MARC JACOBS DAISY HOT PINK PARFÜM

- -Marc Jacobs'ın klasik Daisy parfümü aslında benim pek beğenmediğim bir parfümdür.  Ama şişesini çok beğenirdim.Sonra Daisy So Fresh piyasaya çıktığında onun kokusunu hoş bulmuştum. Onun şişesi de çok güzeldir.Belki onu alırım diyordum ama sevgili arkadaşım İnci sayesinde hiç aklımda yokken ve bu parfümün nasıl koktuğunu dahi bilmeden sipariş verdim. İnciciğim sağolsun parfümü hem uygun fiyata aldım hem de (geçen ay) hemen getirdi:)

İyi ki almışım diyorum. Zaten şişesiyle aşk yaşıyoruz:))) Kokusunu da Daisy'nin klasik olanına göre daha çok beğendim. Klasik Daisy gibi kokuyordur diye korkuyordum ama öyle çıkmadı. Daisy'e göre daha tatlı  bir kokusu var.



Siyah şişe üzerinde koyu pembe çiçekli kapağı ve dore yazıları bence harika bir uyum içerisindeler.


Parfümün içerisinde üst notalarda yabani çilek, orta notalarında huş ağacı ve sedir, kalp notalarda yasemin ve gardenya var. Sanki ben menekşe kokusu da alıyor gibiyim parfümden. 


Böyle de şirin bir kutusu var.Sadece şişesi için aldım ama sadece şişesi için bile almaya değer:)

Kalıcılığı başarılı.

Siz bu parfümü denediniz mi?

seregonsworld@gmail.com
twitter@seregon2


3 yorum:

  1. Tumblrda en cok fotografi olan parfum sisesi budur herhalde hehehehe

    YanıtlaSil
  2. Klasik daisy parfümü bir hevesle almaya gittiğimde kokusunu hiç beğenmemiştim. hüsrandı benim için. bu yenisi nasıl bilmiyorum ama olumsuz bir önyargı oluştu bende daisy ile ilgili olarak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasik benimde hiç sevmediğim bir parfüm:) so fresh olanı en çok beğendiğim Daisy versiyonu. Bu da farklı bir koku daha sıcak denemeden almamak lazım tabii :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...