BİTENLER - 33 - BOZCAADA

- -
Bitenler yazılarım birikti birikti ve birikti. Henüz Temmuz ayını bile yazamadım. Temmuz - Ağustos beklerken Bozcaada tatilimde geçen hafta bitirdiklerimi kısaca yazayım dedim.



MURAD CANLANDIRICI NARLI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ - Benim her zaman kullanmaktan keyif aldığım bir seri. Özellikle köpüğünü ve nemlendiricisini çok seviyorum. İçerik Caudalie kadar temiz değil ama dönem dönem alıp kullanmaktan kendimi alamıyorum. Yazısı için tıklayınız

LA ROCHE POSAY SPF 50+ FLUID - Karma ciltler için uygun olan bu güneş koruyucuyu yüzüm ve ellerim için kullandım. Koruması başarılı,yağlanma ve parlama yapmıyor. Yalnız sürdükten sonra biraz emilmesini beklemek gerekiyor. İlk sürüldüğünde hafif bir beyazlık oluyor. 

LISTERINE TOTAL CARE -  Sanırım en beğendiğim çeşidi bu oldu. Ağzımı çılgıncasına yakmadı. Hatta açık yeşil olandan daha çok beğendim. Tekrar alırsam bu mor çeşidini alırım.

PHYTO PHYTOKERATINE ŞAMPUAN -  Kokusunu ve saça verdiği hacmi sevdim. Arada bir şampuan değişikliği yaptığımda bunu tekrar alabilirim.

VICHY PURETE THERMALE 3in1 MISEL SOLUSYON - Bioderma'nın içeriği daha temiz olmakla birlikte performans açısından aralarında bir fark yok bence. İşini yapan bir misel solüsyon daha :)

DAIRY FUN ÇİLEKLİ DUŞ JELİ - Kokusu çilekli ciklet gibiydi:) İçerik pek başarılı olmasa bile kısa tatilimde banyo keyfi yaşattı:)

ORGANIQUE ÇİKOLATA PEELING - Çikolatalı vücut kreminin kokusunu daha başarılı buldum. Tanecikler cildi çizmiyor , hem yumuşak hem temiz bir his bırakıyor. Ancak enteresandır ki yukarıda gördüğünüz KIZILCIK PEELING kokusuyla beni daha memnun etti. Tercihim bu sefer kızılcıktan yana:)

BURBERRY THE BEAT PARFUM - Parfüm setimden çıkan bu mini çanta boyu parfümü de tatilde bitirmiş oldum. Hafif ve hoş kokusuyla belki bir bahar yeniden kullanırım. 

İşte mini bitenler böyleydi :)

seregonsworld@gmail.com



5 yorum:

  1. Phyto keratin saçlarını iyileştirme gibi bir etkisi oldu mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 haftalık kullanımda etkisi anlaşılabilecek bir şey değil bence. Saçlarımda yıpranma filan olmadığı için ben fark etmemiş olabilirim tabii.

      Sil
  2. Yarı boy olunca bittiler tabii:)

    YanıtlaSil
  3. Nasıl bitirdin bunları o kadar günde ya :) Harikasın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatilde daha çabuk bitiyorlar bence. Sensin harika:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...