HAFTA SONU OJESİ -6- YSL DUO VERNIS COULEUR- NANE YEŞİLİ

- -

Bu oje benim bugüne kadar sürdüğüm en iddialı renklerden birine sahip:)

Mamontenka-Kermit-Gonca üçlüsünün gazına geldim ve 'Eveet tırnaklarım güzel benim, sürerim beeen' diyerek sarıldım bu şişeye:)))))

Şaka bir yana normalde kullanacağımı ve beğeneceğimi düşünmediğim bir renktir.Ama YSL'nin  ikili paketteki ojelerini görünce hep almak istiyordum ve bu yeşili neden bilmem görür görmez sevdim ve aldım.



YSL ojeler çok hızlı kuruyorlar. Yapıları biraz yoğun ama kuruma hızı inanılmaz:)


YSL ruj da olduğu gibi oje konusunda da çok başarılı ama fiyat olarak benim oje için gereksiz diye nitelendirdiğim fiyattalar. Duo serisi ikili olarak satılıyor ve 70 TL.

Tabii görünüm olarak kalitesini parlaklığından , kalıcılığından zaten belli ediyor.





Siyah uzun penye elbise giyip bu ojeleri sürdüm ve sonucu çok sevdim. Bu rengi bu yaz sık sık kullanıp bitirmeyi düşünüyorum:)

Siz bu rengi beğendiniz mi?

seregonsworld@gmail.com


6 yorum:

  1. Çok yakışmış:) Gerçekten çok güzell:)

    YanıtlaSil
  2. Bu rengi gerçekten çok seviyorum :) Parmaklarına da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Ben ayni rengi ve tek suruste mukemmel kaliteyi 1,5 liralık ojede buldugum icin sana hayirli olsun gule gule kullan diyorum canim ogrencilik boyle birsey :) Bu arada sisesi gercekten cok şık zaten hastasi oldugum mint rengi ayri bir dekor kozmetik objelerinde :)

    YanıtlaSil
  4. Asuman Asu, Yasemin çok teşekkür ederim:)

    MissPoine, ben aynı tona rastlamadım. Ama markasını ve numarasını söylersen bir karşılaştırma yazısı yazarım. Hem merakımı da gideririm. Çünkü 1,5 liraya tek sürüşte kapatıp, hızlı kuruyan , mükemmel kalitede bir ojeye sanırım ben denk gelemedim. Bazı renkler çok risklidir ve ucuz görünme riski beni ojeden soğutur. Golden rose rich colour serisi mesela, ben sevdim ama ucuz ve kapatıcı olsa da aynı etkiyi sağlayamıyor. Sende ki ne marka merak ettim. Şişesi gerçekten çok şık. Teşekkür ederim.

    Edacığım, ojeyi yeni almıştım zaten bugün ilk kez sürmek kısmet oldu:) ilk aldığımda biraz çekinerek almıştım acaba elime yakışır mı diye ama çok sevdim:) Özellikle bazı renklerde kalite ve kalıcılık kesinlikle farkediyor. Tekli olarak 35 liraya geldi ama bence 10 tane flormar yerine daha iyi bir seçim oldu:) öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Bu renkte bir cok markanin urunu var aslinda. Tam hatirlamiyorum yanlis olmasini istemem Farmasi olabilir. Suan ogrenci evimdeyim, eve dondugumde bakarim soylerim :) Ellerimde Avon mint var. Tek katta firca izi olussada ikinci katta sorun olmuyor. İlk katta firca izi olmasi sanirim cabuk kuruyan bir oje olmasindan kaynaklidir. Ben temsilci fiyati ile 3,5 liraya almistim sanirim. Ama diger evdeki tek katta rengi veriyor. Kuruma hizini ölcmedim ancak zaten tek kat surduklerm cabuk kuruyor :) Yarin bilgisayardan nete girersem avonun ojesini fotograflayip blogda yayinlarim :)

    YanıtlaSil
  6. çok yakışmış bebeğim,yanındaki rengi merak ettim ben ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...