Bitenler-4

- -Yeni bir bitenler yazısı zamanı:) Nedense bitenler yazıları beni çok mutlu ediyor.Bakalım bu hafta neler bitmiş:)


1- La Roche Posay Hydreane Rich Nemlendirici Krem: Kuru ciltler için bir krem . Ben Legere aldığımı zannederek yanlışlıkla almıştım eczanedeki kavanozdan:))Meğer her ikisi de varmış kavanozda.Dirseklerime,ellerime,arada yanaklarıma sürdüm bitti.Kuru ciltleri güzel nemlendirecektir.Ayrıca paraben içermeyen bir krem.

2-Roc Normal ve Karma Ciltler için Temizleme Sütü : Aslında bu ambalaj değişti. Uzun zaman oldu alalı. 1 yıl olmuştur. Yarısını ancak kullanmışımdır. Geri kalanıyla zaman zaman  makyaj fırçalarımı temizledim,güzel oldu. Bitti:)

3-Roc Retin-ox Krem Seyahat Boyu: Yılbaşı dönemi YKM Roc alışverişimde verilen seyahat boy ürünlerden. Aslında ben kullanmadım annem kullandı bitirdi. Çünkü kırışıklık tedavi edici bir kremmiş. İkincisini kullanıyor şimdi:)

4- Lierac Soin Eclat Exspress Lifting Etkili Maske : Bu maske annemle ortak kullandığımız bir maskeydi. Aslında annemin yaşına uygun,yorgun ciltleri canlandıran,sıkılaştırıcı ve hücre yenileyici vitaminli bir maskeydi. Pek sevmedik bir etkisi var mı anlamadık zaten. Ben hiç anlamadım tabii:))) Durulama gerektirmeyen pembe jel kıvamlı bir maskeydi. İçinde parabenler cirit atıyor! Kesinlikle alınmayacaklar listemin ilk sıralarında:)

5- L'occitane Amande Vücut Kremi: Kokusuna bayılıp aldığım, çok hafif ve çabuk emilen  bademli ve sıkılaştırıcı özelliği bulunan gereksiz pahalı bir krem. Ben yaptım siz yapmayın sırf kokusu çok güzel aman ne güzel emiliyor diye içeriği bile harika olmayan bir ürüne gereksiz paralar ödemeyin. Sırf kokusu için kampanyada filan olursa alırım. Yoksa gereksiz. Kış için nemlendirmesi yetersiz.Kavanozu çok güzel. Atmayacağım,başka bir şeyler için kullanacağım. Bu arada elimde bir kavanoz daha var, bahara saklıyorum. Kavanozun içi hala buram buram kokuyor.Üstelik kaç kere yıkadım:)


6- Lilibe Kutu Mendil: Bittikçe alıyorum. Yumuşacık. Kutusunun rengi de çok güzel. Fiyatı ucuz. Yolunuz Rossmann'a düşerse atın sepete.

7- Halter Tatlandırıcılı  Limon Aromalı Bonbon: Karamelli çeşidinden daha önce haftasonu alışverişim yazısında  tık tık bahsetmiştim. Yine de karpuzlu favorim.Her gördüğümde alıyorum:)))

8- Bourjois Mini Rujlar: Dün akşam yazdığım ve renkli dudak balmı yapımında kullandığım mini rujlar. Yazısı için tık tık 

9- Vaseline Kakaolu Dudak Balmı: Kesinlikle ve kesinlikle kakao ile ilgisi olmayan bir kokusu var. Benim gibi aldanıp almayın. Kakao değil, vanilyalı şekerli bana göre rahatsız edici bir kokusu var. Kendisini kakaolu zanneden bu dudak balmını çok çabuk bitirdim ben. Nasıl mı? Tırnak etlerime sürerek. Sürdüm masaj yaptım yumuşattım:) Zaten çok yumuşak bir dudak balmı. Beyaz beyaz olan bir balm.Tırnak etleri için güzel oldu.Tekrar almam.



10-Down Under Naturals Sıvı Jöle: Son anda listeye eklendi.Fotodan belli zaten. Uzun süre kullandım. Çünkü pek jöle insanı değilim ama zaman zaman lazım oluyor. Minik bir tüp aldım aynısından. Güzel tavsiye ederim.

Eveet bir bitenler yazısının sonuna daha geldik.Bakalım haftaya neler bitireceğim?

                                                           seregonsworld@gmail.com
                                                                twitter@seregon2

6 yorum:

  1. Güzel şeyler bitirmişsin :) Loccitane'ı mağazada ben de koklamıştım çok güzel kokuyor fakat dediğin gibi diğer vücut kremlerinden pek farklı değil ve gereksiz pahalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı gerçekten gereksiz. İçeriği şahane olsa tamam. Koku gerçekten güzel:)

      Sil
  2. Ben L'Occitane'nın kreminden memnunum... Yapışmıyor, cildi ferahlatıyor. Ama vazgeçilmezim ve yıllardır kulladığım Nuxe yağıdır. Başka ürün denemeye gerek yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. L'occitane çok güzel kokuyor ve hızlı emiliyor ama içeriği ve fiyatı güzel değil.Bence yaz için daha uygun bir krem.Nuxe yağ bende kullanıyorum. Bu yaz pırıltılı olanını kullanacağım tatilde:)

      Sil
    2. Pırıltı..... Şaşırmadım desem? Mucuks şeker :*

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...