BİTENLER-17

- -

Bu ay yazlıkta kalmamın da etkisiyle bol bol ürün bitti.Yazıyorum yazıyorum bitenler bitmiyor:))





TBS FRAMBUAZLI VÜCUT KREMİ : Kokusuna bayıldığım bir vücut kremi. Her ne kadar artık TBS kullanmasam da içeriğinden dolayı. Elimde kalanları  bitiriyorum. Ama bu serinin kokusu çook güzel. Keşke içeriği de daha temiz olsa. Bu seri yaz başlarında bir kere geliyor ve sonra kayboluyor. Yeniden almayacağım.

BIOTHERM SIKILAŞTIRICI KREM: Bu özellikle karın bölgesi için sıkılaştırıcı bir kremdi. Tabii ben böyle şeyleri kullanmaktan sıkılan biri olduğuM için düzenli kullanmamışım ve yarısı içinde duruyordu , çöpe gitti:) Zaten aldığım ürünlerin yanında hediye olarak gelmişti.Tekrar almayı düşünmem.Bu tarz kremlerin bir etkisi olduğuna inanmıyorum çünkü. Ama çabuk emilen jel-krem formunda bir üründü.İçerik yine güzel değil:(Zaten Biotherm'de içeriği güzel olan bir şey görmedim ben.

DOWN UNDER' S NATURALS SIVI JÖLE: Bitkisel içerikli bu jöleyi seviyorum. Saçlarımı topuz yaptığımda yola gelmeyen buklelerimi sakinleştiriyor:) Yenisi açıldı bile:)

CLINIQUE SUPERDEFENSE SPF25 NEMLENDİRİCİ: Nemlendirmesi güzel ,kolay emiliyor ve spf 25 içerdiği için güneşten koruyan güzel bir nemlendiriciydi. 

ALOUETTE HAVLU: Bu 30'lu havlular sürekli bitenler listesinde:) Yüzümü bunlarla kuruluyorum.Klor içermeyen güzel havlular:)

GIOVANNI ROOT 66 HACİM KAZANDIRAN ŞAMPUAN: Giovanni şampuanları sevdiğim aşikar. Bunun kokusu da çok güzel ve saçları ahenkle rüzgarda savurtuyor:))) Tekrar alınacaklar listemde.

L'OCCITANE SABUN (PEMBE ÇİÇEKLER): Bahar serisinden yumuşak etkili bir sabun. Kokusu çok çok güzeldi. Hızla kullanıp bitirdiklerimden:)) Tekrar alırım.

CLARINS GÖZ ÇEVRESİ KREMİ: Seyahat boyu bir kremdi. Nemlendirmesi güzeldi fakat başka bir etkisi var mı bilemiyorum. Sadece 3 ml. kullandım. Tam boyunu almayı düşünmüyoum. Yeşil jel kıvamda olan göz kremi daha güzel:)

FA PINK PARADISE DEODORANT: Kokusu güzel bir deo ama içerik olarak kötü. Tekrar alınmayacaklardan:)

GIOVANNI SALATALIK VÜCUT LOSYONU. Sertifikalı bir vücut losyonu. Biraz masaj yaparak yedirmek gerekiyor.Nemlendirmesi güzel ama ben salatalık kokusunu sevmedim. Greyfurtlu olan çeşidi çok çok daha güzel. Ondan almaya devam edeceğim. Zaten tam boyu satılmıyor. Seyahat boyları var.Memnunum.




SKINCODE SPF 30 SIKILAŞTIRICI ETKİLİ VÜCUT GÜNEŞ KORUMA LOSYONU: Benim en sevdiğim  güneş koruma losyonu. Aslında hakkında uzun uzun yazmak istiyorum.Tene sürer sürmez emiliyor. Yormadan çok güzel ve dengeli bir şekilde uygulama yapılabiliyor. Koruması başarılı. Ekmek mayası içerdiği için sıkılaştırıcı etkiye sahip. Kesinlikle seneye yeniden alacaklarım listesinin başında yer alıyor.Çok seviyorum:)

Hala bitenler kutusu dolu desem:))) Yazı çok uzamasın diye hepsini eklemedim. Onları da bir sonraki yazıda yazacağım:)

Sevgiler...

seregonsworld@gmail.com





2 yorum:

  1. Maşallah canım bitenlerinin hızına yetişemiyorum =) Sıkılaştırıcı kremler hakkında söylediklerine de katılıyorum. Ben de bir türlü düzenli kullanmayı başaramadım ve etki edeceğini de düşünmüyorum =)

    YanıtlaSil
  2. Sorma tatlım ya herkes bitiremiyorum diyor ben bitenleri yazmaya yetişemiyorum:)))Bende de bitenler genelde saç ve cilt bakım ürünleri gerçi. Makyaj malzemeleri zor bitiyor.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...