PRADA CANDY PARFÜM

- -
Bazen canım farklı kokular denemek istiyor:) 
Sıcak ve çok şekerli kokular sevmediğimi daha önce söylemiştim. Ama Prada Candy bu konuda benim için istisna oldu. 

En sevmediğim kokuların başında gelen TM Alien , Angie, CH 212 gibi kokular sıcak ve şekerli dediğim parfümlerden. Candy de şekerli bir kokuya sahip ama benim tenimde bambaşka bir şeye dönüşüyor ve ben o dönüştüğü şeye bayıldım!



Parfüm; karamel, misk, benzoin,vanilya ve sıcak baharat kokularıyla harmanlanmış. Üst notalarda karamel orta notalarda benzoin ve kalp notalarda beyaz misk kendini belli ediyor.

Prada Candy çok enteresan bir koku bence. Neden derseniz benzer karamelli kokular gibi sıktığınızda şeker patlaması yaşatmıyor. Normalde aman benden uzak olsun derim o tarz kokular için:) Parfüm tene oturduğunda uzaklardan çiçeğimsi bir koku geliyor ki bu çok enteresan.

Parfüme o sofistike havayı veren de bu çiçeksi koku bence. Sıcak baharatlı, karamelli ve beyaz miskli çiçeğimsi bir koku! Koku buram buram şekerli bayıltan bir koku değil. Kalıcılığı orta seviyede diyebilirim.

Parfümün şişe tasarımı çok beğeniyorum. Cezbedici ve iştah açıcı pembe bir tonu kullanılmış. 

Koku tenimde hoş bir hal alıyor ve kokladıkça seviyorum. 

30 ml, 50 ml. ve  80 ml boyları var. Ben emin olmak için 30 ml boyunu pinkblackbeautycare 'den aldım. Yurtdışından getirdiği için burada 30 ml fiyatını bilmiyorum ama Sephora, Tekin Acar ve Sevil Parfümerilerde satışı var.

Sizin son günlerde sevdiğiniz parfüm hangisi?

seregonsworld@gmail.com



15 yorum:

  1. bende beğeniyorum kokusu çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Kokusunu çok sevdiğim ve deli gibi almak istediğim parfümdür kendisi :) Güzel günlerde kullan tatlım.

    YanıtlaSil
  3. Ben de kokusunu çok merak ettim şimdi :)) En kısa sürede bir gidip deneyeyim en iyisi.

    YanıtlaSil
  4. Bende bitmeyen parfüm arayışları içerisindeyken aldım bu parfümü, hatta ilerleyen günlerde bloğuma post girmeyi düşünüyorum. İlginç olan şey ben hiç çiçek kokusu almıyorum ilk aldığım koku miski amber kokusu gibi bir koku. Ondan sonra karamele dönüştüğü için vanilya ile çikolata kokusu gibi bir kokuya dönüşüyor tenimde ve pek kalıcı değil hafif bir koku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence hiç çikolata kokusuna benzemiyor. Karamelden çok beyaz misk kokusu ön plsns çıkıyor ve o derinlerden gelen bir çiçek kokusu hissi vrriyor. Sanki iris gibi.Zaten o olmssa sıradan şekerli bir koku olurfu. Prada'nın inceliği o noktada belli oluyor bence, yoksa normsl çiçek kokan parfümlerden değil.

      Sil
  5. Ambalajına da şişesine de bayılıyorum ama ben de nedense hiç koklamadım. Şekerli kokuları ben de sevmem ama bunu ilk fırsatta deneyeceğim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevda:) Beğenip beğenmeyeceğini merak ettim:)

      Sil
  6. :) Mimlendin; http://kizilcikserbetimm.blogspot.com.tr/2014/05/mim-siz-hic.html

    YanıtlaSil
  7. Sen begenecek misin merak ettim Eda'cım:)

    YanıtlaSil
  8. Clean-Fresh Laundry=) Tertemiz yeni yıkanmış çamaşır kokusuna bayılıyoruuuum^.^ Normalde şekerli parfümleri severim ama ilkbahar, yazın hafif takılıyorum=) Prada Candy de çok beğendiğim bi kokuuu

    YanıtlaSil
  9. Severek kullandığım bir parfüm :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...