BİTENLER-24

Bu ay bitenler yazısı yazmamışım ve kutu dolmuş taşmış. Yine ikiye böldüm bitenleri:)



NEUTROGENA EL VE TIRNAK KREMİ Sevdiğim el ve tırnak kremlerinden. Nemlendirmesi başarılı. 3-4 tüp bitirdim bu kremden.Tekrar alabilirim.

DOWN UNDER'S SIVI JEL Saçlarımı toladığımda kullanıyorum. Hafif bir jöle. Yenisi alınacak.

BİODERMA H2O MİSEL SOLÜSYON 250 ML. Kampanyalar hediyeler derken bitmek bilmiyor. Yine elimde kilo kilo var. Bu sevgili Başak'ın hediyesiydi.Bioderma yerine Avene,Topicrem ve Caudalie misel solüsyonları daha çok beğeniyorum.

STHENDAL BIO PROGRAM BIO2 NEM SERUMU İçeriği pek iyi olmasa da etkisi güzel bir nem serumuydu. Şimdi Avene kullanıyorum. Tekrar almayı düşünmüyorum. Yazısı için tıklayın 

AVENE GÖZ MAKYAJI TEMİZLEYİCİ JEL Hassas gözler için çok güzel bir göz makyajı temizleyiciydi. Ama jel gibi olan temizleyicilerdense su gibi olanlarını daha çok seviyorum. Bu nedenle tekrar almayacağım.

LANCOME RENERGIE GÖZ KREMİ  Genefique göz kremi bundan daha güzeldi. Bu yaşım içinde pek uygun değildi zaten. 3 ml. diye kullandım. Almayı düşünmüyorum.

L'ACTION LEKE GİDERİCİ JEL yazısı için tıklayın 

LPYSL SPF 15 DUDAK BALMI Kokusunu ve nemlendirmesini çok beğeniyorum. Elimde hep yedeği var.Yazısı için tıklayın 

CLINIQUE MOISTURE SURGE NEMLENDİCİ Güzel bir jel-krem. Emilimi hızlı. Bazen nem maskesi olarak da kullanıyorum. Elimde bir tane daha var. Şu an onu kullanıyorum.

NUXE AYDINLATICI SPF 30 KORUYUCU KREM Bu serinin kokusunu sevmesem de bu süt kıvamındaki koruyucunun yapısını ve emilmesini seviyorum. Şu anda bir diğer versiyonunu kullanıyorum.

ESTEE LAUDER MANİKÜR VE PEDİKÜR İÇİN YUMUŞATICI KREM Set halinde aldığım bir üründü. Yapısı güzeldi. Olmazsa olmaz bir ürün değil. 


GIOVANNI MAGNETIC ŞAMPUAN Bunu annem kullandı. Çünkü benim saçlarıma uygun değil. Parlak gri renkli bir şampuan,enerji veriyormuş. Annem Brezilya Keratinli olanı daha çok seviyor.

GIOVANNI BREZİLYA KERATİNİ VE ARGAN YAĞLI ŞAMPUAN Annem yaşatmıyor bunu:) Ben sadece fön çektireceğim zamanlarda kullandım. Annem kullandı bitirdi. Pek seviyor. Yedeği var. Yazısı için tıklayın 

NUXE SERUM MINCEUR KREM Bu sıkılaştırıcı etkili serum kremin kokusu çok güzel. Dermoeczane.net'te çok uygun fiyata 2 adet almıştım. Şimdi ikincisini kullanıyorum. Bu sene bu kremden toplam 4 tüp bitirmiş olacağım:)

ORGANIQUE BLOOM ESSENCE BANYO KÖPÜĞÜ Kokusuna bayılıyorum.Peelingi henüz bitmedi ama ben köpüğün yenisini açtım bile:) Yazısı için tıklayın


SİYAH KİL SABUNU Banyoda kullandım ama bir şey anlamadım. Lila Kutudan çıkmıştı.

SWISSPERS FONDÖTEN SÜNGERLERİ Seviyorum bunları,pratik oluyor. 

Lilibe Bio Organik Pamuk En sevdiğim disk pamuk budur. Yedekte hep var:)

Benri  Kare Pamuk Zar kıvamında bir pamuk. Lilibe daha iyi.Benri ilk zamanlarında güzeldi ama çok çabuk bozdu kendini ve inceldi pamuklar. Herkes hala niye bu kadar seviyor anlamıyorum.Bioderma H2O'ya benzedi bu da.Son iki indirimdir almıyorum bile.

Benri Gözlük Temizleme Mendili Güzel mendiller. Yedekliyorum.

HALTER KARAMEL BONBON 

CETTUA BURUN BANTLARI Bu kutuyu dağıttım. Kullanmadım. Niye alıyorum bilmiyorum. Tekrar almayacağım. 

OTACI LAVANTA SABUNU Eskiden daha güzeldi. Yine de seviyorum Otacı sabunları.


VICHY DERCOS SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI AMPUL Kullandım bitirdim. Bir mevsim dönümü bakımı daha böylece geçmiş oldu. Yazısı için tıklayın

Oh rahatladım:)
Kalan yarısını da yarın eklerim:)

seregonsworld@gmail.com


5 yorum:

  1. Daha devamı var yani, ne kadar çok ürün bitirmişsin maşallah :)
    Ben bitiremiyorum bu kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sena, bunlar hemen bir ayda bitmedi tabii ama düzenli kullanıp bitiririm aldığım her şeyi:) Darısı başına:) Yarın devamını eklemeyi düşünüyorum:)

      Sil
  2. Yapış yapış değil Eda'cım. Ben pek jöle sevmem bunu da topuz ya da örgü yaptığımda kullanıyorum. Sert değil. Tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...