ORGANIQUE MARKASI VE ÜRÜNLERİ



- -

Dün başlattığım 'Organique ile Mis Kokulu Çekiliş' yazım üzerine aldığım bir kaç mail oldu ve genelde markanın içerikleri ve ürünleri üzerine olan bu sorulara cevap verebilmiş olmak adına kısa bir yazı hazırladım.

Öncelikle ben markayı ilk kez yaz başında dermoeczanem.com alışverişimde keşfedip deneme amaçlı kullanmaya başladım.  Şurada yazdığım göz maskesini beğenmem üzerine farklı ürünlerini de denemeye devam ettim. Yazılarımı okuyup olumlu ve olumsuz görüşlerime saygı duyan Organique, bana mail ile ulaşarak sertifikalarının örneklerini benimle paylaştı.


Organique , natural bakım ürünleri üreten bir  Polonya firması.Özellikle banyo ürünleri geniş bir marka.
Hamileler,hassas ciltler ve antiage ürünleri ile çeşit çeşit sabunlarına göz atmak için http://www.organiquecosmetics.pl/ adresine bakabilirsiniz.

Antalya'da henüz iki şubesi bulunan marka umuyorum kısa sürede İstanbul'a da gelir. Ayrıca http://www.dermoeczanem.com/organique ve dermomarket.com siteleri de Organique ürünlerine ulaşabileceğiniz online alışveriş sitelerinden.

Organique Ürünleri:

 Eternal Gold (Safe Formula) : Tum cilt tipleri icin, Kirisiklik ve Leke Karsiti Uzman Seri

* Dermo Expert ( Safe Formula) : Akneli \ Yagli Ciltler ve Kilcal Damarli Ciltler icin Uzman Seri

* Basic Cleaner ( Safe Formula) : Tum Ciltler icin ; Hassas Tonik, Nazik Temizleme Jeli ve Enzimatic Peeling (Kimyasal Temizleyicilerden arindirilmis, Elma dan elde edilen Dogal Temizleyici maddeler icerir; PRTEOL APL

* Botanic Garden ( Safe Formula \ Vegan Urun) : Farkli Cilt Tipleri icin gelistirilmis, Peeling, Velvet Body Lotion ve Shower Gel, en onemli ozelligi Vegan lar icin ozel olarak uretilmis olmasi.

* Bloom Essence ( Safe Formula)

* Natural ( Safe Formula) : 4 farkli seridir.

1)Pour Homme Erkek ( Tiras Sabunu, Tiras Sonrasi Balsam, Sampuan ve Dus Jeli)

2) AntiAge : ( Sampuan, Sac Maskesi, Dus Jeli ve Body Butter) ; Sac Maskesi ve Sampuani; Boyali ve Kuafor seanslarindan zarar gormus saclar icin, Body Butter ve Dus Jeli: Antiaging Etkili.

3) Energizing : ( Sampuan, Sac Maskesi, Dus Jeli ve Body Butter ) : İnce telli ve dokulen saclar icin . Enerji verici ve canlandirici.

4) Sensitive ( Sampuan, Sac Maskesi, Dus Jeli ve Body Butter ) : Hassas ve Allerjik ciltler icin ve ozellikle hamilelerin guvenle kullanabilecegi urun grubu.

* Home Spa Urunleri 

* Masaj Yaglari

* Fresh & Fruity ( Jelly Peeling, Sufle, Dus Jeli ve Yuz &  Vucut maskesi bulunan 4 farkli meyve 7 bitki ozlu seri.)

* Spa El ve ayak grubu : El kremi ve Serumu (Antiaging Etkili)

*  * Mumlar

* Yuzlerce Cesit Gliserinli Sabun markanın öne çıkan ürünlerinden.

 
Umarım bu yazı ile marka ve ürünleri hakkında bir miktar yardımcı olabilmiştir.Merak ettiğiniz bir şey varsa yorum bırakabilir veya mail atabilirsiniz.

ORGANIQUE İLE MİS KOKULU ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN TIK TIK

Sevgiler

seregonsworld@gmail.com



2 yorum:

  1. Urunlerini cok merak ettim dogrusu ilk vakit buldugun zamanda goz atacagim..
    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. şimdiden güle güle kullan didem:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...