BİTENLER - 29

- -

Bitenleri zamanında yazamadığım için kutum boşalmadı. Hatta birbirine karıştı. En kısa zamanda diğerlerini de yazıp çöplerden kurtulmak istiyorum:))



Avene Termal Su 300 ml - Sürekli kullanıyorum. Devasa boyutuyla tercih sebebi. Yazısı için tıklayın.

Caudalie Yüz Temizleme Köpüğü - Favori iki köpüğümden biri . Antalya'da abartıp vücudumu da bu köpükle yıkadım:)) Yazısı için tıklayın. 

Pangea Yağlı Ciltler için Tonik- Bunu da bitirdim. Artık karma ciltler için olanını alabilirim. Yazısı için tıklayın . 

Clinique Even Better Leke Serumu- Etkisini göremediğim bir serum oldu. Ayrıca yüzümde kullandığımda sivilce yaptı ki çok garip. Ellerimde kullanıp bitirdim. Tekrar almayı düşünmüyorum.

Murad Narlı Nemlendirici -  Antalya'da bol bol kullandım. Canlı ve ışıltılı bir cilt vaadini yerine getiriyor. Yenisi hazırda bekliyor.

Lush Catastrophe Cosmetic Maske -  Sevdiğim bir maske. Canlandırıcı ve enerji verici bir etkisi var. Yazısı için tıklayın. 

Nuxe Kuru Yağ- Saçlarıma maske yaptım,vücuduma sürdüm ve bitirdim. Işıltılı olanı favorim. Yazısı için tıklayın. 

Nuxe Reve de Miel El Kremi- Bal kokulu bu el kremini ilk kullandığımda nefret etmiştim. Nemlendirmesi güzeldi ancak kokusu felaketti. Sonra hediye gelen bir tanesini daha denedim ve koku gayet hoştu. Bu üçüncü bitirdiğim ve koku yine ağır değil. Böylece ilk satın aldığım ve yazısını yazdığım kremin ya tarihi geçmişti ya doğru muhafaza edilmemişti. 




 Giovanni Tee Tree Şampuan- Seyahat boylarını kullanıp bitirdim. Kokusunu çok seviyorum. Saçlara verdiği ferahlatıcı etki harika:)

Nuxe Body Serum - Bununla birlikte kaç tane bitti bilmiyorum ama kokusuna bayılıyorum. Çok güzel. Emilmesi de harika. Şimdi diğer kremlerimi kullanıyorum.

Sephora Chocolat Scrub - Bu vücut scrub bana Mamoş'tan hediyeydi. Kokusu pasta gibiydi. Severek kullanıp bitirdim.

Giovanni 2 Chic Brezilya Keratini ve Argan Yağlı Fön Öncesi Saç Spreyi - Fön öncesinde kıvırcık saçlarımı korumak için kullandım ve başarılı buldum. İkinci şişesini aldım.Tavsiye ederim. Hindistan Cevizi gibi koktuğunu da ekleyeyim.

La Roche Posay Effaclar Yüz Yıkama Jeli - Ben vücudumu yıkayıp bitirdim. Çünkü yüzüm için uygun değildi ve kurutuyordu. Tekrar almayı planlamıyorum.

Dentiste Diş Macunu - İçeriğinde SLS olmadığı için almıştım. Şimdi diğerini kullanıyorum. Fena değil.


Loccitane Cherry Princess El Kremi - Elimdeki cheryylerin hepsi bitti :( Sınırlı üretim bir seriydi ve şu anda yok. Umarım yeniden gelir. Kokusuna bayılıyorum.

Clinique 3lü Ruj Paleti - Severek kullanmıştım. Diplerinde çok az kalmıştı atmaya kara verdim.

Mac Studio Fix Fondöten - Güzel bir fondötendi. Kalıcılığı yüksek, satin bitişli, kolay uygulanır. Elimde çok fazla ten ürünü olduğu için almayı düşünmüyorum.

Estee Lauder Ruj - İçinde çok az kalmıştı ama uzun süredir elimde olduğu için atmaya karar verdim. Yapısı fazla yumuşak bir rujdu ama harika bir bronzdu.

RVL Tırnak Eti İtici Kalem - Sürekli elimin altında bulunduruyorum. Pratik. Tavsiye ederim.Yenisi alınacak.

Monoderma E Vitamini Kapsülü - Lila Kutudan çıkmıştı. İçinde 3 adet kapsül vardı. Cilt bakımı yaptığım haftalarda kullandım ve çabuk emilmesini, kokusunu, yumuşatıcı etkisini beğendim.

Murad Temizleyici Narlı Maske - Aha içerdiği için hassas ciltlere önermiyorum. Bende cildimde çok uzun bekletmeden çıkarıyorum. Hafif yanma yapıyor.

L'action Göz Çevresi Maskesi - Yazısı için tıklayın

Cosmed Vanilyalı Nem Maskesi - Yazısı için tıklayın.

Siz bu aralar bitirme projeleri yapıyor musunuz?

seregonsworld@gmail.com



12 yorum:

  1. Yenilerini güle güle kullan :) Valla ben bitirme projesi yapmak istiyorum; ama, bir ay sonra nereme neyi ne kadar sürebileceğimi kestiremediğimden başlayamıyorum :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) teşekkür ederim Başak'cım:) bencede bekle biraz:)

      Sil
  2. çok güzel uzun ve zevkli bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim bbmakeup, bende keyifle yazdım:)

      Sil
  3. Super seyler bitirmissin :) Murad'in ayni kreminden bende de var, seyahat boyu. Henuz acmadim, sence karma ciltlere uygun mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onur'cum benim cildimde karma ve kesinlikle çok iyi geliyor. Bahar ve yaz için harika bir krem ama kış zamanı bana yetmiyor. Bahar gelince hep aynı kremi kullanıyorum:) bence seversin hem çok güzel kokuyor:)

      Sil
    2. O zaman ben de açayım, teşekkürler Seregoncum :*

      Sil
    3. Rica ederim, güle güle kullan Onur'cum:)

      Sil
  4. Bitirmeye çalıştığım tonla şey var benim de ama bitecek gibi değiller :D Sen ne güzel bitirmişsin :)

    YanıtlaSil
  5. Oh oh , bitenler postu okudukça gaza geliyorum ama bende bişiler nedense bitmiyor yada ben biriktirmeden atıyorum hep :D
    Yeniler şimdiden hoşgeliyor :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...