Bitenler-2

- -Günaydın :) 
Kısa sürede bir bitenler yazısı daha yazıyorum. Tabii bitmeleri bu kadar kısa sürmedi:) Bakalım neler bitmiş?


 1- Avene Termal Su 50 ml. Bayılıyorum suyu yüzüme püskürtmeye:) Termal sular gerçekten güzel ve cilde canlılık veriyor. Ben sabah kalktığımda klorlu suyla yüzümü yıkamak yerine termal su sıkıp klor içermeyen kağıt havlularımla siliyorum yüzümü.Tavsiye ederim.300 ml. olanı sipariş etmiştim bugün ulaşacak kargo inşallah.

2- Clarins Eye Contour Gel 20 ml. : Ferah bir göz çevresi jeliydi. Şişlik ve mor halkalar için yazıyordu.Bende şişlik yok. Morluk biraz var. Mucize yaratmadı ya da ben farkedemedim.En güzel tarafı miktarıydı.Serin serin kullandım ama yeniden almayacağım. Yerine Skincode aldım bile:)

3-Alterra El Peelingi: Daha önceki Rossmann alışverişimde yenisini almıştım. Aslında bayıldığımdan değilde 'AAaa indirimde 'deyip sepete atmıştım:)))) Biraz ilaç gibi kokuyor.Yeni aldığım bitsin, tekrar almayacağım, el peelingimide kendim yapacağım:)

4-Giovanni Tea Tree Şampuan: Yıllardır Organicum Şampuan kullanıyorum ve çok memnunum.Ancak biraz değiştirmek istedim ve bu şampuanı denedim. Beğendim. Tam boyunu aldım. İçeriği temiz. Tea Tree'nin saç derisine verdiği ferahlık çok hoşuma gidiyor. Tüm saç tipleri kullanabilir. Gratislerde bulabilirsiniz.


5- Dior New Look Mascara: Deluxe boy bir üründü. Sürdüğünüzde çok güzel görünüyor ama gözlerimi sıkıca kapatınca kirpiklerim birbirine yapışıyordu ve çok zor temizleniyor.Kesinlikle tam boyunu almayacağım bir mascara.

6-Loreal Bare Natural Finish Pudra: Aslında tamamı bitmemiş ama 1,5 yıldır bitmediğine göre kullanmıyorum demektir ve ömrü doldu bana göre.Çöpe gidiyor maalesef. Aslında güzel bir mineral pudraydı.Aldığımda makyajı sabitlemek için kullanıyordum. Ancak tekrar almayacağım. Çünkü The Balm Sexy Mama aldım.

7-Bobbi Brown Krem Allık: Yine bitmemiş ama az kalmış ve bozulmuş bir ürün. İlk aldığımda bayağı kullanmıştım. Kokusu değişmiş,çöpe gidenler tayfasına ekliyoruz kendisini.Tekar almam.
Rengi şöyle,kalanda bu zaten:)


Eveeeeet gitsin bitenler, gelsin yeniler diyoruz:)

6 yorum:

  1. yenilere bir hayli yer açılmışş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yaşasın! Cilt bakım ürünleri düzenli kullanımda bitiyor ama daha hiç far bitiremedim.Onlarda biraz bitse ne güzel olacak:)

      Sil
  2. Skin Code krem yorumlarını merak ediyorum! Gece için yoğun bir göz kremi arayışım sürüyor zira :))

    Giovanni Şampuanları da merak ediyordum, iyi referans oldu, teşekkürler :)

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Skincode krem yazımı hemen öne çekiyorum o zaman :) Gerçi benim aldığım krem çok yoğun bir krem değil ama güzel nemlendiren ve canlandırıcı özelliği bulunan bir krem.

      Giovanni şampuan çeşidi çok mutlaka saçına uygun bir tane vardır.İşine yaradığına sevindim.

      Sil
  3. Skincode'un güzel ürünleri var ama çabuk bozuluyorlar, ya da benim aldığım çabuk bozuldu, güzel şeyler bitirmişsin gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Skincode ürünlerinden 2 ayrı göz kremi,nemlendirici,maske ve vücut kremi kullandım. Bozulma gibi bir problem yaşamadım ama bazen eczaneler dikkatsiz oluyorlar tarih konusunda.Özellikle kampanyalarda dikkat etmeye çalışıyorum ben.

      Göz kreminin yazısını bu hafta yazacağım. İnşallah deneyeceğin diğer ürünlerde öyle bir sıkıntı yaşamazsın.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...