THE BALM APPLES ALLIK&RUJ PALETİ

- -

The Balm yine yaptı yapacağını :)

Aylar öncesinden The Balm'ın yeni paletler çıkardığı haberini alıp gelmesini beklemeye başlamıştık. Mart ortası gibi beklenen oldu ve 6 yanak ve dudak kreminden oluşan şeker gibi bir allık-ruj paleti geldi.


Apples, The Balm'ın eğlenceli ambalajlarını ince esprilerle harmanladığı paletlerden olmuş yine. Ambalajın kapak kısmında elinde elma olan Balm kızımız, kapağı açtığınızda ise elma şeklinde 6 adet krem allık-ruj  ve her bir allık-rujun yanında ayrı bir kovboy arz-ı endam ediyor.

Fikir güzel. Allık-elma-kadın-erkek bağlantılı muzipçe bir fikir ortaya çıkmış bu paletle.


CIDER - İlk rengimiz Cider ( Elma Şarabı ) ismi gibi açık renkli bir allık-ruj. Hafif şeftalilik içeren açık ve soluk bir pembe. Dudak kusurlarını biraz ortaya çıkaran bir renk. Ben bu rengi dudaklarımda çok açık bulduğum için sadece yanaklarımda kullanıyorum. Yanaklara verdiği pembelik hoş. Diğer renklere göre pigmentasyon birazcık daha zayıf. 

COBBLER - Elma temalı bir palette olmazsa olmaz bir renk nedir? Kırmızı! Turuncu alt tonlu bir kırmızı rengi bu palete koymasalar olmazmış bence. Bu rengi dudaklarımda çok sevdim ama yanaklarımda fazla buldum. Bu nedenle palette sadece dudağımda kullanacağım renklerden oldu. Pigmentasyon çok başarılı.

PIE - Gelelim paletin en yakışıklısına! Yani en hoş renklerinden birine demek istiyorum yanlış anlaşılmasın. Pie bana elmalı payı hatırlatıyor ki çok severim:) Canlı, koyu pembe renkte olan Pie benim için harika bir ruj oldu. Yanaklarda hafif kullanmak lazım yoksa 'Merhaba Heidi' diye karşılanabilirsiniz. Rengini hemen veriyor. Tek sürüş yeterli.

CRISP - Harika bir mercan rengi. Palette içinde hafif ışıltılar olan tek renk. Altın sedef yansımalı harika bir coral. Renk olarak favorim. Dudakta da yanakta da başarılı duruyor.Harika bir ışıltısı var. Rengini kolayca veriyor.

CANDY - Adı üzerinde şeker pembesi bir renk. Elma şekeriyle bağlantı kurulmuş. Hem dudak hem yanak için başarılı sonuçlar veriyor. 

CARAMEL - Turuncu alt tonlu adı üzerinde karamel rengi. Hem dudak hem yanak için kullanabildiğim doğal bir renk.



Şimdi sırayla renklere tekrar bakalım.
Cider - Cobbler - Pie - Crisp - Candy - Caramel 

Benim favori renklerim Crisp-Pie ! 

Renkler yanakta parlak bir bitişe sahip. Ancak dudakta daha mat görünüyorlar.

Kalıcılıkları bence iyi. Sabah sürdüğüm allık akşama doğru ufak bir tazeleme istiyor. Dudakta ise kalıcılık daha zayıf. 1 saat sonra yenilemek lazım.

Pigmentasyon başarılı ancak renkten renge farklılık gösteriyor. Mesela Cider pigmentasyon olarak Pie rengine göre daha zayıf. Candy ve Cobbler pigmentasyon olarak tıpkı Pie gibi 10 üzerinden 10 alır.

Renklerle farklı kombinasyonlar yapılabilir.Ben dudakta Pie yanakta Cider birlikteliğini çok sevdim mesela.

Crisp hem dudak hem yanakta çok hoş bir bütünlük sağlıyor. Ayrıca keyfiniz isterse renkleri karıştırıp kendi renkleriniz yaratabilirsiniz:)

 Sevdiğim bir palet oldu. Herkesin kullanabileceği renkler vardır içinde. Hem dudak hem yanak kremi olarak düşünülmesi çok iyi olmuş. Yapı itibariyle de buna çok uygun ve uygulaması kolay bir palet.

Ben genelde küçük uçlu stippling fırçamla kullanıyorum. Ama parmakla ya da allık fırçasıyla da uygulamaya müsait bir yapısı var. Dudaklarımda da ruj fırçasıyla uyguluyorum.

Paletin fiyatı 67.50 TL.  Ben %30 indirimle 47.50 TL.'ye aldım. Ödediğim parayı hak ediyor.

Ben bunu bitirir ve yenisini alırım diyorum:)

Siz bu paleti beğendiniz mi?
Favori renginiz hangisi?

seregonsworld@gmail.com




9 yorum:

  1. İyi günlerde kullanın :)
    Ben bi kaç gün önce gittim baktım fiyatıı 75tl diye gördüğümü hatırlıyorum :S
    acaba yine indirim olucak diye fiyatımı yükselttiler :)

    YanıtlaSil
  2. Deli gibi istiyorum indirimde pusuya yatmam lazım ^^

    YanıtlaSil
  3. Renklerin hepsi birbirinden güzel almak için anneler günü indirimini bekliyorum! :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ceyda:) Herkesin seveceği renkler mevcut palette:)

      Sil
  4. Çok güzel :) Aklıma İstanbul geldi paleti görünce

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...