SON GÜNLERDE SEVEREK KULLANDIKLARIM - 16

- -
Merhaba:)

Biliyorsunuz dönem dönem bazı makyaj malzemelerimi kullanmaktan diğerlerine fırsat bulamıyorum. Bu ara allık ve göz kalemleri konusunda böyleyim. Sürekli aynı ürünleri kullanmaktan diğerlerine vakit kalmıyor:) Bakalım son günlerde hangi malzemeleri sık kullanmışım.




Bu ara çok fazla ürün kullanmıyorum. Zaten hafif makyajlarla geçiriyorum günü. Maalesef bu ara cildim çok iyi durumda değil:(


Nars Guy Bourdin Paleti alıp da kullanmamak olur mu? Haliyle son günlerde en sık kullandığım allıklar bu palette:) Yazısı için tıklayın. 

RT Core Collection Fırça Seti benim en sevdiğim fırça setim. Sürekli kullanıyorum. 


Bourjois Göz Kalemleri (53Morning Lime, 51 Golden Dress, 45 Blue Remix) canlı renkleriyle son günlerin favori göz kalemleri:) Kalıcılıkları da cabası. Hem renklerini çok iyi veriyorlar hem akma bulaşma yapmıyorlar.Tavsiye ederim.

Urban Decay Naked Basics Far Paleti - Alıp almamakta çok kararsız kaldığım sonra dayanamayıp aldığım ve aldıktan sonra iyi ki almışım dediğim bir palet oldu. Urban Decay fanlarından değilim ve diğer Naked Paletleri almak için dayanılmaz bir istek filan duymuyorum:) Bu paleti de almamı sağlayan şey mat farlardan oluşması ve kaş,göz ,yüz için kullanılabilecek renklerden oluşmasıydı.

The Balm Put a Lid On It Far Bazı - Benim favori far bazım.Yazısı için tıklayın. 

Jane Iredale Kirpik Besleyici Baz- Bunu kullandıktan sonra başka kirpik bazıyla işim olmaz:) Muhteşem bir baz. Kirpikleri gerçekten besleyip uzatıyor.Düzenli kullanırsanız faydasını mutlaka görürsünüz. Ben her gün maskara altına uyguluyorum. Maskaranın performansını arttırdığı ve daha yoğun bir görünüm verdiği gerçek.Benden tavsiye. Yazısı için tıklayın 

Lancome Hypnose Maskara - Favori maskaralarımdan. Hypnose Drama ve Hypnose Doll Eyes yoksa kesin elimde Hypnose vardır:)

Jane Iredale Göz Altı Kapatıcı - İçerik olarak biraz daha masum olduğuna inandığım bir kapatıcı. Nuxe kadar beğenmedim ama içerik olarak daha iyi. Yazısı için tıklayın. 


Nars Flesh Pudra - Kabı biraz fazla yer kaplıyor olsa da sevdiğim bir pudra. Özellikle gözaltı kapatıcısını sabitlemek için birebir. Kullan kullan bitmez bir durumu var:)

Skin79  VIP Gold BB Krem - En sevdiğim BB Krem :)  Son günlerde yüzüme  bir şeyler sürmek istediğim zaman bunu kullandım.Yazısı için tıklayın. 

Core Collection Fondöten Fırçası- Bende bu çeşit fondöten fırçalarının 3 çeşidi var. B. Brown, Mac ve RT. Hepsi de başarılı. Bu ara en çok Core Collection seti kullandığım için bu fırça sık kullanıldı.


YSL 29 - Likit rujlar içinde en başarılı olanı bence:)

Collistar Top Gloss Stick 15 Amarena - Yazısı için tıklayın. 

Clarins 116 Coral Tulip - Portakal aşkına:)



Salvatore Ferragamo Signorina EDT Set - Parfümünü de kullanıyordum ama EDT daha güzel ve hafif bir kokuya sahip. Aldığım günden beri de bu bahar kokusunu kullanıyorum. Bu sene iyice şaşırdım:))) Portakal makyaj bahar kokuları filan:))) Kış mı? O da ne?

Sevdiğimiz ortak ürünler var mı?

seregonsworld@gmail.com


10 yorum:

  1. Signoria ile postu çok hoş tamamlamışsın! Çok seviyorum bende kokusunu ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem kokusu hem tasarımı güzel:) Teşekkür ederim j.d.:)

      Sil
  2. ay kuzuum bu yazıdaki her bir ürüne tek tek bayıldım:) içim açıldı resmen. stresten uzak dur bebeğim sana da yaramıyor hiç://// cildin düzelsin inşallah bir an evvel. öptümmm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stres gerçekten mahvediyor cildimi şeker:( Teşekkür ederim canım.Öpücükler:)

      Sil
  3. Put A Lid On It far bazı ve RT fırçalar benim de favorim. Buradan hemen Jane Iredale kirpik besleyici bazı incelemeye geçiyorum. Çok merak ettim :) Nars'ın allık paletini bulamadım ben. Gördükçe içim gidiyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nars'ı kaçırdığına üzülme yeni koleksiyonu geliyor ve bu paletteki aydınlatıcı Devotee, Laguna ve Orgasm o palette de olacak. Ayrıca yanında fırçasıyla geliyor:) Ben şimdiden yeni far paletine göz koydum bile:) J. Iredale Bazı tavsiye ederim gözüm kapalı:)

      Sil
  4. Oyy.. Jane Iredale baz mı alcaz yani şimdi? :)) Senin postların beni fena masrafa sokuyor Selin; fakat sonrasında hep memnun kaldığım için sıkıntı yok. Wishliste eklendi! Öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtinayla ocaklara incir ağacı dikilir:)) J. Iredale çok başarılı bir baz. Her gün maskaranın altına sürdüm düzenli ve kirpiklerim gerçekten daha uzun:)Aylardır kullanıyorum tabii. Ayrıca daha az maskara sürmemi sağlıyor.Öpüyoruum:)

      Sil
  5. ayyy bu parfüm seti ne kadar. güle güle kullan bu arada, şişesi yeter yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu da şişesi de güzel:) 292 liraya almıştım galiba. Teşekkür ederim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...