GRATİS YILBAŞI İNDİRİMİ - ALIŞVERİŞ

- -

Son zamanlarda dışarı çıkıp alışveriş yapmamıştım. Bugün annemin yanında kalmam gerektiğinden evdeydim. Sabah fırına giderken Gratis'e uğradım. Meğer yılbaşı indirimi başlamış. Gerçi Gratis indirimlerinin ne kadar indirim olduğundan biraz şüpheye düşsem de her zaman olduğu gibi boş çıkmadım:)

Bayram indirimini mumla aratır bir indirim vardı. The Balm ürünleri  ile Gratis'e özel ürünler %40 indirimli geri kalan markalarda saçma sapan %25-35 filan gibi garip indirimler var.Haliyle kimse Kozmetik standlarının önünde bile durmuyordu. 



  • Benim ilk aldığım ürün The Balm Put A Lid On It Far Bazı oldu. Yedekledim. 17-18 lira filan olması lazım indirimli fiyatının.Yazısı için tık tık
  • The Balm Balm Voyage Palet yeni gelen bir palet ve alsam mı diye düşündüm,düşündüm,düşündüm.İhtiyacım yok dedim. Sonra da attım sepete:)))) Normal fiyatı 79.50 TL. (Bence Balm Paletlerin fiyatı şüpheli. Her an değişebilir.Balm Jovi Paletin fiyatı sürekli değişiyor mesela. :)))) İndirimli 48 TL.
  •  Lypsyl Dudak Balmı indirimli 5 liraya filan geldi.Sürekli kullanıyorum. Seviyorum:) Yazısı için tık tık
  • Mini tırnak törpüsü  1 TL.
  • Zımba tellerini çıkarmak için zımbırtı:)))) 3 TL.


  • Crystal Essence Narlı Roll-on 7 TL
  • Crystal Essence Papatya ve Yeşil Çaylı Roll-on Her çeşidini severek kullanıyorum. Lavantalısı yoktu alırken ama yarın denk gelirsem onu da alacağım. 7 TL. Yazısı için tık tık
  • Giovanni Root 66 Volume Şampuanı 10 TL.
  • Giovanni Brezilya Keratini &Argan Yağlı Fön Öncesi Şekillendirici Sprey 13.50 TL. Elimdekinin yarısından fazlasını kullandığım için yedekledim. 


  • Eklips 2'li Çorap 4 TL. Desenleri hoşuma gitti,attım sepete:)


Balm Voyage Paletin içi de böyle:) Renkler çok hoş.Yarın kullanacağım.

Eski Gratis alışverişlerime göre oldukça sade bir alışveriş yapmışım:) 
Ama bunda Gratis'in garip fiyat politikası ve stokları düzenli yenilememesinin etkisi kadar benim gerçekten pek bir şeye ihtiyacımın olmamasının da etkisi var.

Siz bu indirimden neler aldınız?

seregonsworld@gmail.com

ORGANIQUE İLE 2 KİŞİYE HEDİYEM VAR! ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN




31 yorum:

  1. Balm Voyage Palet benim hayalimdi, güle güle kullanın :)
    Hepsi cok cici, yeni yılınız kutlu olsuuunnnn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekküer Fulya, paleti sende bulursun inşallah:) Yeni yılın kutlu olsun:)

      Sil
  2. Güle güle kullan fıstık!!! Ben kendime Balm Voyage palet ve Crystal Lavantalı Roll-on aldım :) Arkadaşım için L'Oreal Volume Million Lashes ve The Balm Schwung eyeliner, Çın'ın öğretmenleri için de Gratis'in yılbaşı hediye setlerinden :) Ben de çok abartmamışım gibi. BU arada, Voyage paleti epey beğendim ben. Çoğu far rengi de bence yoktu -inanılmaz ama gerçek :) Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paletteki turkuaz ve su yeşilini çok beğendim ben:) iyi ki almışım:) güle güle kullanalım canım:) öpüyorum!

      Sil
  3. Alamadığıma üzüldüğüm tek şey sanırım Voyage :) Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler pekbilmiş:) paletin devamı gelecektir. Hem önümüzde sevgililer günü indirimi var daha:)

      Sil
  4. Gule gule kullan canım. Banada dun gittigimde fiyatları bindirip indirim yapmışlar gibi geldi:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen indirimde zam yamışlardı zaten. Belki ondan benim gittiğim gratisler hep boştu:)) teşekkürler:)

      Sil
  5. Bu inrimler hiç cazip gelmedi bana uğramıcam bile her şey yedekli diye geçen seferden. Palet çok tatlı gözüküyor yazısını okuruz yakında senden yorumlarına göre bende karar vericiğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayram indiriminden sonra bu indirimler çok sönük kaldı ve anlamsızdı. %35 nedir yahu? Palet olmasa renkli kozmetik kısmına bakmayacaktım bile. Far bazımı alıp uzaklaşacaktım:)) paleti beğenirsin diye tahmin ediyorum. Renkler benim hoşuma gitti. Bir de şu telefonuna cevap versen. Nerelerdesin yahu??? Paketin elimde patladı valla:)

      Sil
  6. Ben hiç bir şey almadım :(
    Palet gerçekten çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ediyorum seni Sena:) gerçi harika bir indirim değildi ama yine eli boş çıkmak bir başarı:)

      Sil
  7. voyagee <3 evden çıkamıyorumm:((((( kaçırdım her bişiyi:( Bi iyileşiym tozunu attırıcam mağazaların :D güle güle kullan aldıklarını kuzuuum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yavrum nedir bu sendeki indirim dönemi talihsizliği? Ya tatile gidersin ya hastalanırsın :( patlatırız bir Bağdat Caddesi turu:)

      Sil
    2. offf off bahtsız bedevi miyim neyim anlamadım ki kuzum ya:(((( voyage alacaktım bi de makyaj süngeri gerçi. belki bide saç maskesi o kadarcık. sevgililer gününde alırım artık. ama yılbaşı ertesi bağdat caddesi güzel oluyor:))))) bbw'ye dadanırız bu sefer:)))))

      Sil
  8. Bugün gittiğimde Put A Lid On It Far Bazı kalmamıştı:( Voyage palet gerçekten çok güzelmiş canım güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis stokları biraz zayıf. Kendi ürünlerini bile depodan çıkarıp yenilemiyor. Reyondakiler dahil indirime yani:( teşekkür ederim:)

      Sil
  9. Dudak balmından ben de aldım bayıldım tek kelimeyle:) The Balm'ın far bazında gözüm vardı ama gene bulamadım. Güle güle kullan hepsi harika ürünler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kaçıncıyı bitireceğim bilmiyorum Zuhal:) çok seviyorum kokusunu filan. Far bazını bir tek ben buldum galiba. Teşekkür ederim:)

      Sil
  10. Canımcım istediğin bir şey varsa mail ya da msj at. Ben alıp yollayayım sana:)

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Far bazını bulabildiğiniz için gerçekten çok şanslısınız.Çünkü indirim dışında bile rastlamak mümkün değil.Ürünlerinizi güzel günlerde kullanın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nilay:) gratis'in şu stok sorununu çözmesi lazım artık.

      Sil
  13. Zor olsa da ilk defa bir indirimde alışveriş yapmadım kendimi kutluyorum :D The Balm Voyage palete aşık oldum bulsaydım bir tek onu alacaktım indirim bitmeden ya da bir sonraki indirimde görürsem artık hemen kapacağım. Güzel günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ceren:) kendini tutabildiğin için tebrik ediyorum seni, ben tutamıyorum:(

      Sil
  14. ben balm joviyi dün 38.7 e aldım :) fiyatlar her şubede baya fark edio bu yeni çıkan far paletinide görünce alim dedim ama renkleri pek hoşuma gitmedi çok açık renkler onun fiyatıda 45 di balm jovi çok hoşuma gitti merak ediyodum hep aldım sonunda :) allık almak isteyenlere ben normal fiyatı 30 du yine indirim var die 23 e aldım keşke bekleseymişim şuanda allıklarıda 17 almak isteyenler acele etsin :) hot mama alıcaktım ama bulamadım her zaman ki gibi güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miray teşekkür ederim:) gerçekten şubeler arası bile fiyat farkı çıkabiliyor. Enteresan bir durum:) balm Jovi benim ilk göz ağrım The Balm'da. Hala sık kullandıklarım arasında yer alır:) Aldıklarını güle güle kullan:)

      Sil
  15. ben balm joviyi dün 38.7 e aldım :) fiyatlar her şubede baya fark edio bu yeni çıkan far paletinide görünce alim dedim ama renkleri pek hoşuma gitmedi çok açık renkler onun fiyatıda 45 di balm jovi çok hoşuma gitti merak ediyodum hep aldım sonunda :) allık almak isteyenlere ben normal fiyatı 30 du yine indirim var die 23 e aldım keşke bekleseymişim şuanda allıklarıda 17 almak isteyenler acele etsin :) hot mama alıcaktım ama bulamadım her zaman ki gibi güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana ulaş acil numaralar silindi telde ulaşamıyorum sana ben tolga

      Sil
  16. merhaba far pek kullanmadığım için pek bakmadım ama burada görünce özendim birdahaki indirime bunu veya nute tude far paletini muahhak alıcam güle güle kullan ... yılbaşı indirimden kısa süre önce maybelline rocket rimel,pastel profashion pudra ve bekleyemeden hot mama, fırat boyu %20 de aldım bekleseymişim daha iyiyimiş avcılar şubesinde bütün ürünleri bulmak kolay oldu indirim son günü bile far paletleri hot mama dahil hepsi vardı standa %40 da the balm schwing,sexy mama,mary lou,alex avien ruje emily dudak kalemleri ,rimmel londonmach perfection fondöten ve kapatıcı aldıklarım biraz uzun oldu:)

    YanıtlaSil
  17. Güzel bir alışveriş olmuş Efsun:) Paleti beğendim ben, tavsiye ederim:) güle güle kullanalım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...