SKIN79 ALIŞVERİŞİ

- -

Merhaba :)

Skin79 markasının  Türkiye'de satışa başlamasıyla kendimi sitelerinde buluverdim. Skin79 Güney Koreli bir kozmetik markası ve daha önce  kullandığım Vip Gold BB kremini  şurada incelemiştim.

Bu alışverişimde diğer BB Kremlerini denemek istedim. Bakalım neler almışım?



Kutusunu beğendim. Açılma dökülme riski olmayan bir kutu yapmışlar.


Kargo çok hızlıydı. Siparişimi verdiğimin ertesi günü elimdeydi.


Sea Weed Cooling Mask  isimli Ferahlatıcı ve nemlendirici maske merak ettiğim iki maskeden biriydi. Limonlu aydınlatıcı maskesini daha çok istiyordum ama stokta kalmamıştı. Bir daha ki sefere de onu alacağım. Fiyatı 35 TL.

Orange BB Krem - Mini Boy bunu deneyimlemek için aldım. Lekeler üzerinde de etkili ve bej alt tonlu olduğu için tercih ettim. Yazısını ayrıca yazacağım. Renk olarak bana uydu ve verdiği görünümü sevdim. Bundan sonra Vip Gold yerine sanırım Orange kullanacağım. Fiyatı 15 TL.

Fruit Blending El Kremi - El kremlerine bu ara nedense dayanamıyorum. Her gördüğüm el kremini alıyorum desem yeridir. Haliyle Skin79 El Kremlerinden de denemek istedim.Zambak kokulu bu el kremi benim için fazla çiçeksi kokuyor. Ayrıca yazısını yazıp inceleyeceğim. Henüz Caudalie el kremlerimi bitiremedim:) Fiyatı 15 TL.

Fotoğrafta gördüğünüz samplelar alışverişimin yanında geldi. Tüm BB Kremleri deneyeceğim için çok memnun oldum. Böylece hepsinin rengi ve duruşu hakkında fikir sahibi olabileceğim.

Siz Skin79 ürünlerini denediniz mi? Favori BB Kreminiz hangisi?

seregonsworld@gmail.com



Çekilişime katılmak için TIK TIK



6 yorum:

  1. ben de bb lerin samplelarını denedim.. favorim altın renkli olan.. güle güle kullan :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vip gold kullanıyorum bende:) ama Orange hoşuma gitti biraz daha kullanayım yorumlayacağım. Teşekkür ederim İrem:)

      Sil
  2. Ayy, SUE'nin hangi ürünü geldi sana? Nemlendiric seri olduğu için aşırı merak içindeyim :)

    Ben Orange BB'yi beğendim; ama karma-yağlı ciltler için daha uygun. Kendi cildim için favorim VIP Gold ile birlikte yeni kllandıklaırmdan Mor BB oldu. Benim cildimde duruşu harika, kuru ciltler için çok uygun!

    Ben de şimdi Skin79 Pore Designing Tightening Serum'u deniyorum. İlginç bir ürün. Uzun vadeli mi etkisi, yoksa Porefessional gibi bir şey mi tam çözemedim yalnız :)))

    Güle güle kullan şekerim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sue nemlendirici jel ve fluid sample geldi şeker. Orange Bb benim karma cildime iyi uyum sağladı:) yeşil olan olmadı bana mesela. Biraz daha kullanayım yazacağım yazısını. Sende güle güle kullan Başak'cım:) öptüm!

      Sil
  3. Sea Weed Cooling Mask'i sevmiştim ben ama bende denemek istiyorum limonlu olan maskeyi, elimdekileri azcık bitireyim bari diye bekliyorum :D
    Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...