BİTENLER-11

- - İki haftadır bloga yazı yazmıyorum ve yazılanları da takip etmiyorum.Açıkçası içimden gelmiyordu. Blog benim için eğlence demekti. Kafamı boşaltmak için bir araçtı. Yeni insanlar tanımak güzeldi. Normal hayatta belki hiç tanışamayacağım insanlarla tanıştım.Bir gün bir baktım 400 kişi yazdıklarımı takip ediyor. Meraklı olduğum şeyleri sizlerle paylaşıp fikir vermek fikirlerinizi paylaşmak çok güzeldi. Ancak iki haftadır bir şey anlatmak, yazmak gelmedi içimden.Ne zaman normal düzene dönerim bilemiyorum.

 Beni bırakmayıp hala takip edenler ve kafasını biraz olsun boşaltmak amacıyla blog okuyanlar için düzenli olmasa da arada yazmaya çalışacağım. Umarım yeniden düzenli yazdığım ,yazmaktan zevk aldığım günlere dönebilirim.

Bugün gergin olduğum bir gündü.İki hafta önce yazmak için beklettiğim bitenler sepetimi görünce hemen çöpe yollamak istedim.Bir kısmının fotoğrafını zaten çekmiştim. Kalanını da çekip hepsini çöpe yollamak bende birazcık da olsa rahatlamaya yol açtı.


1- Organicum Şampuan: Benim yıllardır bayılarak kullandığım şampuanım. Kimbilir kaçıncı şişe bu. Yenisi hazırda bekliyor.

2- Giovanni Brezilya Keratini ve Argan Yağlı Şampuan: Anneler günü indiriminde Gratis'ten aldığım bu şampuanı çok beğendim. Hem kokusu da çok güzeldi. Tereyağlı şekerlerin kokusu gibi iştah açıcı bir kokusu var. Annemde çok sevdi bu şampuanı ve hemen bitirdik. Tekrar alınacaklar listesine yazdım.

3- Ninfa Pearl Ballı İnci Tozlu Sabun: Bu sabunları seviyorum. Sütlüsünü daha çok sevdim ama ballısı da gayet güzel.Piyasada hala varsa alırım.

4- Vichy Saç Dökülmesi Önleyici Serum: Loreal serumum bitti ve mevsim değişikliğini atlatamayan saçlarım dökülmeye devam ediyor. Önlem olarak hemen Vichy aldım. 6 serum bitirdim bile.



5- Nuxe Body Serum : Bu serum içerikli vücut kremi cilt altındaki biriken su ve yağın dışarı atılmasını sağlayarak sıkılaşmayla selülit görünümünün azalmasını sağlıyormuş. Kokusu,emilimi güzel. Bir etkisi var mı bilmiyorum. Çünkü bunu gözlemleyecek kadar materyale sahip değilim. İnşallah olmam da:)

6- Lierac Phytrel Göğüs Bölgesi İçin Sıkılaştırıcı Jel: İşte bir merak ürünü. Göğüs Bölgesini sıkılaştırıp daha iyi görünmesine yardımcı ürünlerden. Jel şeklinde kolay emilimli bir ürün. Ben yüzü koyun yatanlardan olduğum için nolur nolmaz deyip almıştım. Kullandım bitti. Tekrar almayı düşünmüyorum çünkü içeriği güzel değil. Lierac içerik olarak beni çok şaşırtan bir marka.

7- Nivea Pure&Natural Lotus Roll-on: Nivea Pure&Natural serisini seviyorum.Yedeği var:)

8- Loccitane Cherry Princess Vücut Losyonu: Muhteşem bir kokusu vardı.Ayıla bayıla kullanıp bitirdim. Kış için çıkmış bir seriydi. Umarım tekrar yaparlar. Bu sefer depolayacağım.



9- Bioderma Spf 50 Güneş Koruyucu Krem: 50 faktör korumayı gereksiz buluyorum. 30 faktörden yüzksek koruma mantıksız çünkü kimyasal dolu ve ikisi arasındaki fark 10 dakika fazla koruma.Deneme boyu bir üründü. Tam boyunu almayı düşünmüyorum.

10- Murad Yüz İçin  Peeling: Güzel bir peeling. Ama ben pek peeling insanı değilim. Bu 30 ml boyu uzun bir zamanda bitirdim. Ayda bir kullandım bitmesi yılı buldu:) Elimde bir tane daha var. Onun yazısını da gelecek yıla yazarım artık:)

11- Nuxe Brightening Program Aydınlatıcı Yüz Temizleme Köpüğü: Serumu,kremi ve yüz koruyucu kremiyle birlikte almıştım.İçeriği güzel.Paraben,mineral yağ,glikol içermiyor. Ama kokusunu hiç sevmedim.Köpük olarak geçsede krem-losyon gibi bir yapısı var. Temizlemesi iyiydi.

12- Swisspers Fondöten Süngerleri:


13- RVL Kayısı Yağlı Tırnak Eti Kalemi:Bu biten kaçıncı kalem bilmiyorum. İşlevsel bir ürün. Seviyorum. Narlı olanını aldım bile.

14- Clinique DDML Losyon-Krem: Nemlendirici işte. Bana göre bayılacak bir tarafı yok. Nemlendiriyor mu? Nemlendiriyor. Eimde 2 tane daha var.Kullanmaya devam.

15- Clinique Renkli Dudak Balmı:Yazısını yazmak henüz kısmet olmadı ama 4'lü set olarak doğum günümde hediye gelmişti. Bu canlı pembeyi bitirdim bile:)Seviyorum.

16- Clinique Even Better Eyes- Göz Çevresi Kremi: 6 aydır kullanıyorum. Sevdiğim bir göz kremi oldu.Elimde bir tane daha var. Yazısını ayrıca yazacağım.


17- Sephora Makyaj Fırçası Temizleyici: Bitenler yazılarımda daha önce de gördünüz bu temizleyiciyi. Ambalajı ve boyutuyla kolay bir kullanım sağlıyor. Güzel temizliyor. Elimde İnglot var bir şişe. O bitince yeniden alırım.

18-  Halter Karpuzlu Bonbon: En sevdiğim çeşidi karpuzlu:) Çantamda limonlusu yerini aldı bile.


19- Alouette Yüz İçin Havlu: Sabahları yüzümü termal suyla yıkayıp bu havluları kullanıyorum biliyorsunuz. Yenisi açıldı bile.

Bitenler böyleydi ve ben biraz rahatladım. Umarım en kısa zamanda görüşürüz.

Sevgiler

seregonsworld@gmail.com




4 yorum:

  1. Bir sürü şey bitirmişsin tebrikler :) Bioderma güneş koruyucunun sample'ını ben de kullandım ve berbat bir üründü.

    YanıtlaSil
  2. Umarim eski pozitifligine donersin :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...