CHANEL 63 REVELATION KREM ALLIK

- -

Merhaba :)

Bugün uzun süredir yazısını yazmak istediğim ve aldığım günden bu yana çok sık kullandığım Chanel Krem Allıklardan 63 Revelation'u inceleyeceğiz.

Ben krem allık konusunda biraz beceriksizimdir, parmağımla istediğim gibi dağıtamam, fazla ürün sürerim,yanaklarım parlar vs. vs. ...

Bunların hepsini unutun!

 Çünkü Chanel Krem Allıklarla böyle sorunlar yaşamayacaksınız. Krem allıklara karşı ön yargılı biri olarak Chanel krem allık ilk çıktığında biraz burun kıvırmıştım. Sonra Pınar çok beğendim yazıp, yapısının farklı olduğundan bahsedince Chanel standında şöyle bir bakayım dedim.

İlk görüşte aşk buna denir!!!  Dener denemez bayıldım. Bildiğiniz bütün krem allıkları unutun ! Chanel bambaşka bir şey yapmış. 



Kadife kesesi içinde minik 2.5 gr. bir allık.

Sürerken krem sürdükten sonra pudralaşan bir yapısı var. Yani ne krem ne pudra gibi. Yumuşacık ve kolay dağıtılan bir allık. 


Pigmentasyonu harika. Rengini çok iyi veriyor ve kalıcılığı çok başarılı. Ben 7 saat kullandım ve 7. saatin sonunda allık yerindeydi. Rengi istediğiniz yoğunlukta uygulayabilirsiniz.

Bu pembe tonu, tüm ten renklerine uyum sağlayabilecek bir ton bence. Hem beyaz tenliler ve  buğday tenliler hem de esmerler rahatlıkla kullanabilirler.


Tek bir parmak darbesiyle uyguladığım rengi görüyorsunuz. İstediğiniz gibi dağıtıp istediğiniz yoğunlukta yanaklar elde edebilirsiniz.

Bitişi parlak değil ve çok doğal. Asla yapış yapış bir his vermiyor. Parmağınızla uyguladığınızda vıcık vıcık olan krem allıkları unutun.

Uygulaması çok çok kolay. İster parmakla ister fırçayla çok rahat uygulama yapılıyor. Ben çoğunlukla fırçayla uyguluyorum. Küçük stippling tarzı fırçalar bu allıklar için çok uygun. Ben Mac ve Real Techniquesle gayet rahat sürüyorum.

Gelelim allıkların tek kötü yönüne :)

Tabii ki fiyatları ! 
Ben bu allığı alırken %20 indirimden yararlandım ve böylece 107 liradan indirimle 85 liraya aldım. Ancak aldığımın ertesi günü allıklar zamlandı ve fiyatları 122 liraya çıktı. Yani ertesi gün 65 numara Affinite rengini %20 indirimle 96 liraya aldım.

Ancak 122 lira da olsa yine alırdım. Çünkü harikalar. Eğer allık sepetimden utanmasam her rengini alırdım:)))

Herkese tavsiye ederim. İmkanınız varsa kesinlikle bu allıklardan en azından bir tane alın derim.

Siz Chanel Krem Allıkları denediniz mi?
En sevdiğiniz renk hangisi?

seregonsworld@gmail.com




14 yorum:

  1. ispiration ve bunun arasında kalmıştım, ispiration aldım ve tek kelimeyle muhteşemleer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inspiration daha soğuk bir renk ve mavi alt tonlu olduğu için bence açık tenlilere uygundu. Bu nedenle Revelation ve Affinite tercih ettim. Ama bana kalsa ne kadar renk varsa uysun uymasın alınır:))))

      Sil
  2. Allık kullanabilsem bende alıcam, iştahımı kabartıyorsunuz bu harika postlarla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İddia ediyorum Fatma bunu kullanırsın! Sadece rengini seç:))

      Sil
  3. Bu sefer görüntü bahane Eda'm, allık şahane:))

    YanıtlaSil
  4. Aklıma sokan sendin iyiki almışım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü mü yaptım ama:))) Güzel günlerde kullan Neslihan'cım:)

      Sil
  5. Chanel'in toz allıklarından biri aklımdaydı ama okuduğum bunca olumlu yorumdan sonra mutlaka bakacağım bunlara.Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filiz'cim :) Mutlaka dene derim:)

      Sil
  6. Harika gozukuyor hem rengi hem pigmentasyonu! Guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzelmiş cidden ruj gibi bile kullanılır :)

    YanıtlaSil
  8. Malum daha yeni aldım Revelation ve Inspirtaion'ı ve gerçekten yazdığın kadar var... muhteşem ikisi de. Aslında ,Benefit allık fiyatları düşünülünce, fiyatları hiç abartılı değil... Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  9. ayyy çok güzelll :) <3 gülerek kullanın

    YanıtlaSil
  10. Rengi çok güzel duruyor <3 Ufacık bir allık için fiyatı çok yüksek ama ne yazık ki. Güle güle kullan ^_^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...