GRATİS 8 MART İNDİRİMİ - ALIŞVERİŞ

- -

Merhaba:)

Hepimiz günler öncesinden Gratis indirimini biliyorduk. Bu indirimde diğer indirimlerden farklı olarak Gratis %40 değil %50 indirim oranlarıyla bence iyi bir indirim yaptı. 

Alışverişe gittiğimde şunu iyice anladım; benim hiçbir şeye ihtiyacım yokmuş:) 

Renkli kozmetiklere bakmadım bile:) The Balm standını eve götürmüşüm gerçekten. Bourjois de kalktığına göre alacak bir şey kalmamıştı benim için.



Crystal Papatyalı ve Lavantalı Roll-on - Tanesi 5.75 TL.

dİRTY wORKS kALEMTRAŞ - 2.50 TL.

Dirty Works Tırnak Makası - 2.25 TL.

gOODY Saç Tokası - 9 TL.

Swisspers Exfoliating Disk Pamuk - 4.50 TL.

Eklips Makyaj Çantası - 3 TL.

cRYSTAL Mendil Deodorantlar - Tanesi 0.75 kuruş.

L. Stafford Kuru Şampuan (seyahat boy) - 5.90 TL.

Giovanni Çay Ağacı Şampuan (seyahat boy)- 1.90 TL.



Benri Bebek Temizleme Pamuğu - İnci'nin bebeğine ve kendime 1 paket aldım. Ben makyaj temizleyeceğim haliyle. Yeni bir ürün. Bütün Gratislere henüz gelmemiş.  5.90 TL.

Giovanni Brezilya Keratini ve Argan  Yağlı Şampuan- 10.75 TL. Bunu anneme aldım.

Giovanni Hairfix Saç Maskesi - 8.25 TL. Bunu ayda yılda bir kullanırım işte diye aldım. Maksat almak olsun:)))Yoksa saçımda yıpranma,kuruluk filan hiçbir şey yok:))

Renkli kozmetik almadan Gratis alışverişimi sonlandırdım diyeceğim ama indirim bugün ve yarın da devam ettiği için mutlaka tekrar uğrarım. Uğradığımda neler olur bilinmez:)

Siz bu indirimde neler aldınız?

seregonsworld@gmail.com

8 yorum:

  1. aldıklarınızı güle güle kullanın.kadınlar gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tuğçe :) Bende Kadınlar Gününü kutlarım:)

      Sil
  2. Güle güle kullan bende şimdi yazdım alışveriş yazımı. Bu bebek bakım pamuğunu ilk kez görüyorum gerçi bu indirimdr bir tane normal pamuk bile göremedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebru, pamuklardan sadece ben almışım sanırım. Gerçekten kalın ve yumuşaklar. Ben sevdim. Almaya devam ederim:)

      Sil
  3. Ben o kadar çok şey aldım ki; maskeler, body scrub, pudra, maskara, ruj, lip balm, jilet, hand scrub, makyaj temizleme suyu, sivilce kremi... Resmen emekçi kadınlar gününde kapitalizmin oyununa geldim :(

    YanıtlaSil
  4. Benim hiçbir şeye ihtiyacım yokmuş yorumunuza çok güldüm zira bana kendimi hatırlattı:))O durumda bile alacak bir şeyler buluyoruz ya neyse güle güle kullanın yeni aldıklarınızı. Benri temizleme pamuğunu merak ettim yapısı diğerlerinden farklı mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilay, yalan değil. The Balm standında alacak 1 tane bile bir şey yoktu benim için çünkü standı eve götürmüşüm! Yine de alacak ıvır zıvır buluyoruz. Benri pamuklar bebekler için aslında ama ben kalınlığını ve yumuşaklığını beğendim. Boyutu büyük. Makyaj temizlerken kullanıyorum.Almaya devam ederim diye düşünüyorum:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...