BURT'S BEES TINTED LIP BALM 'ROSE'

- -Burt's Bees lip balmlar hızla Türkiye' de de yayılırken Aralık başında ballı olan lip balmını almış beğenmiştim. Benim lip balm aşkımın farkına varan sevgili dün bir süpriz yapıp bana Burt's Bees renkli lip balmlarından almış:)


Fotoğrafta görüleceği üzere karton sert bir silindir kutunun içinde yer alıyor renkli lip balm.


Kutunun içinden normal lip balmların rengi olan sarı değil koyu kahve bir ambalaj çıkıyor.Kutu tasarımı çok güzel. Kutunun içinden sıradan lip balm ambalajı gibi bir ambalaj çıkınca biraz hayal kırıklığı oluyor.Daha renkli bir ambalaj olsaymış keşke.


İşte rengi böyle rose tinted lip balm'ın:) Çok doğal ve güzel bir pembe-kırmızı arası renkte. Açık bir renk değil.Vişne ya da kiraz yemişsiniz de dudağınızda hafif bir renk bırakmış gibi görünüyor. Kokusunu da beğendim. Ağır değil.


%100 doğal yazıyor kutunun üzerinde ve içeriği de gayet temiz görünüyor( en sonda yazan carmine var ama o da doğal bence:))  )

4.25 gr. Fiyatı daha önce gördüğüme göre 30 lira civarı olmalı.Sevgili aldığı için tam fiyatını bilemiyorum.Ben çok sevdim. Hem güzel renk veriyor hem yumuşak ve nemlendirmesi çok güzel.Herkese tavsiye ederim. Hem doğal hem güzel daha ne olsun:)

5 yorum:

  1. Bende de var bu lip balmdan. Ne zamandır kullanmıyorum unutmuşum.iyi oldu hatırlattığın:)

    YanıtlaSil
  2. Rica etsem nereden bulabileceğimizi de yazabilir misiniz aramadığım yer kalmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eczanelerde,sephora'da, boyner'de ve online satış yapan eczanelerde bulabilirsiniz.

      Sil
  3. fiyatı da 35 lira. o kadar doğalmış ki bebekler bile kullanabilirmiş:) YEni baktım da tanıtımını öyle yaptılar. alsam mı karar veremedim. Blistexten memnundum ama bu da cezbetti.

    YanıtlaSil
  4. fiyatı da 35 lira. o kadar doğalmış ki bebekler bile kullanabilirmiş:) YEni baktım da tanıtımını öyle yaptılar. alsam mı karar veremedim. Blistexten memnundum ama bu da cezbetti.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...