Rossmann Alışverişi

- -Cumartesi günü hava kötü olmasına rağmen Nişantaşı'na gidince Rossmann'a uğrayayım dedim. Tabii Rossmann'a girmişken elim boş çıkmak olmaz dedim attım sepete bir şeyler:) Fotoğraf kötü oldu biraz ama gece gece bu kadar oldu:P Daha sonra tek tek fotolarını ekleyip yorumlayacağım ...




1- Lilibe super soft makyaj temizleme pamukları - genelde organik olan çeşidini alıyorum. Bakalım bunu da sevecek miyim?
2- Alterra renkli nemlendirici spf 15 - Alterra ürünleri genelde iyi çıkıyor.Ürün üzerinde 'sehr gut' yani çok iyi ibaresi vardı bende merak edip aldım:) Renk seçeneği yok tek renk.
3- Alterra el peelingi- Bu peelingden daha önce kullanmıştım.Fena değildi ama kokusu biraz ilaç gibi.Haftada bir kullanıyorum.
4-Alterra deo- balsam- melisa ve adaçaylı bu üründe de 'sehr gut' ibaresi vardı bunu da denemek istedim. Kullanıp yorumlayacağım.Hoş bir kokusu var.
5-Rival de loop  young 15 numara ruj- nude bir renk. Ama bende güzel durmadı.Elimde çok güzeldi ama dudağımda öyle durmadı.Ben tester ruj deneyemiyorum:(
6-Rival de loop tırnak eti itmek için kalem- iki çeşidi var ben kayısılı olanını aldım.Daha önce kokusuz olanını kullanmıştım. Memnunum. Bittikçe alacağım ,rutin kullandığım bir ürün. 
7- Essence dudak kalemi kırmızı
8-Essence göz kalemleri-bunları daha sonra ayrıntılı göstereceğim
9-Essence home sweet home serisinden 04 berry me home oje 

Evet cumartesi Rossmann alışverişim bu kadardı.Umarım herkes keyifli alışverişler yapmıştır...

8 yorum:

  1. Pamuklardan bende kullanıyorum çok memnunum güle güle kullan hepsinide tırnak eti yumuşatıcı sarı olan bendede var süper birşey etkisi uzun sürüyor,bu arada fiyatlarınıda yazarsan daha yrarlı olur kozmetik ürün tanıtımlarına bloglarına bayılıyorum bol bol aşışverişli günler bekliyorum senden;)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:) İlk yazdıklarımda unutmuşum fiyatlarını yazmayı...Yeni alışveriş yazıları yolda:)
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Bende bayıla bayıla yazıp not alayım yazda heyecanlandım şimdiden
    kolay geelee ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftasonu alışverişlerimi yazacağım muhtemelen yarın...teşekkür ederim:)

      Sil
  4. resnkli nemlendiriciden memnun kaldın mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz 4 kere filan denedim ama fiyat-performans başarılı. Fondöten süngeriyle uygulamanızı tavsiye ederim. Tek renk seçeneği olması kötü tabii ama kokusu filan hoş.Günlük gayet rahat kullanılabilecek bir nemlendirici.Benim cildim karma herhangi bir kusma olmadı. Ama yağlı ciltlere tavsiye etmem.

      Sil
    2. kapatıcılığı nasıl peki? :)

      Sil
    3. Renkli nemlendiriciden fondöten performansı beklememek lazım tabii:) Kapatıcılığı çok yüksek değil.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...