PHYSICIANS FORMULA CASUAL FAR SETİ

- -Bu far setini geçtiğimiz günlerde yaptığım alışverişimde göstermiştim ve yazısı için istek gelince hemen yayınlayayım dedim.Elimde o kadar far var ama benim en az kullandığım makyaj malzemesi herhalde fardır:) Yine de rengarenk görünce dayanamayıp alırım. Balmjovi paletle birlikte elim iyice alıştı farlara ve son zamanlarda epey kullanır oldum.

Bu far setini görür görmez renklerine vuruldum ve hemen ekledim alışveriş sepetime:)) Tüm bahar-yaz boyunca kullanabileceğim renkler var içinde.


Öncelikle kot kumaşından yapılma ambalajını ve fermuar ayrıntısını çok beğendim.
Minik boyutlu bir set.Çantada çok çok rahat taşınabilir.
Toplam 9 renk far var.
Farlar mat değil ama simli de değil.Günlük kullanım için çok uygun yapıdalar.


Aynası yok.Bence bu setin en büyük eksikliği de aynasının olmaması.Ama ben yanımda zaten ayna taşıdığım için sorun değil.
Kutu içerisinde bir aplikatör mevcut. Ancak ben bu aplikatörü hiçbir şekilde kullanamıyorum.Fırça ya da parmakla uygulamak daha kolay.


Baştan başlayıp farları üçerli ayırdığınızda birbiriyle uyumlu üçer renk olduğunu görüyorsunuz.
Aynı zamanda farklı renkleri de birbirleriyle kullandım ve güzel sonuç verdi.


Parfüm ve paraben içermiyor.
Swatchtaki ilk renk aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir.


Bu üçlü elimde ki tek mavi tonlu farları oluşturuyor.


Farlar bana göre far bazı olmadan da renklerini gayet güzel veriyorlar. Pigmentasyonu iyi.
Far bazıyla bütün gün yerlerinden kıpırdamadılar zaten:)
7.5 gr. ağırlığındaki bu mini set 50 TL. Ben dermoeczanem.com 'dan  40 liraya aldım. 


Setin tam adı Physicians Formula Shimmer Strips Custom  Eye Enhancing  Shadow&Liner
Bu setteki farlar kuru ya da ıslak olarak kullanılabiliyor.

Ben hem yapı hem görünüm olarak çok sevdim. Farklı renklerin mevcut olduğu setlerde var.Hatta neredeyse hiç kullanmadığım Nudetude palet yerine bu serinin nude paletini alsaymışım diyorum.

Far seven herkese tavsiye ederim. Farlar mucize yaratmıyorlar haliyle ama  güzel iş görüyorlar ve ambalajı çok şirin:)

seregonsworld@gmail.com

5 yorum:

  1. Nute Tude paleti yerine PF'nin nude paletini almadığın iyi olmuş çünkü Nude Tude çok daha başarılı. PF'nin pigmentasyonu çok daha zayıf geldi bana sen de far paleti de çok güzelmiş. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. PF seni daimi bloggerı seçse haklıdır ^_^
    Ben de fazla far kullanan biri değilim içerik olarak temiz olması renklerin aşırı güzel olması beni çekti geçenlerde stantlarda baktım içime sinmeyince erteledim makyajlı hallerinn dediği gibi pigmentasyonu banada zayıf geldi çünkü ama bazla çözülebilir bu sıkıntı değilnude seriyi alıcam sanırsam.Birde ambalaj detaylarına bayıldım bu serinin aşırı sevimliler yahu:) Güle güle kullan cicilerini Selinim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) nude'un ambalajı çok güzel dantel ayrıntı falan:) PF ürünlerini genelde seviyorum Edacığım. Hem içerik olarak daha iyi olduklarına en azından inanıyorum. Allık, pudra ve maskaralarını severek kullanıyorum. Bu aralar eczanede satılan makyaj ürünlerine takmış durumdayım:)teşekkür ederim canım:)

      Sil
  3. Teşekkür ederim:) şaşırdım. Demek bendeki palet renkli olduğu için renkleri daha iyi veriyor. Sevindim öyleyse onu almadığıma:)

    YanıtlaSil
  4. Edacığım teşekkür ederim canım:) Bu markayı seven olduğu gibi sevmeyende çok ben günlük kullanım için gayet yeterli buluyorum ürünlerini. Far bazı olmadan hiç bir far durmuyor benim gözümde zaten:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...