SON GÜNLERDE SEVEREK KULLANDIKLARIM - 11

- -

Selam:) 


Tatildeyim ama bu aralar pek cilt makyajı yapmıyorum.Bazen akşam dışarı çıkarken hafif bir renkli nemlendirici kullanıyorum.

Son günlerin favorisi yine bronz pudralarım:) Hem allık hem pudra hem bronzer olarak benim için bir numara:)




 PHYSICIANS FORMULA CASHMERE WEAR GLOW BRONZ PUDRA: Bu pudraya olan aşkımı bilmeyen yok herhalde:) Nazar değdi kenarından kırıldı:( Ayıla bayıla kullanıyorum:) Yazısı için tık tık

 JANE IREDALE ABSENCE 2 YAĞ DENGELEYİCİ: Jane Iredale sevgimin son ürünü bu yağ dengeleyici oldu. Aslında iki çeşidi mevcut. Diğeri şeffaf renkte. Ben yaz için belki çok hafif renk verir diye bu çeşidini seçtim. Çok çok hafif bir renk veriyor. İstanbulda T bölgem için kullandım sık sık ve çok memnun kalınca tatilde de yanımda olsun istedim. İyi de yapmışım.Kurtarıcı bir ürün.Yakında yazısı gelecek:)

 MAC 35S PUDRA FIRÇASI :  Son günlerde PF ve Dior Pudra için hep bu fırçayı kullandım. Pudrayı çok dengeli dağıtıyor ve doğal bir görünüm sağlıyor son günlerin favorisi:)



THE BALM BALMJOVI PALET: Balmjovi Palet sevgimi bilmeyen yok herhalde. Blogda ayrıntılı yazısını yazmasam da benim en sevdiğim The Balm paleti:) Tatil için biçilmiş kaftan.Allık,ruj,far ,aydınlatıcı hepsi bir arada. Yanıma bu paleti alınca her duruma uygun makyaj yapabilirim:)

 THE BALM PUT A LID ON IT FAR BAZI: Bugüne kadar kullandığım en güzel far bazı. Yazısını hatırlamak için tık tık 

 MAYBELLINE COLOR TATOO FAR PINK GOLD: Bronz rengi kadar yapısı başarılı olmasa da içindeki altın parıltılarla tatlı pembe tonu bu farı çok sevmeme sebep oldu. Yaz akşamları için tek başına bile çok güzel bir far.

 PHYSICIANS FORMULA ÇİFT TARAFLI RENKLİ MASKARA: Mavi tarafını tek başına kullanıyorum son günlerde ve verdiği rengi çok seviyorum. Hafif pembe allık,pembe far ve mavi maskara çok hoş ve taze bir görünüm sağlıyor:) Yazısı için tık tık

 BOBBIE BROWN ALLIK FIRÇASI: Son günlerin favori allık fırçası:) Küçük olması sebebiyle yanakta tam istediğim noktalara dokunmamı sağlıyor ve yumuşak kılları yüzümde adeta kayıyor. Severek kullanıyorum elimden düşmüyor:)

 MAC FAR FIRÇALARI: 212 ve 214 özellikle favorim. Bu fırçalar için ayrıntılı bir yazı hazırlayacağım.

 SIGMA SEYAHAT BOYU EYELINER FIRÇASI: Sigma fırçalardan kesinlikle edinmem gerekiyor. Bu eyeliner fırçası benim bugüne kadar kullandığım en güzel eyeliner fırçası çünkü.Diğer fırçalarını da denemek istiyorum.






 MAC CREMESHEEN CROSSWIRES RUJ: Coral alt tonlu bir şeftali ve yaza çok yakıştırdığım bir renk.

 MAC VIVA GLAM CYNDI RUJ: Bu özel bir seriydi sanırım. Pembenin tonunu çok seviyorum ve kendime çok yakıştırıyorum.

 ESTEE LAUDER PUR COLOR 83 SUGAR HONEY RUJ: Bronz rujlar elimden düşmüyor bugünlerde. Estee Lauder'ın bu rengini çok seviyorum ve çantamdan çıkarmıyorum. Sürümü ve kokusu çok güzel.



CROSSWIRES, CYNDI, SUGAR HONEY


 RIMMEL GLITTER TOP COAT: Uygulanmış halini görmek için tık tık

 RIMMEL SALON PRO 708 GET A NAIL TAN: Bu ojenin üzerine altın pırıltılı Glitterı sürüyorum bugünlerde sık sık ve sonuç hem zarif hem doğal.


BODY FANTASIES SWEAT PEA BODY SPREY:  Kokusunu çok sevdim. Yarısını kullanıp bitirdim bile:)

NUXE PIRILTILI KURU YAĞ: ışıl ışıl gezmeyi seviyorum.Özellikle akşamları :) Saçıma , vücuduma kullanıyorum ve altın pırıltılarıyla geziyorum:) 

Son günlerde sık sık ve çok severek kullandıklarım böyleydi ve sizinle de paylaşmaktan keyif aldım. Umarım sizde keyifle okursunuz:)

Aralarında sizinde severek kullandıklarınız var mı?

seregonsworld@gmail.com

7 yorum:

  1. Yazacak çok şeyim var :))

    PF'nin bu rimelini çok merak ediyorum; elim gitti gitte geldi almak için ama nedense durdum... yakında alırım gibi gibi gibi :))

    Bobbi Brown'ın bütün fırçaları çooook güzel! Ama Sigma'nın bütün fırçaları için aynı şeyi söyleyemem :)

    Rimmel'in bu Get a Nail Tan ojesinin rengini çok merak etmiştim. Sendeki top coat'la çok güzel durabilir. Bir ara bu ojelerin bir-iki rengini daha toplayacağım...

    Sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcığım renkli maskara istiyorsan tek tasla üç kuş diyorum:) Hem mavi hem siyah hem içerik olarak daha güvenli:)

      Rimmel ojenin fotoğraflarını ekleyeceğim:) Sigma fırça sadece eyeliner fırçasını kullandığım için merak ettim.Çünkü bu çok güzel:) Öpüyorum:)

      Sil
  2. Favori yazılarını çok seviyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde yazmaktan en çok keyif aldığım yazılardan:) tesekkür ederim:)

      Sil
  3. hepside çok güzeller gözüm gönlüm açıldı:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...