LA BIOSTHETIQUE BELAVANCE GÖZ KALEMLERİ-PETROL SILK-BRONZE SILK-GRAPHITE SILK

- -

Hazır tatildeyken ve vaktim varken blogla daha çok ilgilenmek istedim ve kolları sıvadım. Elimde fotoğrafları çekilmiş yazıları hazırlayıp yazmak, yeni fotoğraflar çekmek ve özel olarak hazırlamak istediğim kozmetik dışı bir iki konu yazmak için vaktim var. Fırsat bu fırsat:)

Öncelikle benimde yeni tanıştığım bir makyaj markasını yazmak istiyorum. Belavance makyaj ürünleri La Biosthetique markasının makyaj ürünleri , Eczanelerde satılan LB ürünleri gibi Belavance markası da eczanelerde bulunabilir. Ben dermoeczane.net alışverişimde merak edip göz kalemlerinden aldım.

BELAVANCE PETROL SILK GÖZ KALEMİ



Sitede göz kalemlerinin açıklamasında irritasyona sebep olmayan bir yapıya sahiptir yazıyordu. Bende eczane ürünü olmasına da güvenerek aldım.

Petrol mavisini çok beğendim. Renk çok güzel.


Yumuşak bir kalem ve akma topaklanma yapmıyor.

Kalıcılığı başarılı ve saatler ilerledikçe bulaşma yapmıyor.Bunu sevdim.

Bende herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadı. 


Renk seçeneği geniş.

Fiyatı dermoeczane.net'te %60 indirimle 16.80 TL.  

BELAVANCE BRONZE SILK GÖZ KALEMİ


Benim beklediğimden farklı bir tonu var. Farklı çıkması iyi oldu. Yeşil-bronz karışımı bir tonu var. Doğal bir görünüm veriyor. 

Swatchta rengi yakalayamamışım ama içinde altın sedef geçen yeşil-broz bir renk:)

BELAVANCE GRAPHITE SILK GÖZ KALEMİ


Ben aslında gri göz kalemi kullanmam ama anneme yakışıyor bunu da ona verdim zaten.İçinde mavi ışık yansımaları var.

Kalemlerin iki başlığı var arkadaki altın kısmı çektiğinizde süngerli bir uç çıkıyor.Kalemi dağıtmak isterseniz gölge yapmak amacıyla da kullanılabilir.Yumuşak bir başlık.


Petrol, bronz, graphite silk

Kalemleri beğenmem sebebiyle ve kaliteli olmasını da göz önüne alarak Belavance markasından bir kaç ürüne daha şans vermeye karar verdim.Hatta dudak kalemi ve bir göz kalemi daha sipariş etmeyi düşünüyorum.

Siz renkleri beğendiniz mi?

ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN TIK TIK

seregonsworld@gmail.com








5 yorum:

  1. Gayet güzel renkler. Yumuşak kalemler genelde akma yapar ama böyle bir sorun yaşamamana memnun oldum. Denemek istediğim markalar arasında :)

    YanıtlaSil
  2. Bronz hariç diğer 2 rengi çok beğendim. Fiyatı da çok uygunmuş. Denemek lazım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Gözün içinde lacivert ya da koyu mavi duracak yumuşak bir kalem arıyorum deliler gibi bu renkler güzelmiş bakayım bizim kelepir eczaneye :)

    YanıtlaSil
  4. T. Pudriyer, sert kalem sevmiyorum ama kalıcı olması önemli. Yeni maybelline kalemlerde yumuşak ama akmıyor. Yumuşak ve akmayan kalemler istiyoruz:)

    Sevda, normal fiyatlarını bilmiyorum ama %60 indirim güzel:) bronz olanı da bazı makyajlara çok yakışıyor bugün denedim:) denersen yazını beklerim:)

    Kermit'im renkleri tam göremediğim için tam bilemiyorum ama Aquamarine rengini sipariş etmeyi planlıyorum acaba renk turkıaz ya da mavi mi diye:))) petrol'ün rengi çok güzel ama:)

    YanıtlaSil
  5. Eda'm bronz renkleri bende seviyorum makyajda:) buğulu gözler gerçekten hoş oluyor özellikle toprak tonlarla:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...