GARNIER ROLL-ON GÖZALTI BB KREM

- -

Garnier geçen sene beni şaşırtan performansta ürünler çıkarmıştı. BB Kreminin yazısını hatırlamak için buraya , Göaltı kapatıcı roll-on'un yazısı için buraya , Sivilce kapatıcı roll-on'un yazısı için buraya  bakabilirsiniz. Gözaltı için BB Krem çıkardığını duyunca elimde başka kapatıcı ve aydınlatıcı ürünler olmasına rağmen denemek için aldım.





Tüpte yer alan roll-on başlıklı gözaltı için BB Krem, 7 ml. boyutunda ve fiyatı 14 lira.Ben boyutun küçük olmasına memnun oldum. 15 ml. olan kapatıcısı bitmek bilmiyor.

Ürün açıldıktan itibaren 6 ay kullanım süresi var.

Açık ve Orta olmak üzere iki renk tonu var. Ben daha önceki kapatıcılarından deneyimli olduğum için açık tonu aldım. Çünkü daha önce aldığım orta tonlar biraz koyu gelmişti.

Garnier ürün için 5'i 1 arada demiş ve bu 5 etkiyi saymış:

- Koyu halkaların&Torbaların görünümünü azaltır: Torba kısmına bir şey diyemeyeceğim ama koyu halkaların görünümünü azaltması normal,çünkü  bir kapatıcıdan bahsediyoruz burada. Onu da yapsın artık:))

- Yorgunluk ve belirtilerini gizler: Aydınlık görünümü sebebiyle buna yardımcı oluyor.

- Pürüz ve çizgileri gizler: Bence çizgileri tam olarak gizleyebilmesi mümkün değil. Çünkü yoğun bir kapatıcılığı yok.Yağ butonlarını gizleyebileceğini sanmıyorum.

- Işıltı verir: Aydınlık veriyor.

- Nemlendirir: İlk gözaltı kapatıcısına göre bu daha nemli bir görünüm sağlıyor.


Sıvı bir yapısı var Ben daha önce de yazdığım gibi roll-on'u göz çevreme sürüp birazcık bekledikten sonra fırça yardımıyla dağıtıyorum.Böylece kapatıcılığı ve uygulaması daha kolay oluyor.

Kapatıcılığı yoğun değil. Haliyle doğal bir duruşu var. Ben kapatıcılığını yeterli buluyorum ve doğal duruşunu sevdim. Göz çevreniz çok problemli değilse yeterli gelecektir.

BB Krem yazısını görünce ilk aradığım özellik SPF -Güneş koruyucu içerip içermediğine bakmak olmuştu. Maalesef ürün güneş koruyucu içermiyor. Bence en büyük eksisi bu. Çünkü BB Krem denince güneş koruması geliyor hemen aklıma ve keşke içerseydi diyorum.


İçerik olarak yine iç açan bir içeriğe sahip değil. Hatta ilk göz altı kapatıcısının içeriği ile karşılaştırırsak 'feniksetanol' eklendiğini ve içerik listesinin uzadığını söyleyebilirim.

Fiyat-performans açısından başarılı,uygulaması kolay,aydınlık ve doğal etkisi güzel,nemlenmiş bir görünm  veren bu gözaltı BB Kremini ben beğendim. Uygun fiyatlı gözaltı kapatıcısı arayanlara öneririm.

Sevgiler:)

seregonsworld@gmail.com

4 yorum:

  1. Bunu merak ediyorum ancak en son kullandığım concealer göz altlarımda kuruluk oluşturdu. Bununla beraber de çizgilenme oldu. Göz altı kapatıcılarına artık ön yargılıyım:/

    YanıtlaSil
  2. Ben de indirimdeyken Watsonstan almistim ben de memnun kaldim güzel bir ürün..

    YanıtlaSil
  3. Zuhal, göz çevresi için nemlendirici kullanmadan bu tarz ürünleri sürmüyorum ben. Göz çevren için destekleyici maskeler yap bence çabucak toparlasın:)

    gonca, fiyat-performans başarılı ve indirimlerle gerçekten çok uygun fiyata alınabiliyor.

    Eda'm güle güle kullan. Dediğim gibi en çok hangisini beğendiğini söyle bana.Bazen böyle ürünler pratik kurtarıcılar oluyor:)

    YanıtlaSil
  4. Göaltı kapatıcı roll-on mu Sivilce kapatıcı roll-on mu Gözaltı için BB Krem mi (hem gözaltına hem normal kapatıcı olarak istiyorum ve göz altında minik çizgilerim ve hafif morlugum var)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...