BELÇİKA'DAN SİPARİŞİM VE İNCİ'NİN HEDİYELERİ

- -

Selam:)

Sevgili arkadaşım İnci ben tatildeyken Belçika'dan döndü. Ben de döner dönmez hemen buluştuk. İnciciğime ruj siparişi vermiştim Bourjois'ten. Tabii o her zamanki gibi daha fazlasını almış:)







Kalem rujları çok seviyorum ve kolay bitiyorlar. Bourjois bu rujları çıkardığından beri istiyordum ancak Türkiye'ye henüz gelmedi. Bende İnciciğimden rica etmiştim. Şeftali ve portakal renklerini almış canım benim:)Yorumlarım en kısa zamanda gelecek.


Bourjois Limited Edition serisini geçen kış kullanıp beğenmiştim. Yoğun renkli ve mat rujlardı. Yine henüz Türkiye'ye gelmeyen Shine Edition serisini merak ettiğim için iki renk seçmiştim. İnci ikisini de bulmuş.Biri pembe biri bronz bu renkleri çok sevdim.Yakında ayrıntılı yazılarını yazacağım. 


Asıl sürpriz bu minik ojeler oldu.Bourjois bu sene 150. yılını kutluyor.Bunun için her yıl en çok satan oje rengi için böyle minik şişelerde bir sunum yapmış. İnci'de pembe,bej ve koyu pembe renklerini seçmiş:) Ojelere bayıldım.Hemen yazılarını yazmak istiyorum:)

İnciciğime buradan da çok teşekkür ediyorum.

Hepsini en kısa zamanda ayrıntılı yazacağım.Herkese iyi pazarlar:)

seregonsworld@gmail.com

6 yorum:

  1. Hepsi çok güzeller canım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller,güle güle kullan canım.bourjois severek kullandığım bir marka,ama birçok diğer marka gibi koleksiyonlarının sadece bir kısmı geliyor.yurtdışına gitmek veya birinden getirmesini istemek en mantıklı çözüm sanırım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. süper ojelerin retro havasına bittim

    YanıtlaSil
  4. Makyaj kelebeği teşekkür ederim şeker:)

    Merve teşekkürler:)

    Dilek ağacı haklısın. Koleksiyonlar tekir bekir uğruyor buraya:))

    Mavi sürgün, Ojelerden birini bugün denedim bile:) yakında yazısını da yazarım inşallah:)

    YanıtlaSil
  5. ay bayıldım ojelere ve kalem rujlaraa:)))güle güle kullann

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...