BİTENLER - 26

- -
Selam:)

Bu ay bitenler yazısı yazmadığımı fark edince nasıl panikledim nasıl panikledim. Hemen gittim çöpümü karıştırdım:)))) Baktım yine dolup taşmış bitenlerin bir kısmını yazayım dedim:) Ev çöp eve dönecek yahu!



LIVE CLEAN PURPLE JEWEL KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN - Beğendiğim bir şampuan oldu. Kıvırcık saçlarımla arası iyiydi. Ama Giovanni ve Organicum şampuanları daha çok seviyorum.

PHYTO NEMLENDİRİCİ DURULANMAYAN SAÇ KREMİ - Saçı yağlandırmadan güzelce yumuşatıp şekil almasını kolaylaştıran bir kremdi. Bu paketi 4-5 kere kullandım. Az bir miktarı bile saça yetiyordu. Yine tercihimi Giovanni'den yana kullandığım için bunun tam boyunu almayı düşünmüyorum.

NİNFA PEARL BALLI İNCİ TOZLU SABUN - Bu sabunlardan o kadar çok almışım ki kullan kullan ancak bitti. Ama çok severek kullandım. Hala satışı olsa yine alırdım.Harika kokuyorlar.

WELLNESS BEAUTY GÜL VE İNCİR SABUN - Rossmann'dan aldığım görünümü ve kokusu güzel ancak içeriğini beğenmediğim bir sabun. Tekrar alınmayacak. 

BEE BEAUTY VANILLA & CHEESECAKE VÜCUT LOSYONU - Kokusu çok güzel nemlendirmesi ortalama içeriği ise pek beğenmediğim bir vücut losyonuydu. Ben kokusundan çok çabuk sıkıldım. Daha hafif ve fresh kokular seviyorum sanırım. Başka çeşidine bakabilirim.  



LANCOME GENIFIQUE YEUX GÖZ KREMİ- Güzel ve etkili bir göz kremiydi. Hafif ve kolay emilir bir yapısı var. Nemlendirmesi çok güzel ve rahatlatıcı. İçerik olarak klasik Lancome ürünlerinden pek farkı yok.

FRESH LOOK MASKE- Aslında yağlı ciltler için temizleyici bir maskeydi. Ama tek kullanımlık olduğu için denedim. Haliyle etkisinden bir şey anlamadım:)))

BENEFIT THEY'RE REAL MASKARA - Benim sevdiğim maskaralardan. Kirpikleri uzatması ve verdiği  etki güzel. Kirpikleri yapıştırmaması artı bir özellik. Bir gün elimdeki maskaralar biterse tekrar alırım:)

INGLOT FIRÇA TEMİZLEME SIVISI - Inglot indirimli satıştayken almıştım.Kokusu biraz keskin. 150 ml. bereketli bir temizleyiciydi. Tekrar satışa girerse alırım.



LACTION GÖZ ÇEVRESİ İÇİN MASKE - Severek kullandığım bir maske. Yazısı için TIK TIK

ALOUETTE YÜZ HAVLUSU - Yüzümü kurulamak için kullanıyorum. İçinde 30 adet var. Klorsuz olanları daha çok seviyorum. Yenisi açıldı bile:)

GIVENCHY ANGE ON DEMON PARFÜM TESTER- Daha önce küçük boyunu kullanıp bitirmiştim. Meyveli çiçeksi hoş bir koku. Baharda mini boyu alınabilir ama bunun yerine Tommy Hilfiger Flowers tercih edebilirim.

LADY GAGA FAME- Sıcak şekerli bir koku. Siyah renkli olması dışında çok özellikli değil bence.


LOREAL PROFESSIONAL EXPERT SHINE CURL SAÇ MASKESİ - Adı üzerinde bukleli saçlar için saç maskesi. Yarım kiloluk devasa bir maskeydi. Hangi akla hizmet bu kadar büyük almışım bilemedim. Kullan kullan bitmedi. Güzelce bukleleri belirginleştiriyor ve saça nem veriyor. Ancak Giovanni nem maskesini aldığım için bu maske de tekrar almayacaklarım arasında. 

MY LITTLE BEAR BANYO KÖPÜĞÜ- Fotoğrafta da görüldüğü üzere aslında bebekler için bir köpüktü. SLS,Paraben ve Mineral Yağ içermediği için almıştım. Kokusu da hoştu. Kullandım bitirdim. Gratis'ten almıştım ama hala satışı var mı bilmiyorum. 

Bitenlerin devamını fotoğraflayabildiğimde ekleyeceğim:) 

Şimdilik bu kadar:)

seregonsworld@gmail.com

8 yorum:

  1. Bee Beauty Shea & Vitamin E serisinin kokusu da guzel Selincim :) icerigi konusunda hemfikirim, body butter ve vucut losyonunun icerigini ben de sevmedim, dus jeli ve body scrub'ini bittikce aliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun kokusuna da bakarım gittiğimde:) elimdeki vücut losyonları biterse bir ara:)))) Scrubı çok sert geldi Onur'cum bana, sevemedim. Kokusu güzel ama çok yağlı arındırması zahmetli. Bence Bee Beauty sabun da yapsın:)

      Sil
  2. Bende live clean'in sac kremlerinden aldim bakalim memnun kalacak miyim ?
    Bu arada Selincim tommy hilfiger flowers nasil bir koku. Cicek kokularina bayilan biri olarak hemencik sormak istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şurada yazısını yazmıştım balböceği:) güzel bir koku ben severek kullanmıştım:) hem çiçeksi hem sıcak:)
      http://seregonsworld.blogspot.com.tr/2013/02/tommy-hilfiger-flower-violet-parfum.html

      Sil
    2. Cok tesekkur ederimm . İyce merak ettim okuyunca :)

      Sil
  3. Bunu birlikte bitirdik zaten:)

    YanıtlaSil
  4. Yine bol bol ürün bitirmişsin :) Renkli kozmetik de görmek dileğiyle :D (Maskarayı saymadım)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allık bitirmem lazım benim:)) Hatta BB Krem bitirmem lazım:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...