10 LİRAYA ALINABİLECEK 10 GÜZEL ÜRÜN

- -

Merhaba :)

 Bugün sevgili Alice'in yazı dizisi için yazdığım ve dün yayınlanan 10 liraya alınabilecek 10 güzel ürün tavsiyemi yazacağım. Bu yazı benim ilk konuk yazarlığımdı ve bu nedenle blogumda da yayınlamak istedim. Bu güzel yazı dizisine beni de dahil ettiği için Alice'e çok teşekkür ederim. 



MAYBELLINE BABY LIPS PINK PUNCH

5.90 TL fiyat etiketiyle ve sevimli ambalajıyla karşı konulması zor bir dudak balmı. Pink Punch rengini gayet güzel veriyor , şeker pembesi dudaklarla gezmek isterseniz uygun fiyatlı bu dudak balmı işinizi fazlasıyla görecektir. Yalnız içerik listesi çok temiz değil.


MAYBELLINE THE FALSIES VOLUME EXPRESS BLACK DRAMA MASKARA

Uzun ve belirgin kirpikler elde etmek için ideal bir maskara. Temizlemesi biraz zahmetli ama simsiyah rengiyle güzel performanslı bir maskara. Normalde fiyatları 20 TL. olsa bile neredeyse sürekli indirimde görüyorum. Mutlaka yarı fiyatına denk gelirsiniz.

MAYBELLINE THE ROCKET VOLUME EXPRESS MASKARA

Kıl fırça yerine plastik fırça seviyorsanız Falsies yerine Rocket Maskarayı tercih edebilirsiniz. Fiyat -  performans başarılı. Kirpikleri güzelce uzatıyor. Falsies maskaradan daha kolay temizleniyor.


THE BALM SEXY MAMA PUDRA

Yüzünüzde beyaz beyaz durmayacak ama parlamayı önleyip makyajınızı sabitlemeye yardımcı olacak transparan ve uygun fiyatlı bir pudra mı arıyorsunuz?
O zaman The Balm Sexy Mama pudrayı hemen makyaj çantanıza ekliyorsunuz.
Severek kullandığım çok hafif yapılı bir pudra.Parlamayı önleyen tanecikleri sayesinde makyaj çantamın vazgeçilmezi:)


RIMMEL WAKE ME UP FONDÖTEN

Cildi maske gibi kapatmayan doğal canlı bir ışıltısı olan ancak parıl parılda parlamayan bir fondöten. Bence yarı fiyatına alındığında bu fiyata alınabilecek en iyi fondöten. Ben baharda severek kullandım. Cildiniz yağlı ise denemeden almayın. Her fondöten her ciltte aynı durmuyor ne de olsa :)


WET N WILD ROSE BUD RUJ

Rose Bud blogda yazısını yazdığım,ambalajından nefret etmeme rağmen rengini,duruşunu ve kalıcılığını sevdiğim 9.75 TL.'ye alınabilecek güzel bir ruj. Renk seçeneği zevkinize kalmış. Yazısını okumak için tıklayın 


WET N WILD BRULEE TEKLİ FAR

Ten renginde göz kapaklarını eşitleyen, kapatıcı ve yumuşak güzel tonlu bu far 6.50 TL 'lik fiyatıyla bence kaçırılmayacak bir ürün. Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim başarılı bir far. Yazısını okumak için tıklayın



WET N WILD BRONZ GÖZ KALEMİ

İhtiyaçtan değil meraktan aldığım ve kullandığımda memnun kaldığım bu göz kalemi 5.5 TL. Kullan kullan bitmeyecek bir boyda ve bronz tonu çok hoş. Renk seçeneği geniş. Sizde sevdiğiniz bir rengini bulabilirsiniz. 



THE BALM OVERSHADOW SEXPOT IŞILTILI MİNERAL FAR 

The Balm ailesine eklediğim son üye :)

Bakıp bakıp almadığım bu pigment far rengiyle kalbimi çaldı. % 50 indirimde de kaçmazdı :) 4 rengi var. Hafif ışıltılı bir görünüm elde etmek için fazla para ödemeye gerek yok.


RIMMEL MOISTURE RENEW 150 PICCADILLY PINK RUJ

Rimmel Moisture serisi nemlendirmesi,renk vermesi ve ambalajıyla güzel bir seri. Bende 3 rengi var. 150 numara Piccadilly Pink kurtarıcı bir pembe. Sür çık :) İndirimde göz atmakta fayda var.

RIMMEL LASTING FINISH KATE 07 RUJ

07 numara sanırım en çok satan renklerden. Doğal rengiyle günlük kullanıma çok uygun. Siyah ambalajı hoşuma gidiyor. Hatta kırmızı ambalajlar yerine bunu tercih ederim. Renk seçeneği bol bir seri. Keyfinize göre bir rengini seçebilir, indirimde 10 liranın da altında bir fiyata edinebilirsiniz.

Benim 10 liraya 10 güzel ürün tavsiyem şimdilik bu kadar :)

Alice'nin yazısını okumak isterseniz buradan okuyabilirsiniz.

Beğendiğimiz ortak ürünler neler?

seregonsworld@gmail.com

4 yorum:

  1. Çok güzel bi yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Merve:) inşallah işine yaramıştır.

      Sil
  2. Brulee'yi bulamıyorum, Gratislerde bitmiş, niye getirmezler bilmiyorum.
    Wet n wild göz kalemlerinin renkleri süper, ben de açık mavi ve yeşil aldım, bronzu da şimdi merak ettim :)
    Yazı çok faydalı oldu, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Brulee be c. Zone yok satıyor zaten:) teşekkür ederim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...