DERMOECZANE.NET ALIŞVERİŞİM

- -

Geçen hafta boyunca bloga yazamayınca yaptığım alışverişleri de paylaşamadım. Ama dermoeczane.net alışverişimi hemen paylaşmak istedim ki siz de bu güzel sitedeki indirimlerden faydalanın diye:)



Ürünler orjinal ve son kullanma tarihlerinin bitmesine en az 1 yıl var. 

Geçen yıl 2 şişe kullandığım Nuxe Brightening Program Aydınlatıcı Serum' indirimli görünce almamazlık edemedim:) Hem mevsimi de geldi:) 30 TL. Hatırlamak için tık tık 

Nuxe Çikolata renginde Gloss daha önce kırmızısını kullandığım çok hoş bir gloss fiyatı yarı yarıya görünce onuda sepete attım:) 15 TL.Aşağıdaki fotoğrafta aldığım pembe rengini de göreceksiniz:)

Nuxe Teint Eclat 02 Renkli Nemlendiriciyi hep denemek istiyordum iyi bir fırsat oldu. 20 TL.

Nuxe Vücut Kremini daha önce de kullanmıştım ama kavanoz versiyonunu sanırım daha çok seviyordum :) 16 TL.

Nuxe Pırıltılı Kuru Yağ 50 ml. çok severek kullanmıştım bütün yaz. 27 TL. fiyat etiketiyle görünce dayanamadım aldım:)

Bioderma Hydrabio Nem Maskesi biten nem maskemin yerine alındı. Fiyatını hatırlamıyorum ama en fazla 20 liraydı.

Dentisite Diş Macunu 10.50 TL. 

Sally Hansen Oje- Aslında ben gül kurusu rengini seçmiştim ama ellerinde kalmayınca bir diğer pembe renk olan I Pink I Can rengini göndermişler:) Bu rengi de sevdim ama bahara saklayacağım artık.5.60 TL.

Sally Hansen Sarı oje 3.60 TL. 

Nuxe Touch Prodigeux 01 Aydınlatıcı&Kapatıcı -25 TL. Çok beğendim:) Yazısı yakında blogda olacak. Kaçırmayın kızlar:) 


Tarak, French Tırnaklar,Törpü,Kiss Gloss ve Nuxe Teint Eclat 03 numara Dermoeczane.net'in bana hediyesi oldu. Buradan tekrar çok teşekkür ederim.

Gelelim benim çok önem verdiğim gönderme hızına. Dermoeczane.net beni hızlarıyla şaşırttı diyebilirim. Akşam havaleyi yaptım.Ertesi gün kargom elimdeydi. Bir kez daha buradan tebrik etmek istiyorum. Çünkü kargo Konya- Seydişehir'den geliyor.İstanbul içi firmalara örnek olmalarını diliyorum.

Kutu gayet özenli paketlenmişti. Ürünler hasarsız elime geçti.

Ben alışverişimden çok memnun kaldım ve birazdan yeni bir sipariş vereceğim:) Hepinize tavsiye ederim:)

Sevgiler:)

seregonsworld@gmail.com

17 yorum:

  1. süpeer ya !güle güle kullanmalar canım..simli kuru yağı bende bu siteden almıştım,iyi bari kazançları çok arttı reklam yapınca :D

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir alışveriş olmuş. Hediye konusunda ne kadar da cömertlermiş. Ayrıca çoğu şeyi çok ucuza almışsın. Bir dahakine ben de Dermoeczane'yi deneyeceğimm :))

    YanıtlaSil
  3. Madame Kokoş, sevindim, ben 2 hafta önce filan dermoeczanem yerine dermoeczane yazınca tesadüfen gördüm siteyi ve fiyatlara inanamadım. Benimki tesadüf oldu ama senin yazına da bakacağım hemen:)

    YanıtlaSil
  4. Yasemin tavsiye ederim bir göz at bence:)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım.Yazını okuyunca Nuxe kuru yağ için baktım hemen ama kalmamış :(

    YanıtlaSil
  6. çok güzel gözüküyorlr. valla nuxe markasına özenmeye başladım. fiyatları çoktur diyodum ama tüm aldıklarının hepsi gayet uygunmuş. sanıım yavaştan ben de online dermokozmetik sitelerini kurcalamaya başlayacağım :)

    YanıtlaSil
  7. Çok guzel ve karlı bır alısverıs olmus gule gule kullan canım

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar hızlıymış öyle!

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,nuxe serum un nem verme ozelligi var mi? Yonlendirdiginiz yazida ikinci aydan sonra lekelerdeki degisimleri editleyeceginizi soylemissiniz ama goremedim,leke konusunda da yardimci mi?

    YanıtlaSil
  10. Merhaba nuxe serum un nemlendirme ozelligi var mi? Ayrica lekeler konusunda bi gelisme gosteriyor mu gercekten?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,nuxe serum un nem verme ozelligi var mi? Yonlendirdiginiz yazida ikinci aydan sonra lekelerdeki degisimleri editleyeceginizi soylemissiniz ama goremedim,leke konusunda da yardimci mi?

    YanıtlaSil
  12. Makyaj kelebeği, fiyatlar indirimli olduğu için hızla tükeniyor ürünler. Bugün bende sipariş verirken istediğim bir-iki şeyi bulamadım:(

    Esra, bu fiyatlar indirimli fiyatlardı. Ama çok kampanya oluyor , birini değerlendirirsin:)

    Su ve makyaj, teşekkür ederim. Gerçekten karlı oldu:)

    Tutumlu Pudriyer, gerçekten çok hızlıydı. Hiç beklemiyordum kargo ertesin kapıdaydı:)

    YanıtlaSil
  13. Seldarellex , yazımda cildi aydınlatma ve nemlendirme özelliği olduğunu yazmıştım zaten. Blogda da daha sonra çok bahsettiğiim gibi benim sevdiğim bir serum. Lekeleri silmesi söz konusu değil ama renklerini açıyor ve cilt daha aydınlık oluyor düzenli kullanımda. Nem veriyor ama bu bir nem serumu değil tabii. Lekelerin varsa tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  14. Acaba fiyatları hep böyle mi devam edecek ki? Ne istesem bitmiş stokta. Özellikle pırıltılı kuru yağı görünce içim gitti :(

    YanıtlaSil
  15. kargo ne kadar onu merak ettim birde son kullanma tarihlerini öğrenmek için mesaj attım ama hiç dönmeyince bende vazgeçmiştim 1 sene var diyorsun

    YanıtlaSil
  16. kitap kahve, bilemiyorum ama var olanlardan değerlendirmekte fayda var:)

    yıldız benim siparişim 160 TL. tuttu o nedenle kargo ücreti ödemedim. 100 TL. üzeri ücretsiz.Son kullanma tarihlerini çeşitli sitelerden kutuların altındaki kodlarla kontrol edebilirsin:)

    YanıtlaSil
  17. Eda'cım Nuxe toplamda 3 renk yapmış olsa da üçü de kupon renkler ve her şeye yakışıyor:)Sende güle güle kullan:)Bu hafta güneş yüzünü gösterecekmiş. Süreyim pembeleri:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...