ONLINE ALIŞVERİŞ : eczanemdengelsin.com

- -

Merhaba:)

Online alışverişi kısıtlı vakitlerimde daha çok tercih ediyorum. Ayrıca yaşanan son Douglas olayından sonra daha rahat buluyorum. Son alışverişimde daha önce denemediğim bir siteden alışveriş yaptım.

Eczanemdengelsin.com ismiyle dikkatimi çekti. Caudalie kampanyasını da görünce bundan iyi fırsat olmaz dedim ve Siparişimi verdim.


Caudalie ürünlerinde iki ürün alana 50 ml. yüz temizleme köpüğü hediyeydi ve %20 indirim vardı. Ben greyfurtlusunu severek kullandığım Caudalie el kremlerinden yabanmersinli ve ballı olanını sepete attım ve siparişimi tamamladım.

Havaleyi yaptım ve kargom ertesi gün öğlen elimdeydi. Hız konusunda çok başarılıydı. Kargom teslim edildiğinde hediye ürün içinde yoktu. Bende mail attım ve hemen bana geri dönüş yaptılar.
Ertesi gün hediye ürün ve küçük Caudalie testerlar bir de mini boy Bioderma H2O geldi. H2O'yu fotoğrafa koymayı unutmuşum.

Unutulan hediyeyi hemen yollayıp telafi için küçük hediyeler yollamaları ve hızları, sorunu hemen çözümleyip bana hem mail hem telefonla bilgi vermeleri bana güven verdi. Online alışveriş yaparken göz atacağım siteler arasına eklendi.

Kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum ama indirim devam ediyor. Caudalie el kremlerinin yazısını bu hafta yazacağım. Siz bu ara neler aldınız?

seregonsworld@ gmail.com

11 yorum:

  1. Caudalie'nin divine oil yağının hastasıyım, o kadar güzel kokuyor ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende nuxe yerine Caudalie'yi daha çok sevenlerdenim:)

      Sil
  2. Güle güle kullan Caudalie temizleme köpüğünü çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Köpükten kaç tane bitirdim bilmiyorum Zuhal, çok severek kullanıyorum:)

      Sil
  3. Caudalie el kremlerinin kokusuna aşığım! gerçekten enfes kokuyorlar, ayrıca verdikleri nem de öyle, güle güle kullanasın canımm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirmesi başarılı ve yabanmersinlinin kokusuna hastayım Aysel'cim:) teşekkürler canım:)

      Sil
  4. Greyfurtlu tam greyfurt gibi kokuyor ballı ise tam bal gibi. Yani diğer markalardaki gibi alakasız değil kokular. Yabanmersinli harika kokuyor. Yazacağım Eda'm:)

    YanıtlaSil
  5. Yaban mersinli olanını bende çok seviyorum ^^ Güle güle kullan Selinim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Eda'cım:) güle güle kullan sende:) Öperim!

      Sil
  6. Guzel gunlerde kullan Selincigim.
    Caudalie'in temizleme kopugunu bende cok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Caudalie el kremleri güzel gerçekten. Cilt bakım hiç kullanmadım bu markadan ve merak ediyorum. Güle güle kullan aldıklarını canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...