Mamontenka'dan Ürün Tanıtımı

- -Mamontenka Blogunun sahibesi Eda'nın son günlerin popüler ürünü yorumunu sizlerle paylaşıyorum. Mamontenka. Blogspot.com için tık tık

Ürün Tanıtımı

Merhabalar..

Bugün size son günlerde çok popüler olan ve bir çoğumuzun severek kullandığı, bağımlılık kazandığı bir ürünü tanıtmak istiyorum. Öncelikle bu ürünü tanımam için bana gönderim yapan Devlet Baba'ya çok çok teşekkürler, onu Twitter'dan bu adresten ya da televizyonlarınızın aç tuşundan takibe alabilirsiniz : )

Ürünün ambalajı çok kullanışlı, yandıktan sonra bile bozulmuyor. Ambalajlarını toplayıp devlete götürdüğünüz takdirde devlet puan kazanıyorsunuz ve bu da size 3 maaş ikramiye olarak geri dönüyor.

Ürünün görünümü şu şekilde:


Ürün 75 ml lik ambalajlarda ki bu da uzun süre yetiyor. Ürünün en sevdiğim özelliklerinden birisi, kullanım süresinin uzun olması. Üzerinde yazan son kullanma tarihinden 30 yıl sonra bile ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiiniz. Ürünün ciltte duruşu şu şekilde: 



Duruşu çok güzel değil mi? Ben çok sevdim.. Daha etkili sonuçlar elde etmek için yakın mesafeden ve direk tene uygulayabilirsiniz. Böylece baz kullanılmış bir görünüm elde edersiniz.

Ürün uzun süre kullanımda kırışıklıkları azaltıyor, cilde doğal bir görünüm kazandırıyor. Çok doğal ve sheer tonlarda bir kırmızı renk veriyor. Sonra bu renk mora ve ardından yeşile dönüyor.

Ürünün portakallısı ve biberlisi mevcut, ben biber aromalısını severek kullanıyorum. Kokuya karşı çok hassas olduğum için portakal biraz ağır geliyor ama kokuyu önemsemezseniz portakal aromalı olanı daha etkili diyebilirim.



Ürünü tüm büyükşehirlerin merkezlerinde bulabilirsiniz. Şu an için haziran ayına özel çok özel kampanyalar var. Kaçırmayın derim.. Deneme imkanınız varsa gidip ücretsiz olarak istediğiniz sayıda deneyebilirsiniz. Çapulcu ya da Marjinal karta sahipseniz, ekstra olanaklar elde edebilirsiniz. 

Fiyat/Performans olarak önerebileceğim bir ürün. Bu ürünler için Devlet Baba'ya tekrar tekrar çok teşekkürler ..


*Basın ürünüdür tarafsızca anlatılmıştır.

Bu güzel tanıtım için Mamontenka Blogunun sahibesine teşekkür ediyoruz:) 

6 yorum:

  1. bu kadar güzel anlatılırdı muhteşem :)

    YanıtlaSil
  2. Mamontenka.blogspot.com'a bu yazı için teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil
  3. bu sıradışı anlatım için mamontenka'ya teşekkürler.bir makyaj blogger'ı olarak ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi son günlerde yaşananlar...

    YanıtlaSil
  4. süper bir yazı olmuş en güzel özetlemelerden biriydi. teşekkürler mamontenka.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...