Bitmeyen İndirimler Bitmeyen Alışverişler

- -Yılbaşı indirimi,Sevgililer günü indirimi yok zart indirimi yok zurt indirimi derken ocağıma incir ağacı dikildi :))

Artık Gratis' e gidip gidip kendimi şımartmanın ötesine geçtim. Kendime alışveriş yasağı koyayım diyorum ama bittiği anda çılgınlar gibi alışveriş yapmaya kalkar normalde harcayacağımdan fazla para harcayıp bütçede kocaman bir delik açarım.Kendimi biliyorum.

Sevdiğim arkadaşlarımdan biri sevgililer gününde çantamdaki Mary Lou Manizer'i görünce ' Aaa ben bulamadım bu indirimde ' dedi. Bende çıkarıp Mary Lou' yu ona hediye ettim.Sevgililer günü hediyesi gibi oldu:)) Eee Selin durur mu? Akşam kalmışsa alayım diye Gratis' e girdim ve giden Mary Lou'nun yerine gelenlere bakalım:)


Mary Lou'yu set halinde zaten istiyordum, bulunca almamak olmazdı. Üstelik setin fiyatı 39 liraya düşmüştü.
Ama asıl çılgınlık Balmjovi Paleti yedeklemek oldu:)) 27 liraya düştüğünü görünce onu da aldım.Yalnız Gratis'e sormak istiyorum Balmjovi Palet'in gerçek fiyatı nedir?Ben %50 indirimde 30 liraya almıştım Kasım'da fiyatı 60 lira gözüküyordu. Sonra o fiyat 50 liraya düştü, aldığım Gratiste 45 liraydı ve %40 indirimle 27 liraya düşmüştü. Anlayan beri gelsin!


Mary Lou, Plump gloss, Hot ticket oje ve mini kabuki fırça var makyaj çantasının içinde.Gloss Pink my Lemonade isminde ve pembe-şeftali bir renkte. Yapış yapış olmuyor.Ben beğendim ama şu dolgunlaştırma mevzuu bunda da var sanırım  ilk sürdüğünüzde menthol ferahlığı ve hafif yanma oluyor.



Ojeye bayıldım. Sürümüne,fırçasına,hızlı kurumasına,rengine...


Bej tonlarına zaten bayılırım ama sanki leylak alt tonlu vizon karışık bej gibi.Tırnakta renk daha açık oluyor.Çok hızlı kuruyor.Sürümü çok kolay ve hatasız sürülebilir özellikte.14 ml. Bunu kullanınca The Balm'ın oje setini almadığıma pişman oldum.


Benim gibi Balmjovi Palet yedekleme garipliğinde bulunan oldu mu merak ediyorum:)

                                                          seregonsworld@gmail.com

18 yorum:

  1. ben bulabilsem yedeklemeyi çook istiyorum ama hiç bir yerde rastlamadım:/ her gün kullanıyorum adagio yu dibi görmeme az kaldı:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blink1982 bitirmeyi başarabildiğim ilk far olacak gibi gözüküyor:) Ben indirimin son günü akşam buldum seti. Blend a hand fırçayı da bulmuştum alsa mıydım diye düşündüm sonra:)))))

      Sil
    2. 8mart'ı bekliyorum ben de her yeri talan edicemm:)))))) bulmuşken al bence fırça da. bulursam kesin yedeklicem ya harika bir ürün oo:)))) bi de ojeye bayıldım tek satmıyorlar onları lanet olası:/

      Sil
    3. Balmjovi palet bulursun diye düşünüyorum . İstanbul'da mısın? 8 Martta yine böyle bir indirim olur inşallah. Oje setine göz koydum zaten:) Renklerini bile bilmiyorum ama gözü kapalı alırım. Çok beğendim ojenin sürümünü filan.

      Sil
    4. istanbul'dayım:)) ben sordum watsons'ta ve yves rocher'de olacakmış. gratis durmaz bence o da yapar, her türlü bize yararrr;)))ojelerin bir almost black rengi var aman tanrım böyle bi renk yok:) siyah görünümlü mürdüm <3 bulursan kaçırma.

      Sil
    5. Ben bugün iş çıkışı göz atayım ojelere :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım.Mary lou set güzelmiş.Betty'ninde böyle bir seti varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2-3 set vardı ama Betty'li set görmedim.Far olan set vardı.Oje seti vardı.Belki yeni set yaparlar Betty Lou içeren:)

      Sil
  3. seti çok çok iyi almışsın tatlım fiyat olarak güzel günlerde kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok avantajlı bir fiyat oldu Özge.Teşekkürler:)

      Sil
  4. set gerçekten çok güzelmişşş :) ben yedeklemedim şahsen diğer paletleri eksik çünkü ben de hala öncelik onları olsun dimi :) gerçekten ocağımıza incir ağacaı diliyo farkında değiliz :S tamamen tüketime dayalı yaşıyoruz :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Nudetude palette var ama Balmjovi kadar kullanmıyorum onu.Abartmadan tüketmeyi becerebilsek sorun yok tabii:)

      Sil
  5. Fiyatlar konusundasize katılıyorum çok büyük tutarsızlıklar var. Bende nude paleti 30 tl ye almıştım %50 indirimli fakat su anki fiyatı 27 tl indirimsiz. Umarım bu fiyatlar değişmez kısa sürede indirimde B'nde jovi paleti almak istiyorum:))

    YanıtlaSil
  6. Balmjovi çok güzel gerçekten, ben yedekledim son indirimde:) Tavsiye ederim kaçırmayın:)

    YanıtlaSil
  7. İndirimsiz 27 mi... yok canım. Ama the balm fiyatlarını aşağı çekmiş Gratis geçen sormuştum ben de,öyle demişlerdi. yakın zaman önce. Sürekli düşüyor yani fiyatlar. Çok iyi böyle. %50 indirimde tadından yenmezz :))

    http://grumpywitchh.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıda da belirttiğim gibi %40 indirimli fiyatı 27

      Sil
    2. Trendlady yazmışya yorumda ona dedim ben canım :))

      Sil
    3. Gratis 8 martta indirim yapabilir. O zaman daha iyi anlayacağız fiyatlar inmiş mi diye:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...