SON GÜNLERDE SEVEREK KULLANDIKLARIM - 15

- -
Kış falan dinlemiyorum bu sene ve turuncu ,şeftali makyaja devam diyorum. Her sene ayıla bayıla sürdüğüm bordo rujları bile sürmez oldum.gül kurusu ve portakal tonları vazgeçilmez oldu:)





Collistar Satin Far Pesca- İçine şeftali kaçmış bu sarımtrak fara bayılıyorum. Hem baz renk olarak kullanmak için hem sadece far olarak kullanmak için çok uygun. Yazısı için tık tık

Mac Far Fırçalarım (.214, 166s,219,212    ) hepsini çok seviyorum. Favori far fırçalarım:)

Nars Soulshine Allık - Bu sene Nars koleksiyonlarını çok beğendim. Geçtiğimiz aylarda gelen bu koleksiyondaki iki allık da zevkle satın aldıklarım arasındaydı. Soulshine 3 ayrı renkten oluşuyor ve her biri ayrı ayrı kullanıldığında da karıştırıldığında da çok güzel :) Renklerden birinin turuncu olması da cabası:)

RT Blush Brush- Allık Fırçası - Bu pofuduk fırçayı bu allıkla sık sık kullandım.




Avene Cold Cream Dudak Kremi - Alt dudaklarımın kuruluğunu gidermek için çantaya attığım ve sık kullandığım bir dudak kremi.

The Balm Put A Lid On It Far Bazı - Çok beğendiğim bir far bazı. Kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. Hatta yedeklemek lazım:) Yazısı için tık tık

Estee Lauder Double Wear Light 02 Fondöten - Benim favori fondötenlerimden. Yazısını neden yazmamışım hiç bilmiyorum ama doğal duruşu,orta kapatıcılığıyla benim favorilerimden. Bittikçe alınabilir.

Nuxe Çok Amaçlı Kapatıcı Fırça- Doğal duran,yumuşacık ve kolay kullanımlı çok severek kullandığım bu kapatıcıyı yüzümde istediğim bölgede ve göz çevresinde kullanıyorum. Hatta yedekledim:)



Bourjois Sweet Kiss 49 Rose Allure Ruj - Son günlerde elimden dülmeyen ruj. İyi ki almışım dediklerimden. Favori portakallardan:)

Dior Lip Polish- Rengini ve duruşunu seviyorum,yarısı bitti bile:)

Clarins Rouge Prodige 116  Coral Tulip Ruj - Işıltılı canlı bir turuncu. Rujun yarısı şimdiden bitti:) 



Maybelline Color Show Oje Latte 

Nail Trick Top Coat- Harika kokuyor:) Ojenin ömrünü uzatıyor . Daha ne yapsın?:)

seregonsworld@gmail.com

3 yorum:

  1. Merhabalar seregon, seçimlerin zevkli, the balmın far bazını bende çok beğeniyorum. Nuxenin kapatıcısını çok merak ettim, bu aralar arayış içindeyim, postunu heyecanla bekliyorum. Bu arada bende mimin var eğer yapmak istersen. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Nuxe yazısını inşallah bu hafta yazacağım:) mim için teşekkür ederim:) bakıyorum hemen...sevgiler:)

      Sil
  2. Eda'm gerçekten fena sardım turuncuya:) şımardım şekerim:) öpüyorum seni kocaman:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...