BİTENLER - 22

- -

Geçen haftalarda yazdığım 21 numaralı bitenler yazısı tamamen kozmetik ürünlerden oluşuyordu. Bu hafta ise tamamen cilt bakım ürünlerinden oluşuyor.Özellikle maske filan bitince çok seviniyorum:)


Bioderma Sensibio Nem Maskesi - Hassas ciltlere nem vermek için hazırlanmış bu maskeyi iki haftada bir kullanarak bitirdim. Kokusuz olması en iyi yanıydı.
 Nem vermek haricinde çok fazla özelliği olan bir maske değildi.Nem vermesi yeterliydi.Hydrabio serisinin nem maskesini aldığım için tekrar almayacağım.Yazısı için tık tık 

Nuxe Brightening Program Aydınlatıcı Bakım Emülsiyonu - Nuxe Brightening serisinin aydınlatıcı serumunu ve koruyucu kremini beğeniyorum ve kullanıyorum. Fakat aydınlatıcı emülsiyonu ve yüz yıkama zımbırtısının kokusu dayanılacak gibi değil. Süremedim. 
Yarısını çöpe yolluyorum.Bir daha almam bunu sadece serumunu ve koruyucusunu alırım.

Nuxe Makyaj Temizleme Suyu Gül Yaprağı - Benim sevdiğim bir temizleme suyu. Yine alacağım ürünlerden.Yazısı için tık tık

Nuxe Prodigieuse Krem - Daha önce fluid olanını kullanmış ve beğenmiştim. Krem biraz daha yoğundu ama yine sevdim diyebilirim. Elimde sırada bekleyen nemlendiriciler var o nedenle bir süre nemlendirici almayacağım.

Avene Termal Su 50 ml.- Avene termal suyu keyifle fıslıyorum:))) Büyük boyunu hala kullanıyorum. Yazısı için tık tık



Murad T-zone Pore Jel - Karma ciltler için parlama önleyici bu jel kullan kullan bitmiyor. Ben sadece T bölgeme sürdüm. Başarılı bir ürün ama ben böyle şeyleri sürmeye üşeniyorum.Yaza tekrar alabilirim.

Babe SPF 10 Gündüz Kremi Light - 10 ml. boyunda seyahat boyu bir üründü. Zaten aldığım bir seyahat setindeydi. Kullandım ve bir fevkaladelik görmedim. Tam boyunu almayı düşünmeyeceğim bir krem.

Babe Lifting Krem - 10 ml. bir ürünler lifting etkisi ne kadar anlaşılırsa o kadar anladım:) Tam boyunu almayı düşünmüyorum.

Rare Blossom Gece Kremi - Bir kere denedim ve kokusunu da yoğunluğunu da sevmedim. Zaten artık satılmıyor diye biliyorum.Tam boyunu almadığıma sevindiğim bir krem oldu.

Rare Blossom Söğüt Ağacı Tonik- Benden uzak kime yakın olursa olsun. İstediği kadar doğalım desin böyle kötü kokan bir şeyi yüzüme süremeyeceğim.Fırça temizledim gitti:)



Ninfa Pearl Ballı İnci Tozu Sabunu - 3 adet mini sabun daha bitirdim:) 

Benri Kare Pamuk - Artık indirimde bile almadığım stok erittiğim pek sevmediğim pamuklar. Yakında zar kıvamında satışa sunulmalarını bekliyorum.

Lilibe Bio Organik Pamuk - Daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu:) 

Aloutte Klor İçermeyen Kağıt Yüz Havluları - Her sabah kullanıyorum. Devam, yenisi açıldı bile.



İşte bir bitenler yazısının  daha sonuna geldik:)))

Siz son günlerde neler bitirdiniz?

seregonsworld@gmail.com

Yarın Organique ile mis kokulu bir çekiliş başlatacağız. Takipte kalın:)

7 yorum:

  1. Nuxe'un 2 yil once falan birkac kremini almistim, o kadar bitki kokuyordu ki bitirememistim bile. Aydinlatici urunleri seviyorsan Neostrata'nin etkili aha urunleri var tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Aha iceren urunler cildimde yanma yapabiliyor Onur'cum. Ama sample urununden bir denerim. Strivectin kullanacagim tekrar. Sen denedin mi strivectin?

    YanıtlaSil
  3. Nuxe urunleei guzel de kokulari beni cok rahatsZ ediyor :)

    YanıtlaSil
  4. Aa anladim, evet aha biraz gucku bir icerik oldugundan bazi ciltler tepki verebiliyor. O markayi hic denemedim

    YanıtlaSil
  5. balböceği, bazı ürünlerinin kokusu çok yoğun.

    Onur'cum geçen yıl leke serumunu denemiştim ve çok başarılıydı. Tekrar onu alacağım:)

    YanıtlaSil
  6. murad jeli çok merak ettim, deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  7. Murad jel aslında tüm yüze uygulanan dengeleyici bir jel ama hep t bölgesine kullandım:) yorumlarını merak ediyorum:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...