BİTENLER - 20

- -

Son bitenler yazımda devamını geleceğini ve o yazının henüz yarım olduğunu belirtmiştim. Şimdi bitenlerin kalanına bakalım:)



Paese Asetonsuz Oje Çıkarıcı- Beğendiğim bir oje çıkarıcı oldu. Ama yurtdışından oje çıkarıcı için alışveriş yapıp duramam:))

Essence Nail Drop Kurutucu-  Çok memnun olduğum bir kurutucu. Yenisini aldım bile.Yazısı için tık tık

Essence 7/24 Kadife Tırnak Bazı- Vaadlerini yerine getiren ürünleri seviyorum. Gerçekten kadife gibi ve dayanıklı.Yenisi alındı.Yazısı için tık tık

Nob asetonsuz oje çıkarıcı mendil ( Şeftali) - Çok yağlı olmasalar pratik oldukları için seveceğim ama sanki bu çeşidi daha da yağlı gibiydi.

Wynn Asetonsuz OJe ÇIkarıcı Ananaslı- Ambalajı bile almak için yeterli sebep:) Ananaslı bulamayınca bu sefer çilekli aldım.Yazısı için tık tık


Herbalife Vücut için Scrub- Bunu Eda'cım göndermişti.İnce partiküllü olduğu için cildimi çizmeden peeling yaptı.

Loccitane Verbena Duş Jeli- Hastasıyım!!! Ben ki duş jeli insanı değilimdir ama Verbena serisinin hem sabunlarına hem duş jellerine hem vücut losyonlarına hem el kremlerine hastayım! Çünkü Verbena'nın kokusuna hastayım:)Sabununu kullanıyorum şimdi:)

Bee Beauty Scrub- Sevmedim. Sevemedim. Sevemem. Bu peeling benim hayatımda gördüğüm en korkunç peeling. Vıcık vıcık yağ cildinizden arınmıyor ve jilet gibi tanecikleri var. Cildi çizip tahriş ediyor.Sanki vücudunuza margarin bulamışsınız gibi arınmıyor ve yapış yapış kalıyor.Bu peelinge karşı hissettiklerim nefret ötesi.Ayak topuklarıma uygulayıp bitirdim ve nefret ettim. Asla ve asla almayacağım bir peeling. Gördüğünüz yerde kaçın derim.



Tommy Hilfiger Flower Violet Parfüm - Sevdiğim parfümlerden oldu.Gerçekten neşeli hissettiriyor. Yeniden alabilirim baharda. Çiçeğini atmadım çünkü o kısmı toka:)Yazısı için tık tık

Burrberry Beat Parfüm- Hafif bir kokusu vardı ve yaz için idealdi. Belki alırım kimbilir:)


Burrberry Brit Erkek Duş Jeli- Bunu kardeşim kullandı haliyle. Benim hoşuma giden bir erkek kokusu.

Giovanni salatalıkVücut Losyonu- Giovanni vücut losyonları güzel nemlendiriyor ve içeriği  güzel ama salatalıklı çeşidinin kokusunu sevmiyorum. Greyfurtlu olan çok daha güzel.



BBW Paris Vücut Losyonu- Güzel kokulu bir vücut losyonuydu. Başka çeşitlerinden aldım.

Nuxe Sıkılaştırıcı Serum- Bu serum hem sıkılaştırma hemde vücutta biriken suyu atarak selülitler üzerinde iyileştirme vaadediyor. Benim için önemli olansa müthiş güzel bir kokuya sahip olması. Hem sıkılaştırıyormuş hem kokusu güzel daha nolsun:) Yenisi alındı.

Aldo Vandini vino Spa vücut kremi - Nemlendirmesi iyi ama kokusu başta güzel olup sonradan garipleşen içeriği güzel olmayan bir vücut kremi. Bence fiyatını haketmiyor. Tekrar almayı düşünmüyorum.



Vichy dercos saç dökülme karşıtı şampuan - Her saç serumu aldığımda yanında hediye geliyor. Kullanıyorum:))

Giovanni tea tree şampuan - Saç diplerine verdiği ferahlığı seviyorum. Özellikle yaz için harika bir şampuan. Kokusu çok güzel ve içeriği iyi. Giovanni Root 66 aldım onunla devam:)

Giovanni tea tree şampuan seyahat boyu:) Elimde hala var seyahat boyları.


Victoria SEcret Island Waters Ananas ve hindistan cevizi body splash - Uzun zamanda bitti. Güzel ama fazla şekerli bir kokuydu. Banyoya odalara filan sıkarak bitirdim:))) Tekrar almam.


Babydream Sabun - Önce kokusu çok güzeldi ama kullanırken kou değişiyor ve hoşlanmıyorum. İçerik iyi ama tekrar almam.

Benri kulak çubuğu 

Altapharma renkli desenli yara bandı


Sensodyn  Total Diş Macunu- Çeşit çeşit Sensodyn kullandım en az bunu sevdim:)

Swisspers Fondöten Süngerleri

Swisspers Disk Pamuk  - Fiyatına göre değerlendirirsem pek beğenmedim çünkü hidrofil pamuk içermemesi dışında bir özelliği yoktu. Başka çeşidini aldım.

Clarins BB Krem 02- Bronz tenliyken bu ton çok iyi uyum sağladı. Ama kış için 01 numarayı tercih etsem daha iyi olur. Kapatıcılığını, yapısını, kalıcılığını , duruşunu beğendim. Elimde bitecek 1 fondöten ve 1 bb krem yerine alınacak:)

Fresh Line Erato Saç Maskesi- Bu maske sevgili Başak'ın hediyesiydi.İçeriği temiz ve etkisi çok güzeldi. Kokusuna ayrıca bayıldım. Tam boyunu artık bir Ankara seyahatimde alırım.

Benri Gözlük Temizleme Mendilleri

Cettua Yağ Emici Mendiller- Stok sağlam:)))

L'action Göz Çevresi için Maske - Yenisi alındı. Yazısı için tık tık

Benri Kare Pamuk - Beğenmiyorum ama indirimlerde hep almışım. Son indirimde almadım:)

İşte bitenlerin kalan yarısı böyleydi:)

Ferahladım:)))

seregonsworld@gmail.com

ÇEKİLİŞİME KATILMAK İÇİN TIK TIK 





7 yorum:

  1. Essence tırnak bazı bir türlü bulamadım deli olucam artık..
    Bee beauty peeling benim asla vazgeçemeyeceklrimden, ürünün miktarı çok olunca yağlı bir durum ortaya çıkıyor haklısın

    YanıtlaSil
  2. Baya bitmish.losyon kullanmada üshengeçim.senden örnek almam lazim.

    YanıtlaSil
  3. Birsuru urun bitirmissin ne guzel. Vucut losyonu konusuna katiliyorum bende bir turlu bitiremiyorum nedense ya :)

    YanıtlaSil
  4. Essence tırnak bazını merak ettim şimdi.
    Bee Beauty Vanilla Cheesecake serisini seviyorum ama peeling neden bu kadar yağlı anlayamadım bende.Her kullanımdan önce biriken yağı döküp çok az kullanıyorum. Böylece daha kolay arındırabiliyorum.banyo sonrası bıraktığı yumuşaklık güzel olsada son indirimde tekrar almadım bende.
    Bitenlerin yenilerine sağlık.Öperim

    YanıtlaSil
  5. Ohh yine ne çok şey bitmiş, gözün aydın darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  6. Essence tırnak bazı çok iyi gerçekten. Bee beauty sevmemene şsşırdım. Herkes çok övüyor. Ben de denemek istiyordum bu yüzden.

    YanıtlaSil
  7. Ümran, stoklar düzgün yenilenmiyor essence standında mutlaka sor çekmeceden çıkıyor:) bee beauty scrub bir daha evimin sınırları içine giremez:)

    Güzel e-zade, ben en azından her banyodan sonra düzenli kullanırım:)

    Balböceği, biraz alışkanlıktan:)

    Makyaj kelebeği, bazı beğeneceğini tahmin ediyorum. Bu scrub yerine vücuduma margarin sürsem daha kolay arındırırım diye tahmin ediyorum. Nefret ettim bu üründen ilk kullanımdan itibaren. Bende öperim şeker:)

    Sevda, gelsin yeniler diyoruz :)

    Nilsuli, deneyeceksen vücut losyonlarını filan dene, kokusu güzel ama scrub berbat!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...