@gmail.com

Unutmayın cilt bakımı kişiye özeldir ve her ürün herkes için farklı sonuçlar verebilir.



7 yorum:

  1. İşte hepsi merak bunların, içeriği görüp yine de alıyoruz :D

    YanıtlaSil
  2. Bende C vitaminli maskesi var. Güzel ama çok da deģil. Digerlerini alsam mı diye düşünüyordun. Yazını okuyunca vazgeçtim sanki. Eline sağlık. Üçü bir arada yararlı bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin cildin hassas değil canım. Yanma yasayacagını sanmıyorum:) Dene gitsin:)))

      Sil
  3. Uygun fiyatlı olduğu için deneyebilirsin Eda'cım. Performans -fiyat başarılı. Cildinde hassaiyet yoksa sıkıntı yaşamazsın:)

    YanıtlaSil
  4. o kullanıp memnun oldugunuz maske hangisiydi acaba?
    ben de dirty works 'ün o tatlı ve sıradışı ambalajına kanıp scrub'ını aldım ama memnun kalmadım maskeleri de böyleyse demek ki cilt bakımında bir daha bu markayı denemeye gerek yok :)
    teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. caudalie nem maskesiydi. bende herhangi bir hassasiyet oluşturmadı:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...