BİTENLER-31 RENKLİ KOZMETİK

- -

Merhaba :)

Yine bir bitenler yazısı ama bu sefer biten renkli kozmetikleri yazıyorum.


NARS ORGASM ALLIK -  Markanın meşhur allıklarından ve benim favorilerimden. Guy Bourdin Palette mevcut olduğu için şimdilik yenisini almayı düşünmüyorum. Tatlı pembe-şeftali tonunu çok seviyorum. 

LOREAL RUJ - Bu ruj harika bir gül kurusuydu. Aynı seri artık yok. Bunun yerine aynı yapıda olan Caresseler var. Elimde 3 rengi mevcut. Onlarla devam ediyorum:)

ESSENCE RUJ- Eski serisinden bir ruj. Geçen yıl merak edip denmek için almıştım. Ama hiç merak etmesem olurmuş. Yapısı fazla yumuşak ve fazla ışıltılı  hatta simli bir rujdu. Aslında bitmedi çünkü kullanmadım :)) Bir tuhaf , o nedenle çöpe yolluyorum. 

CLINIQUE SUPER STRAWBERRY CHUBBY STICK - Chubbyleri seviyorum. Gereksiz fiyatları haricinde :) Bu renginden ikinci bitirişim. Aynı rengi almayacağım. Çünkü elimde bitirilecek 4 Chubby daha var. Nemlendirmelerini ve hafifçe doğal renk vermelerini seviyorum. Kalem şeklinde oluşları ayrıca güzel:)

CLINIQUE WOPPIN'WATERMELON CHUBBY STICK  - En sevdiğim Chubbylerden. Bu renkte ikinci kez  bitirdiklerimden. Yaz aylarında vazgeçilmez. Lancome allıkla harika kombine oluyor. Bu renkten her an tekrar alabilirim:)

INGLOT KAHVE KALEM RUJ - Sevmediğim kalem rujlar arasına adını yazdırdı bu ruj. Bitmeden çöpe gidenlerden. Yapısını hiç sevmedim. Pürüzsüz sürülmüyor. Dudağı kurutuyor. Sevmedm sevemedim. Tekrar almam.

CLINIQUE ALL ABOUT EYES GÖZ ALTI KAPATICI - Bu mini boy kapatıcı o kadar uzun süre gitti ki herhalde bitmeyecek demiştim. Yapısı biraz yoğun. Nuxe kullanmaya devam. Tekrar almayacağım.

CLINIQUE 3LÜ FAR -  Bu mini palet aldığım bir kofreyle gelmişti. Ten rengi ve mat olan kullanılıp bitirildi. Ambalajı çok işlevsel ve pratik. Böyle satışı olsa kesinlikle alırdım.

BIOTHERM KOMPAKT FONDÖTEN -  Biotherm ürünlerini sevemedim gitti. Bu fondöten de yoğun yapılıydı ve istediğim doğal görünümü vermiyordu. Tekrar almayacaklarım listesine adını yazdırdı.

ESTEE LAUDER DAY WEAR RENKLİ NEMLENDİRİCİ - Şu salatalık kokusu olmasa belki bu seriyi severdim. Hafif rengi ve kapatıcılığıyla mevsime uygun. Ancak o salatalık kokusu benim için hiçbir mevsime uygun değil. 

STILA STICK FONDOTEN -  Annemin favori fondöteni. Bunun versiyonlarını bitirdik. Kolay kullanımlı,kapatıcılığı iyi ve yüzde birikme yapmayan güzel bir stick fondöten. Avene kullandığım için bu tarz başka bir ürün almayacağım.


Siz bugünlerde neler bitirdiniz?

seregonsworld@gmail.com

18 yorum:

  1. ne güzel bunlar gitsin yenileri gelsin :)) ben her zamanki gibi bu ayda hiç bir şey bitiremedim ^.^

    YanıtlaSil
  2. NARS Orgasm benim de favori allığım oldu, elimde küçük boyu var drugstore bir muadil arıyorum hatta. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bourjois buna çok benzer bir renk üretiyor ama maalesef artık satışı yok:(

      Sil
  3. nars allık bitirdiğin için tebrik ederim :-))

    YanıtlaSil
  4. Oooo birsuru renkli kozmetik bitmis . Ben ceyregini bitirsem bayram edicem :)

    YanıtlaSil
  5. Helal olsun! Bu kadar renkli kozmetik bitirebilmek... Tebrik ederim!
    Gitsin bitenler, gelsin yeniler!

    YanıtlaSil
  6. Neler neler bitirmişsin maşallah. Darısı hepimizin başına:)

    YanıtlaSil
  7. waaaauwww ne kadar çok kozmetik bitmiş tebrikler cnm

    YanıtlaSil
  8. Stila ben de kullanmıştım, daha çok göz altlarıma kullanıyordum, çizgilenip dalga dalga olmaması gerçekten güzeldi. Keşke Stila ülkemizde de satılsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu göz altında kullanmadım ama yüzde duruşunu sevdim:)

      Sil
  9. Helal olsun valla Selin hayal bile edemem renkli kozmetik bitenleri üzerine bir yazı yazabilmeyi. Yeniler gelmesin ^_^

    YanıtlaSil
  10. Evet yeniler biraz beklesin:) Darısı seninde başına :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...