ORGANIQUE NAR&LATİN ÇİÇEĞİ DUŞ JELİ

- -

Merhaba:)

Bugün pek adetim olmayan bir şey yapacağım ve bir duş jeli inceleyeceğim. Blogu takip edenler benim pek duş jeli insanı olmadığımı biliyorlar. Tercihim temiz içerikli sabunlar. Ancak dönem dönem kokusu için aldığım ya da arkadaşlarım tarafından hediye edilen duş jellerini kullandığım oluyor. Ama benim bir şişe duş jelini kullanıp bitirdiğimi görmek pek sık rastlanır bir şey değildir:)

Organique bu seriyi göndereli oldukça zaman geçti ama ben elimdeki ürünleri bitirmeden açmak istemedim. 




Organique Nar &Latin Çiçeği Duş Jeli Vegan bir ürün. Bu da benim bu seriye olan ilgimi arttırdı.
Ürün PEG, Paraffin, Mineral Yağ, Glikol, Petrolatum ve Fitalat içermiyor. Listenin sonuna doğru parfum ve Sodum Benzoat var.

Market raflarında bulunan duş jellerine göre çok daha iyi bir içerik. Özellikle nemlendirme için Petrolatum vs. kullanılmasından hoşlanmıyorum.Bu nedenle petrol hammaddesi içermeyen Organique duş jelini bir haftadır her duşta kullandım.

250 ml. şişede yer alan ürün kullanım kolaylığı açısından basılarak kullanılabilen işlevsel bir başlığa sahip.


Bana biraz kırmızı portakalı hatırlatan bir kokusu var. Vücuda kullandıktan sonra koku çok hafifliyor ve sadece temiz bir koku olarak ciltte kalıyor.

Temizlemesini beğendim. Fazla köpüren bir jel değil.

Harika bir rengi var:) Turuncu turuncu! İçerisinde sedef gibi altın ışıltılar var. Bu ışıltılar cildimde de parlar ümidindeydim ancak durulama sonrası ciltte kalmıyor.



Nar&Latin Çiçeği serisi kuru ciltlere, tahriş olmuş ciltlere ve bronzlaşmış ciltlere öneriliyor.

Nemlendirme özelliği yüksek ve cildi rahatlatan bir yapısı var. Ben peeling ve Vücut Kremini de kullanmaya başladım. Hepsi birlikte cildi biraz şımartıyorlar:)

İşte benim duş jeli maceram böyleydi. Bu bitince yaza Elmalı olanını alacağım.

Siz duş jeli kullanıyor musunuz? Öneriniz var mı?

seregonsworld@gmail.com
instagram@seregonsworld
twitter@seregon2

* Üürün Organique Türkiye tarafından denemem için gönderilmiştir. Ürün yorumlarım tamamen benim fikirlerimi yansıtmaktadır.

2 yorum:

  1. Ben spa serisinden peeling kullanıyorum. Cok cok guzel. Bu seriden sonra Fresh &Fruity Serisine goz diktim. Kokuları cok guzelldiii:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben elmalı'yı merak ediyorum Balböceği ondan sonra şu vücut serumlarına bakacağım:) güle güle kullan:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...