Benefit How To Look The Best At Everything Set

- -Benefit bu setin ismini biraz uzun tutmuş:P Set ten ürünlerinden oluşuyor. Kitap gibi görünen çok şeker bir kutu yapmışlar.Bende medium (renk) olan set var. Set üç cilt tonu olarak ayrılmış.Light ve dark seçenekleri de mevcut.


Bakalım içinde ne varmış?


  • Kapağı açtığınızda aynası karşılıyor sizi.
  • İlk sırada Benefit'in en sevilen ürünlerinden The Porfessional var.7.5 ml. Ürünün orjinal boyu zaten 21 ml.Uzun süre gidecektir , ben hala Benefit jetset'en çıkanı bitirmiş değilim. Henüz 2 kere sürdüm.Gözenek küçültücü bir arkadaş bu ve bu işi sürer sürmez yapıp matlık veren bazlar gibi çalışıyor. Başarılı ancak silikonlu olduğunu tahmin ediyorum.

  • İkinci sırada Benefit'in iddialı olduğu ürünü Hello Flawless Oxygen WOW Fondöteni var.      7 ml. Sette 'I'm so money  HONEY' rengi.Yağ içermeyen bir fondöten ve Spf 25 güneş koruması içeriyor. Orta kapatılıcıkta bir fondöten. Henüz 2 kere sürdüm. Tende duruşu güzel, oil free ama mat mat durmuyor. Ciltte olumsuz etkisini söyleyebilecek kadar denemedim henüz.Daha sonra yazarım kullandıkça.(Swatchta en alt sırada)
  • Üç numarada Bo-ing Bo-ingler var.1.5gr. -1.5 gr. Bendeki sette 02 ve 03 numara olan bu kapatıcılar çok şekerler ve işlerini yapıyorlar. İsterseniz ikisini karıştırıp kullanabilirsiniz. Göz altımda denemedim ama yüzümde başarılıydılar.Kutusu yerinden çıkıyor, at çantaya çık:)(swatchta alttan ikinci ve üçüncü sıradalar)
  • Dört numaramız   Hello Flawless Pudra .4 gr.  'I'm cute as a bunny Honey'. Bu da işini yapan bir ürün.(Swatchta en üst sırada) Pudra için minik bir de fırça koymuşlar.
Setin fiyatı 79 ya da 84 olmalı. Yine %10 indirimli almıştım . Ben bu seti sevdim. Boyutuyla içeriğiyle  benim için yeterli. Yeni ürünler denemiş oldum böylece:)

Hiçbirini büyük boy almak istemem çünkü Chanel fondötenim henüz bitmedi ve The Balm  Sexy Mama makyaj sabitlemede başarılı. Porefessional düzenli kullanacağım bir ürün değil. Ara sıra ve gece çıkarken filan kullanıyorum. Bu boyu yeterde artar bile. Kapatıcıları da sevdim. 

Ten makyajı için gerekli her şey setin içinde mevcut. ( Makyajlı Haller senden de yazı bekliyorum bu set için). Ne diyorsunuz denemek için güzel değil mi?

8 yorum:

  1. Süpermiş valla ben çok beğendim. Porefessional ben de var yakında bloga eklerim yazısını.
    www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kutusu çok şeker , bende sevdim:) Bekliyorum senden Porefessional'in ayrıntılı yazısını.

    YanıtlaSil
  3. Yazmışsın :) Güzel günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:) Yukarıda da belirttiğim üzere senden de bekliyorum bu setin değerlendirmesini..

      Sil
  4. ben fondoteni indirimde aldım 5 rengi turuncu geldi bana magaza ısıgında yanılmısım. Zaten fondoteni de pek sevemedim. Benefit urunlerini gereksiz pahalı buluyorum neden bilmem yıldızım bir turlu barısmadı. Prefessional ın samplenı aldım, slikonlu baz sevmesem de bunu begendim sanırım. Asırı bir gozenek problemim yok ama makyajı puruzsuz yapıyor sanki.Ama henuz emin olamadığım için 99 Tl vermekte kararsızım. Bir de higbeam i merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağaza ışıkları gerçekten yanıltıcı oluyor. Demirören Sephora'da sürüp bayılıp aldığım Nars kırmızı ruju gün ışığında bir kere bile sürebilmiş değilim:( Fondöteni başka fondötenlerinle karıştırıp kullanmanı öneririm. Ben bazen öyle yapıyorum istediğim rengi elde etmek için:) Biraz bej fondötenle karıştıracağın o turunculuk yazın çok hoşuna gidebilir.

      Benefit sugarlicious set yazımda high beam'den bahsetmiştim.Güzel ama kalıcılık konusunda süper diyemeyeceğim bir aydınlatıcı.Benefit'in fiyatları çok gereksiz gerçekten. Ben setlerini tercih ediyorum her şeyi deniyorum böylece:) Sugarlicious sete bakmanı öneririm.

      Sil
  5. takipteyim
    bnm bloğumada beklerim:)
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...