GOSH PRIME'N REFRESH ILLUMINATING EYE ROLL-ON INSTANT TIGHTNING

- -

Gosh standları kurulduğunda hepimiz merakla raflarda yer alacak ürünleri beklemiştik. Bir kaç yıl önce yurt dışından köpük fondötenini alıp denediğim markanın ilk olarak rujlarını almıştım.  Gosh  göz altı aydınlatıcı bu roll-on ise merak edip emin olamadığımdan almadığım bir üründü. Bu nedenle ilk Gosh yazımı bu ürüne ayırdım.


Bu göz altı bazının amacı göz altlarını aydınlatmak ve sıkılaştırmak. Göz altı kapatıcısının çizgilere dolmasını engellemek ve kapatıcının kalıcılığını arttırmak vaadinde bulunuyor.Peki bunları yapabiliyor mu?

Sürüldüğü andan itibaren göz altını nemlendirip, yumuşaklık ve hafif aydınlatma sağlıyor. Göz altı kapatıcısının daha pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. Kapatıcının kalıcılığını bir miktar arttırdığı doğru. Ama sürer sürmez bütün morluğunuzun geçip çizgilerinizin yok olmasını beklemeyin:) Henüz öyle bir ürün yapamadılar:)))



Başlığı roll-on şeklinde ve uygulama esnasında hafif bir ferahlatma etkisi oluyor. Kullanırken çok fazla sıkmamak lazım. Gereğinden fazla ürün çıkmasına sebep olabilirsiniz.

Başlıkla göz altıma uygulayıp sonrasında parmağımla hafifçe yayıyorum. Baz tamamen şeffaf bir hal alıyor. Benim sevdiğim bir baz oldu. 

15 ml tüp ambalajda yer alan ürünün fiyatı 27 lira. 

Siz bu bazı denediniz mi? Fikirlerinizi bana da yazın:)

seregonsworld@gmail.com

2 yorum:

  1. ilk kez gördüm, GOSH'dan henüz hiç bir ürün almadım :)

    YanıtlaSil
  2. "Ama sürer sürmez bütün morluğunuzun geçip çizgilerinizin yok olmasını beklemeyin:) Henüz öyle bir ürün yapamadılar!" Çok güldüm sabah sabah! :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...