BİTENLER -27

- -

Merhaba:)

Bitenler yazısı yazma zamanı gelince mutlu oluyorum :))) İçime sinen güzel ürünler olunca daha da memnun oluyorum.

Toplu bir bakış atalım!






CAUDALIE NEMLENDİRİCİ TONİK -  Nemlendirme etkisi gerçek olan hafif bir tonik. Cildimde herhangi bir rahatsızlık yaratmadı. Ancak içerik listesini çekmeyi unutmuşum. Beğenmediğim bir şeyler olmalı ki başka bir tonik alırım diye düşündüm. Caudalie ürünlerini seviyorum ama yakında yazısını yazacağım Pangea Tonik tercihim olacak gibi görünüyor.

CAUDALIE TEMİZLEME SÜTÜ - İçerik olarak oldukça temiz bir süttü. Biraz sıvı bir yapısı var. Bazen pamukla sildim bazen yıkadım.Göz makyajını bile temizleyebileceğiniz bir süt. Mineral yağ, glikol ve paraben içermediği için yeniden sipariş verdim. Yazısı için tık tık. 

CAUDALIE YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ - B a y ı l ı y o r u m ! Bir Murad Narlı köpük bir de bu köpük cildime gerçekten iyi geliyor.Murad içerik olarak bu kadar iyi değil. Caudalie ise içerik olarak gayet temiz ve hafif bir köpük. Göz makyajınızı bile yıkayabiliyorsunuz bu köpükle daha n'olsun:) Yazısı için tık tık.



NIVEA PURE&NATURAL YÜZ TEMİZLEME MENDİLLERİ - Bu mendili sevgili Onorr'un tavsiyesiyle almıştım. Piyasada bulunan çoğu makyaj temizleme mendiline göre daha iyi bir içeriği var. Mineral yağ,paraben,glikol içermiyor. Tanımadığım şeyler var içerikte onun için kesin bir şey söyleyemiyorum ama kokusu ve temizlemesi güzel. Cildi tahriş etmiyor. Çok ıslak değil çok kuru da değil. Seyahatte, üşendiğimde ya da makyaj yapmadığımda kullanıyorum.Yedek paketim var:)

LILIBE BIO DİSK PAMUK - Rossmann'da satılan bu pamuklar favorim. Özellikle göz makyajımı bu pamuklarla temizliyorum.Yumuşak ve kalın. Ayrıca dağılmıyorlar. Yedek paketler var:)

COSMED VANİLYALI NEM MASKESİ - Kokusu ve nemlendirmesi güzel bir maske. Severek kullanıyorum. Yazısı için tık tık. 


NUXE NUXELLENCE JEUNESSE KREM - Bana fazla geldi bu krem. Annem kullanıp bitirdi. Ben kokusundan pek hoşlanmasam da annem rahatsız olmadı. İleride bile tercih edeceğim bir krem olmayacak.

ZIAJA GOAT'S MILK VÜCUT LOSYONU - Bir paketi tüm vücuduma yetmedi. Kokusu hoştu diye hatırlıyorum. 

CAUDALIE  VINOPERFECT NEMLENDİRİCİ - Henüz bir fikir sahibi olamadım.

CAUDALIE GÖZ ÇEVRESİ KREMİ -  Bu krem içinde pek bir fikir edinemedim.

FRESH LOOK TEMİZLEME MASKESİ - Yağlı ciltler için hazırlanmış bir temizlik maskesiydi. Diğer temizleme maskeleriyle aynı sıradanlıktaydı. Ben bir fark hissedemedim.

MURAD YATIŞTIRICI NEM SERUMU - Hassas  ciltler için nem veren bir jel serum. Çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Jel yapısı bana rahatsız hissettirdi. Nem verme konusunda da pek sevmedim. Yatıştırıcı özelliği için çok bir şey diyemiyorum çünkü bunu kullanırken herhangi bir hassasiyetim yoktu.Tekrar almayı düşünmüyorum.


YVES ROCHER PURBLEUET GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ - Seveni çok olan bu temizleyiciyi ben pek sevmiyorum. Çünkü gözde kalan o yağlı histen hoşlanmıyorum. Gözlerimi çılgınlar gibi yıkamak istiyorum.İçerik olarak da beğenmedim.  Yüz makyajım göz makyajım derken bitirdim.  Alışveriş yaptıkça yenisi geliyor:) Ücretini ödeyip almam,  gerek de yok zaten YR sürekli hediye ediyor:))

LAVERA GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ - İçerik olarak temiz, alerjik gözlerim için uygun bir temizleyiciydi. Lila Kutu'dan almıştım. Temizlemesi başarılı. Yapısı hafif jel gibi. Kokusuz ve renksiz. Ancak 30 ml. ve fiyatı 23 liraydı. Haliyle çabuk bitiyor. Sürekli almak için küçük boyutlu ve fiyatı bu boyut için uygun değil. Ama sevdim.

İşte son günlerin bitenleri böyleydi:)

Siz neler bitirdiniz?

seregonsworld@gmail.com 

15 yorum:

  1. Bitenler yazısını ben de yakında yazacağım ama ürünlerle ilgili hislerimiz tamamen aynı! Artık sende gördüğüm bir şeyi tereddütsüz alıyorum çünkü gerçekten benzer beklentilerimiz var gibi geliyor :) Bu ara cildim kuruduğu için nem maskelerine bakıyordum, Cosmed2e bir şans vereyim o zaman :) Sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cosmed'in paketler halinde olması hoşuma gitti Başak'cım. Kokusu da insanın içini bayan bir vanilya kokusu değil. Pratik bir maske. Öpüyorum:)

      Sil
  2. Caudalie köpük ve tonik bende de var ama sıra gelip kullanamıyorum bir türlü.Yazını okuyunca köpüğü iyice merak ettim canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köpük kullanması keyifli bir temizleyici. Ben çok seviyorum. Bence seversin:)

      Sil
  3. Kapıda ödeme imknıda sağlıyr msnz?

    Şaka şaka :) Caudalie ürünlerini merak ettim ben de bir bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her türlü imkanı sağlıyoruz şekerim:) ödemeye sen geliyorsun kek bile veriyoruz:)))

      Sil
  4. Caudalie köpüğe ben de bayılıyorum. Bitmeden yedekliyorum, cildime çok iyi geliyor:)

    YanıtlaSil
  5. İçerik olarak güzel hem:) güle güle kullanalım Zuhal'cim:)

    YanıtlaSil
  6. Bende de ancak ruj ve maskara bitiyor Eda'cım:))) bu ara hiç allık bitmedi mesela:(

    YanıtlaSil
  7. Merak ettiğim tek bir şey var benim ürünlerim neden bitmiyor ya :)) tebrik ederim sizi benim aldıklarım nedense tarihi geçince atılıyor hiç dibini göremedim aldığım ürünlerin :)) sürekli kullandığım halde bitmek tükenmek bilmiyorlar evde tek şampuan duş jeli türevi ürünler tükeniyor evdekilerin katkısıyla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün en azından maskara sürmüyorsanız göz makyaj temizleyici bitmez.ama temizleme ve cilt bakım ürünleri düzenli kullanımda mutlaka bitiyor. Darısı başınıza diyeyim:)

      Sil
  8. seregon golden rose bronzer pudrasini aldım spf 15 içinde dört çeşit paraben var kullansam zararı olur mu ??

    YanıtlaSil
  9. İçerik listesindeki en kötü şey paraben değil bana göre. Aalerjik reaksiyon göstermediği sürece kullanmanda sakınca yok. Bu tarz içeriklerin zararı çoook uzun yıllar kullanımlarla ortaya çıkıyor. Üstelik renkli kozmetikte çok temiz içerik bulmak kolay değil. Hem paraben içermeyen ürünlerin çoğu benzer bir başka koruyucu içeriyorlar. Madem beğenip aldın. Kullan. Bittiğinde parabensiz ve daha temiz bir ürün denersin:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...