SON GÜNLERDE SEVEREK KULLANDIKLARIM - 14

- -
Bu seriyi yazmayı çok seviyorum ama son zamanlarda gerçekten zamanı etkin kullanamıyorum. Yeterince vaktim yok ve her şeye yetişmeye çalışmak çok yorucu. Haliyle blogu istediğim gibi güncelleyemiyorum:(

Ancak son günlerde severek kullandıklarımı yazmak şimdiden yenisini yazma isteği uyandırdı bende:)



Son günlerde en sık kullandığım ürün The Balm Shady Lady Vol. 2  Far Paleti oldu. Aldığım günden bu yana elimden düşürmedim ve keşke daha önce alsaymışım dedim. NudeTude Paletten daha başarılı bence. En çok kullandığım renk ise paleti almamı sağlayan renk olan Mischievous Marissa rengi ( sol alt köşe).

En sevdiğim far fırçaları değişmiyor ve Mac 212 ve Mac 214 yerlerini koruyorlar:) Maybelline Eyeliner fırçası onlara eşlik ediyor.

Jane Iredale Kirpik Bazı favori bazım zaten. Bittikçe alacağım bir baz. Yazısını hatırlamak için tık tık

Physicians Formula Çift taraflı iki renk Maskara bitirmek için son günlerde en sık bu maskarayı kullandım. Yazısı için tık tık

Oriflame Nude Göz Kalemi gözlerim uyku düzenim yüzünden ve bilgisayar nedeniyle son günlerde kızarık görünüyor. Göz içine kullanarak daha aydınlık bir görünüm elde etmeye çalışıyorum:)

Belavance Petrol Silk Göz Kalemi son günlerin favori göz kalemi oldu. Rengini ve kalıcılığını çok seviyorum. Yedeklemeyi düşünüyorum.Yazısı için tık tık


Jane Iredale Whisper Allık ve Jane Iredale Cotton Candy Allık son günlerde elimden düşmediği gibi çantamdan da çıkmıyorlar:) Kalıcılıkları müthiş olmamasına rağmen çok çok severek kullanıyorum. Bütün renkleri elimde olsa hayır demem:) Yazısı için tık tık

ReaL Techniques Blush Brush mini allıklarımı uygularken sık kullandığım bir allık fırçası. Aslında ben bu fırçayı en çok pudra uygularken seviyorum:))

Nars Sex Machine Mat Ruj aldığım günden bu yana en sık kullandığım ruj oldu. Bariz bir şekilde aşk yaşıyoruz. Favori rujum oldu:)Bittikçe alırım.

Loreal Glam Shine Balmy Gloss 912 Sin For Peach Kalem Ruj güzel pembe tonlu ,günlük makyaja uygun ancak kalıcı olmayan pratik kullanımlı bu ruj kuruyan dudaklarım için sık sık elimin gittiği bir ruj oldu.


The Balm Put a Lid On ıt Far Bazı benim favori far bazım. Kesinlikle harika. Her makyajımda kullanıyorum. Yaızısı için tık tık

Nuxe Çok Amaçlı Kapatıcı& Aydınlatıcı Fırça son günlerde gözaltlarım için sadece bu ürünü kullanır oldum.Harika aydınlatıyor. Yedekledim bile:)

Darphin Melaperfect Fondöten yumuşak görünümü ve kapatıcılığıyla son günler severek kullandıklarım arasına girdi. Biraz daha kullandığımda yorumlayacağım.

İşte benim son günlerde severek ve sık sık kullandıklarım böyleydi:)

Aralarında denediğiniz ürünler var mı?

seregonsworld@gmail.com


2 yorum:

  1. shady lady <3 tapıyorum aynı rengeee. swiss dot la gölgelendiriyorum ben onuu. Sin for peach hangi ruju sürsem dediğim anda hep kurtarıcım oluyor:D PRATİK VE SEVİMLİ :))))))

    SEVİYORUM SENİN SIK KULLANILANLAR YAZILARINI:)Muccckkkk <3

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Selin'cim:) Bende seni öpüyorum. 912'yi senin önerinle aldım zaten:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...